Skytec

SPJ1500ABT - PA actieve luidspreker

van 6 Klanten
267,99
Levertijd: 3 - 5 dagen
Top features
  • Actieve 2-wegs luidsprekerbox met krachtige 38 cm (15") mid-low lage tonen en compressiehorndriver
  • 400 W RMS vermogen
  • Geïntegreerde Bluetooth-interface - voor muziekweergave via Smartphone, tablet en andere voor Bluetooth geschikte apparaten
Ook als B-artikel in het assortiment

Kies a.u.b. een variant:

Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
SPJ1500ABT - PA actieve luidspreker
267,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

SPJ1500ABT actieve 38 cm (15")-luidspreker 800 W MP3

De actieve Skytec SPJ1500ABT 2-wegs compactbox biedt een krachtige 400 Watt RMS-sound en een hoge geluidsdruk. Door de belastbare ABS-behuizing is de luidsprekerbox voorbestemd voor mobiel gebruik, liefst ook buitenshuis. De highlight van de Skytec SPJ1500ABT is de geïntegreerde Bluetooth-interface, die na een intuïtieve koppeling met een voor Bluetooth geschikt apparaat, zoals Smartphone of een PC-dongle, streamen van een audiosignaal mogelijk maakt. Zijn kwaliteiten kan de Skytec SPJ1500ABT ideaal in middelgrote ruimtes bewijzen, maar kan hij ook in het theater, in zalen en op podia een krachtig dynamisch klankbeeld verzorgen. Op basis van de eenvoudige, zwarte kleur en een gedegen design, houdt niets het gebruik voor toepassingen als bars of restaurants tegen. Een echt pluspunt voor alle soorten van evenementen is de normflens aan de onderkant van de behuizing, waarmee de Skytec SPJ1500ABT probleemloos op statieven bevestigd kan worden.

Met de XLR, cinch en plug-in- en uitgangen kan de box in gangbare geluidssetups geïntegreerd worden. Voor MP3 geschikte USB- en SD-ingangen verbinden het PA-systeem met verschillende USB- en SD-massageheugenapparaten zoals bijv. MP3-spelers, USB-sticks en externe vaste schijven. Dankzij de draaghandgrepen aan de zijkant, het verhoudingsgewijs geringe gewicht en overzichtelijke afmetingen is de Skytec SPJ1500ABT actieve luidspreker probleemloos te transporteren.

Productdetails

Top features:

  • Actieve 2-wegs luidsprekerbox met krachtige 38 cm (15") mid-low lage tonen en compressiehorndriver

  • 400 W RMS vermogen

  • Geïntegreerde Bluetooth-interface - voor muziekweergave via Smartphone, tablet en andere voor Bluetooth geschikte apparaten

  • USB- en SD-ingang voor het direct afspelen van MP-titels

  • Aaneenschakelen van extra luidsprekers mogelijk

  • Schokbestendige, duurzame ABS-behuizing - prima geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis

  • Flensopening aan de onderkant - geschikt voor opbouw op statief

Eigenschappen:
  • Aansluitingen: 1 x USB-ingang, 1 x SD-ingang, 1 x XLR-line-ingang, 1 x XLR-microfoon-ingang, 1 x stereo-cinch-line-ingang, 1 x 6,3 mm-plug-microfoon-ingang, 1 x XLR-line-uitgang, 1 x 6,3 mm-plug-uitgang
  • Gevoeligheid: 126 dB
  • Frequentiebereik: 40 Hz - 18kHz
  • Impendantie: 8 Ohm
  • 2-bands equalizer (bas, treble)
  • Separaat regelbaar microfoonniveau
  • Separaat regelbaar line-niveau
  • Separaat regelbaar MP3/SD-niveau
  • LCD-display
  • Robuust metalen beschermrooster
  • Draaghandgrepen aan de zijkant
  • Aan/uit-schakelaar vast aan het apparaat
  • Stroomvoorziening: 230 V, 50 Hz
Omvang levering:
  • 1 x apparaat
  • 1 x afstandsbediening
  • 1 x voedingskabel
  • Duitstalige handleiding (andere talen: o.a. Engels, Frans, Spaans)
Afmetingen:
  • 35 x 70 x 40cm (BxHxD)
  • Gewicht: ca. 17 kg
Meningen van klanten
van 6 Klanten
5
1

Klantenmeningen uit andere landen

van Filippo Beoordeeld op 03.09.2015
Gecontroleerde beoordeling

Ottima composizione per questo altoparlante composto da tweeter a compressione per una riproduzione ottimale degli alti e da un sub midwoofer da 38cm per riprodurre le frequenze medio basse alla perfezione.  Il volume generale è molto alto collegando una penna USB per riprodurre i brani, collegandolo ad un impianto con mixer si sentirà ancora più forte poiché la potenza del segnale in input è maggiore. Davvero comodo da trasportare grazie alle rotelline poste nella parte inferiore che annullano il peso dell'altoparlante, le manopole laterali e superiori facilitano il posizionamento una volta che le rotelline non si possono utilizzare più. L'altoparlante può essere posto sia in orizzontale che in verticale, in alternativa può essere fissato ad un asta per sopraelevarlo grazie al foro cilindrico posto sulla base. La facilità di utilizzo è immensa, grazie alla porta USB è facilissimo riprodurre il brano da noi scelto senza portarsi dietro mixer o strumentazione che necessita di tempo per l'installazione, qui l'unica vostra preoccupazione sarà quella di trovare una sola presa di corrente. Il display retroilluminato è utilissimo per la lettura dei nomi dei brani. Le cose diventano migliori quando si utilizza il bluetooth per inviare segnale di input, è compatibile completamente con il mio iPhone 5S e iPad, quindi ottimo per piccole feste tra amici dove potrete usare YouTube per avere accesso ad un numero sproporzionato di brani. Nella parte inferiore è possibile collegare un microfono dotato di volume proprio e utilizzare l'equalizzatore a due bande per i medi/bassi e alti per dare al suono la giusta tonalità che avevate in mente. Consiglio di utilizzare le entrate bilanciate se volete collegare questo diffusore ad un impianto audio professionale o se il cavo di collegamento è molto lungo per evitare interferenze e fruscii, è anche possibile concatenare più altoparlanti di questo genere per avere una potenza audio maggiore.

Uitstekende compositie voor deze luidspreker bestaande uit een compressietweeter voor een optimale weergave van de hoge tonen en een 38 cm sub-midwoofer om de midden-lage frequenties perfect weer te geven. Het algemene volume is erg hoog door een USB-stick aan te sluiten om de nummers te reproduceren, door hem aan te sluiten op een systeem met een mixer zal het nog harder te horen zijn aangezien de kracht van het ingangssignaal groter is. Zeer comfortabel om te dragen dankzij de wielen in het onderste gedeelte die het gewicht van de luidspreker opheffen, de zij- en bovenknoppen vergemakkelijken de positionering zodra de wielen niet meer kunnen worden gebruikt. De luidspreker kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst, als alternatief kan hij aan een stang worden bevestigd om hem omhoog te brengen dankzij het cilindrische gat in de basis. Het gebruiksgemak is enorm, dankzij de USB-poort is het heel gemakkelijk om het nummer dat we hebben gekozen af te spelen zonder een mixer of apparatuur mee te sjouwen die tijd nodig heeft voor installatie, hier is uw enige zorg het vinden van een enkel stopcontact. Het verlichte display is erg handig voor het lezen van de songnamen. Dingen worden beter als je bluetooth gebruikt om het invoersignaal te verzenden, het is volledig compatibel met mijn iPhone 5S en iPad, dus geweldig voor kleine feestjes met vrienden waar je YouTube kunt gebruiken om toegang te krijgen tot een onevenredig aantal nummers. Aan de onderkant kun je een microfoon aansluiten met een eigen volume en gebruik je de tweebands equalizer voor mids/bass en treble om het geluid precies de juiste toonhoogte te geven die je in gedachten had. Ik raad aan om de gebalanceerde ingangen te gebruiken als je deze speaker wilt aansluiten op een professioneel audiosysteem of als de aansluitkabel erg lang is om interferentie en ruis te voorkomen, het is ook mogelijk om meerdere van dit soort speakers aan elkaar te koppelen om meer audiovermogen te hebben.

van "Germán " Beoordeeld op 23.08.2015
Gecontroleerde beoordeling

Sonido muy limpio tanto en agudos como en graves. Es bastante recomendable para gente que quiere tener este tipo de equipo para salas con unas 30 a 40 personas y da unas prestaciones aceptables. Lo que más me ha gustado y por tanto he comprado este altavoz es por tener incorporado bluetooth, porque es muy cómodo cambiar de canción con el móvil. A la hora de recibir el pedido ha tardado, bajo mi punto de vista más de lo que me esperaba, aunque en la fecha que lo he pedido, tengo que comprender que hay menos gente trabajando y están de vacaciones. La marca de este altavoz , en un principio no me convencía, pero me arriesgue y a día de hoy estoy muy contento por realizar esta compra. Más adelante pediré un altavoz activo de esta misma marca y de doce pulgadas para tener el conjunto.

Zeer zuiver geluid in zowel hoge als lage tonen. Het is een echte aanrader voor mensen die dit soort apparatuur willen hebben voor ruimtes met 30 tot 40 personen en het geeft acceptabele voordelen. Wat ik het leukst vond en daarom heb ik deze luidspreker gekocht, is omdat hij ingebouwde bluetooth heeft, omdat het erg comfortabel is om van nummer te wisselen met de mobiel. Op het moment dat ik de bestelling ontving, heeft het naar mijn mening langer geduurd dan ik had verwacht, hoewel ik op de datum dat ik het bestelde, moet begrijpen dat er minder mensen aan het werk zijn en dat ze op vakantie zijn. Het merk van deze luidspreker overtuigde me aanvankelijk niet, maar ik nam een risico en vandaag ben ik erg blij met deze aankoop. Later zal ik vragen om een actieve speaker van hetzelfde merk en twaalf inch om de set te hebben.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 01.09.2013
Gecontroleerde beoordeling

Hallo zusammen, Ich betreibe diesen Lautsprecher in einer Räumlichkeit von ca. 80m². Ich bin vom ersten Betrieb an positiv überrascht gewesen. Die Musik wird mit dem IPad übertragen und ich muss sagen. Super! Aber auch mit dem USB Stick oder Der Speicherkarte reibungsloser Ablauf. Klangbild ist auch in der oberen Lautstärke bei guter Qualität zu genießen.

Hallo allemaal, ik gebruik deze speaker in een ruimte van ongeveer 80m². Ik was aangenaam verrast vanaf de eerste operatie. De muziek wordt uitgezonden met de IPad en ik moet zeggen. Uitstekend! Maar ook met de USB-stick of de geheugenkaart gaat het vlot. De kwaliteit van het geluid kan ook op hoog volume worden genoten.

van Jose Antonio Beoordeeld op 12.06.2013
Gecontroleerde beoordeling

He visto este modelo, no queda mal, y ademas de buena calidad.

Ik heb dit model gezien, het ziet er niet slecht uit, en ook van goede kwaliteit.

van Rosario Beoordeeld op 03.06.2013
Gecontroleerde beoordeling

ottima per professionisti alla ricerca di rapporto elevato costo prestazioni, funzionalità elastica e interfacciamento dinamico, meno groviglio di fili.sul mio banco di prova la banda e risultata più ampia, la potenza il 10% in meno, distorsione contenuta anche ad 80% di potenza. altoparlante veramente buono, riscalda poco 65 gradi contenuti alle alte potenze, piccola ma si fa notare, sto per comprarne un'altra.

uitstekend voor professionals die op zoek zijn naar een hoge kosten-prestatieverhouding, elastische functionaliteit en dynamische interfacing, minder wirwar van draden. op mijn testbank was de bandbreedte groter, het vermogen was 10% minder, de vervorming was beperkt, zelfs bij 80% vermogen. echt goede luidspreker, warmt slechts 65 graden op bij hoge vermogens, klein maar hij valt op, ik sta op het punt er nog een te kopen.

van matthias Beoordeeld op 02.05.2013
Gecontroleerde beoordeling

Die Boxen haben alles was man braucht um eine Beschallung im Outdoorbereich durchzuführen.Super Klang, leicht zu transportieren und einfach nur Hammer :)

De dozen hebben alles wat je nodig hebt om buiten geluidsversterking uit te voeren. Geweldig geluid, gemakkelijk te vervoeren en gewoon geweldig :)

Meer klantenbeoordelingen weergeven
Meningen van klanten
SPJ1500ABT - PA actieve luidspreker
  • Actieve 2-wegs luidsprekerbox met krachtige 38 cm (15") mid-low lage tonen en compressiehorndriver
  • 400 W RMS vermogen
  • Geïntegreerde Bluetooth-interface - voor muziekweergave via Smartphone, tablet en andere voor Bluetooth geschikte apparaten
267,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren