auna

MD-150-BT - Autoradio

van 23 Klanten
29,99
Levertijd: 3 - 5 dagen
Top features
  • multifunctionele autoradio met AM/FM-tuner en afneembaar bediendeel
  • Bluetooth-interface voor de draadloze muziekweergave en gebruik als hands-free speekintallatie
  • MP3-compatibele USB- en SD-slots voor de muziekweergave van USB-stick, MP3-player en SD-kaart
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
MD-150-BT - Autoradio
29,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

MD-150-BT Autoradio MP3 USB SD RDS AUX Bluetooth


De Auna MD-150-BT is de multifunctionele autoradio die mee is met zijn tijd en gespecialiseerd is in het afspelen van diverse draagbare audio-componenten.

Het moderne medialandschap begroet het toestel met eenvoudig toegankelijke interfaces. USB- en SD-slots spelen de MP3-bibliotheken van opslagmedia zoals SD-geheugenkaarten, MP3-players en USB-sticks. Alle anderen audio-bronnen zoals CD-players, laptops of tablet-PC’s vinden in de klem-AUX-ingang een passend aansluitingspunt.

Door middel van de bluetooth 2.0-interface maakt de Auna autoradio daarnaast een draadloze verbinding met smartphones en tablet-PC’s om hun muziekarchieven te streamen of te werken als hands-free spreekinstallatie.

Het digitale functie-ensemble van de Auna autoradio wordt afgerond door een FM-radiotuner. De RDS-functionaliteit van de Auna MD-150-BT omvat onder andere een TA (Traffic Announcement/Verkehrsansagen) en EON (Enhanced Other Networks) ontvangen van verkeersberichten, ook wanneer de aangeschakelde zender niet over een TA-signaal beschikt.

Met een 2 x 75W capaciteit overtreft de Auna MD-150-BT zijn directe concurrenten, die vaak een behoorlijk stuk duurder zijn. Via de respectieve Line-uitgangen kan het toestel worden verbonden met versterkers om een nog sterkere capaciteit te bereiken.

De overzichtelijke layout van het bedieningsgedeelte overtuigt door een volledige toegankelijkheid op het functie-spektrum. De LCD-display kan worden belicht in 7 selecteerbare kleuren. Gebruikershandleiding in pdf formaat
Productdetails

Top features:

  • multifunctionele autoradio met AM/FM-tuner en afneembaar bediendeel

  • Bluetooth-interface voor de draadloze muziekweergave en gebruik als hands-free speekintallatie

  • MP3-compatibele USB- en SD-slots voor de muziekweergave van USB-stick, MP3-player en SD-kaart

  • AUX-ingang voor de aansluiting van externe audiobronnen zoals een MP3-player, CD-player en computer

  • incl. inbouwframe met afstandsbediening met oproepaannname-functietoetsen

Eigenschappen:
  • Aansluitingen: 1 x USB-slot, 1 x SD/MMC-geheugenkaarten-slot, 1 x 3,5mm-klem-AUX-ingang, 1 x Stereo-Cinch-Line-uitgang, 1 x ISO-aansluiting, 1 x antenne-stekker
  • ondersteunde bestandformaten: MP3, WMA
  • Bluetooth-protocol: A2DP
  • MOSFET-versterker met 2 x 75W max. / 4 x 16 W RMS
  • automatisch zendergeheugen
  • Toevalsweergave
  • Herhalingsfunctie
  • Loudness functie
  • RDS-functie: TA, AF, PTY, EON
  • PTY-functie
  • Equalizer
  • Mute functie
  • Mappennavigatie
  • Weergave ID3-tag
  • Klokweergave
  • Instelbare displaybelichting
  • LCD-display
  • Stroomverzorging afstandsbediening: 1 x CR2025-batterij (in levering inbegrepen)
Omvang levering:
Afmetingen:
  • eenvoudige DIN-ISO-standaard
  • Gewicht: ca. 600g
Meningen van klanten
van 23 Klanten
15
8

Klantenmeningen uit andere landen

van Szilárd Beoordeeld op 12.04.2017
Gecontroleerde beoordeling

Könnyen beszerelhető, nagyon kiváló ár/érték arány. Nagyon szép és tiszta hangzás, főleg az equalizer ROCK módban. A telefonnal könnyen szinkronizálható, a hívás hangja tiszta és érthető menetzajban is. 8GB USB adathordozóról gond nélkül játssza le a rajta található MP3 számokat. Van még felfedezni való, de nagyszerű választásnak bizonyult.

Eenvoudig te installeren, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer mooi en helder geluid, vooral in de equalizer ROCK-modus. Het kan eenvoudig worden gesynchroniseerd met de telefoon, het geluid van de oproep is duidelijk en begrijpelijk, zelfs in verkeerslawaai. Speel de MP3-tracks op een 8GB USB-datadrager zonder problemen af. Er valt nog meer te ontdekken, maar het bleek een goede keuze.

van Ondrej Beoordeeld op 08.02.2017
Gecontroleerde beoordeling

Môžem len odporúčať. Autorádio má kvalitný zvuk, jednoducho sa ovláda. Pomer cena/výkon na jednotku.

Ik kan het alleen maar aanbevelen. De autoradio heeft hoogwaardig geluid en is eenvoudig te bedienen. Prijs/prestatieverhouding per eenheid.

van Máté Beoordeeld op 09.12.2016
Gecontroleerde beoordeling

Összességében jó ez a termék. DE: Nekem annyi problémám volt vele, hogy rádióhallgatás (frekvencia szerinti) közben be-be szaggat a hang. Ennek orvoslására kell egy jelerősítő és jó lesz.

Over het algemeen is dit product goed. DE: Ik had er zoveel problemen mee dat het geluid af en toe wegviel tijdens het luisteren naar de radio (afhankelijk van de frequentie). Om dit te verhelpen heb je een signaalversterker nodig en dat komt goed.

van Gheorghe Beoordeeld op 28.04.2016
Gecontroleerde beoordeling

Am cumparat casetofonul in urma cu un an si inca functioneaza perfect si singura dezamagire este ca nu scoate chiar 4x75W, dar in rest recomand!

Ik heb de cassettespeler een jaar geleden gekocht en hij werkt nog steeds perfect en de enige teleurstelling is dat hij niet echt 4x75W levert, maar verder raad ik hem aan!

van "Lázár " Beoordeeld op 10.04.2016
Gecontroleerde beoordeling

Közel 2 éve használom. Jó design, bar az ID3 tagek korrekt megjelenitéséhez kicsi a kijelző. A 4x75 W enyhén tulzás. Sajnos a mappákat nem tudja kezelni. A kihangositó része jól mükődik . Tisztán és érthetően lehet vele telefonálni. Összességében jó termék.

Ik gebruik het al bijna 2 jaar. Goed ontwerp, maar het display is te klein om de ID3-tags correct weer te geven. 4x75 W is een beetje overdreven. Helaas kan het geen mappen beheren. Het luidsprekergedeelte werkt goed. Je kunt er duidelijke en verstaanbare telefoongesprekken mee voeren. Kortom een goed product.

van Branislav Beoordeeld op 24.01.2016
Gecontroleerde beoordeling

lahko ovladatelne s nadstandartnym vykonom a za akciovu cenu , super ze farba podsvietenia da prisposobit a tiez potesil aj BT

eenvoudig te bedienen met bovengemiddelde prestaties en voor een actieprijs. Het is geweldig dat de kleur van de achtergrondverlichting kan worden aangepast en BT was ook tevreden

van László Beoordeeld op 23.01.2016
Gecontroleerde beoordeling

Az ár-érték-tudás arányában az egyik legmegfelelőbb készülék az autóhifi kínálatban. Az előlap világítás technikája is különlegessé teszi a készüléket, kezelhetősége is egyszerű, de a Bluetooth-on keresztüli zenelejátszás is emeli a termék értékét.

Qua prijs-kwaliteitverhouding is het een van de meest geschikte apparaten in het autoradio-assortiment. Ook de verlichtingstechniek op het frontpaneel maakt het apparaat bijzonder, het is eenvoudig in gebruik, maar ook het afspelen van muziek via Bluetooth verhoogt de waarde van het product.

van Nuno Beoordeeld op 01.04.2015
Gecontroleerde beoordeling

Rádio muito bom consegue sintonizar as estações em RDS, bluethot muito bom, falta-lhe um manual mais completo, e uma caixa para guardar o painel destacável.

Zeer goede radio kan zenders afstemmen in RDS, zeer goede bluethot, er ontbreekt een completere handleiding en een doos om het afneembare paneel in op te bergen.

van Gabriella Beoordeeld op 26.03.2015
Gecontroleerde beoordeling

Tetszik a sok funkció és a kijelző is :) A telefon kihangosító pedig nagyon praktikus!  Távirányító is könnyen kezelhető.

Ik hou van de vele functies en het display :) En de handsfree telefoon is erg praktisch! Ook de afstandsbediening is gemakkelijk te gebruiken.

van eugen Beoordeeld op 09.03.2015
Gecontroleerde beoordeling

simpatic, raport calitate - pret  ok, destul de complicat de umblat in meniu, lipsa traducerii in romana a manualului conteaza , in rest e ok,

mooie prijs-kwaliteitverhouding oké, nogal ingewikkeld om door het menu te navigeren, het ontbreken van een Roemeense vertaling van de handleiding is belangrijk, verder is het oké,

van Gyula Beoordeeld op 27.01.2015
Gecontroleerde beoordeling

Nagyon jó lejátszó! Teljesen elégedett vagyok vele. Szép kijelző, könnyű kezelhetőség plusz a távirányító még könnyebbé teszi a lejátszó kezelését vezetés közben. Telefon kihangosító funkció is nagyon előnyös!

Zeer goede speler! Ik ben er helemaal tevreden mee. Mooi display, eenvoudige bediening en de afstandsbediening maken het nog eenvoudiger om de speler tijdens het rijden te bedienen. Ook de handsfree telefoonfunctie is erg handig!

van cristian Beoordeeld op 10.01.2015
Gecontroleerde beoordeling

un radio dragut ca aspect am vazut ceva asemanator pe ebay dar la un pret mai mare si cam cu aceleasi caracteristici.am dat 4 stele pentru ca nu are la afisaj si calendar ca cel de pe ebay dar in rest pretul imi pare ok fata de ce dotari tehnice are

een mooi uitziende radio, ik zag iets soortgelijks op eBay, maar voor een hogere prijs en met ongeveer dezelfde kenmerken. Ik gaf 4 sterren omdat hij geen display en kalender heeft zoals die op eBay, maar verder lijkt de prijs ok. mij vergeleken met waarom technische apparatuur heeft

van gaillard Beoordeeld op 22.10.2014
Gecontroleerde beoordeling

recu ds les temp meme 1 jour avant poste nickel seule bémole sur la notice du poste y arien en francais et du coup quan je met ma clé usb et que je veu avancer ba sa veut pa gro pb quan y a pa de francais sur le boukin du poste donc c pa le top jver devoir galérer a trouver omment sa marche pffffffff sina pour le reste fonction blootoot sa marche trés bien meme le main libre 

tegelijkertijd ontvangen 1 dag voor verzending nikkel alleen plat volgens de instructies van de post er is niets in het Frans en plotseling als ik mijn USB-sleutel steek en verder wil gaan ba sa wil geen grote pb als er geen Frans op de boek van de positie, dus het is niet de beste, ik moet worstelen om te vinden hoe het werkt pffffffff, anders werkt het voor de rest de blootoot-functie heel goed, zelfs met de hand vrij

van Rebecka Beoordeeld op 12.08.2014
Gecontroleerde beoordeling

jag är väldigt nöjd! den funkar väldigt bra, jag har inte haft något krångel med den och tycker den funkar jättebra

Ik ben erg tevreden! het werkt heel goed, ik heb er geen problemen mee gehad en vind het geweldig

van Darko Beoordeeld op 25.05.2014
Gecontroleerde beoordeling

NULL

NUL

van Paulo Beoordeeld op 03.05.2014
Gecontroleerde beoordeling

i´m very pleased whit this radio better than my latest kenwood.It has all that i need in a radio and more.The price and quality ratio is very good ,i recommend it.

Ik ben erg blij dat deze radio beter is dan mijn nieuwste Kenwood. Hij heeft alles wat ik nodig heb in een radio en meer. De prijs- en kwaliteitsverhouding is zeer goed, ik raad hem aan.

van Harald Beoordeeld op 05.04.2014
Gecontroleerde beoordeling

Autoradio MP3 USB SD RDS AUX Bluetooth 6 (sechs) Sterne auf einer Skala 1-5. Suppper Sound - und ich ersetzte ein Kenwood (wahr 5 Jahre alt) Suppper Farbabstimmung (7 Farben) - das Gerät passt nahtlos in jedes Bordbild. Suppper Bedienbarkeit - sehr klare, eindeutige Knöpfe: leicht erkennbarer EIN/AUS, Lautstärken-Drehknopf, Mute, Vorw/Rückw. Die Bedienung lenkt vom Verkehr NICHT ab, ob Stadt, Landstrasse oder Autobahn. Suppper Montage. Man kann das Gerät während des Fahrens Anschliessen. Ratsam ist, dass das ein Beifahrer maht. Autoradios werden nun mal NICHT einheitlich verkabelt. Manche Autohersteller versehen den Kabelstrang mit unterbrochenen (Steckanschlüsse) +12V Leitungen für anhaltende Spannung und Zündschloss-Spannung. Die kann man dann umstecken. Ich habe ein umpolkabel ("" 15/30 "") kaufen müssen für 9Euro (bei einer deutschlandweiten Elektrowaren-Kette). (Falsch verkabelt ist nicht schlimm, bloss verliert das Gerät die Einstellungen, wenn die Zündung abgedreht wird - das merkt man schon) Fazit: suppper. Die electronic.star-Leute fahren anscheinend selbst auch Auto und hören dabei auch Radio/Musik. So sieht die ganze Angebotspalette aus! Ich empfehle VOR dem kauf sich bei electronic.star beraten zu lassen, um erst nachher, dann aber die richtige Wahl zu treffen. Das Gerät wird es schon bei electronic.star geben. Gutes Geschäft, gute Geräte, gute Bedienung. Wie sich gehört!

Autoradio MP3 USB SD RDS AUX Bluetooth 6 (zes) sterren op een schaal van 1-5. Suppper Sound - en ik heb een Kenwood (echte 5 jaar oude) Suppper Color Matching (7 kleuren) vervangen - het apparaat past naadloos in elk beeld aan boord. Gebruiksvriendelijkheid bij het avondeten - zeer duidelijke, ondubbelzinnige knoppen: gemakkelijk herkenbaar AAN/UIT, volumeknop, mute, vooruit/achteruit. De bediening leidt NIET af van het verkeer, of het nu om de stad, de landweg of de snelweg gaat. Avondmaal montage. Je kunt het apparaat aansluiten tijdens het rijden. Het is raadzaam dat een passagier dit doet. Autoradio's zijn NIET op dezelfde manier bedraad. Sommige autofabrikanten leveren de kabelboom met onderbroken (stekkerverbindingen) +12V-leidingen voor constante spanning en contactschakelaarspanning. Vervolgens kunt u ze opnieuw positioneren. Ik moest voor 9 euro een omkeerbare kabel ("15/30") kopen (bij een Duitse elektrische goederenketen). (Onjuiste bedrading is geen probleem, alleen verliest het apparaat de instellingen als het contact wordt uitgeschakeld - dat merk je wel) Conclusie: avondeten. De electronic.star-mensen rijden blijkbaar in hun eigen auto en luisteren ook naar de radio/muziek. Zo ziet het hele assortiment eruit! Ik raad aan om advies in te winnen bij electronic.star VOORDAT u koopt, zodat u vervolgens de juiste keuze kunt maken. Het apparaat zal al verkrijgbaar zijn via electronic.star. Goede winkel, goede apparatuur, goede service. Zoals het hoort te zijn!

van Filipe Beoordeeld op 27.03.2014
Gecontroleerde beoordeling

Is one great auto radio, beautifull and powerfull :) I like the quality of the sound and the large opcion of colors. Great shop.

Is een geweldige autoradio, mooi en krachtig :) Ik hou van de kwaliteit van het geluid en de grote keuze aan kleuren. Geweldige winkel.

van Marek Beoordeeld op 04.03.2014
Gecontroleerde beoordeling

skvele utoradio..som s nim velmi spokojny..ovladanie radia je jednoduche..pekny dizajn a velkym plus je moznost zmenit si farbu podsvietenia..

geweldige autoradio..ik ben er zeer tevreden mee..de radio bedienen is eenvoudig..mooi design en een groot pluspunt is de mogelijkheid om de kleur van de achtergrondverlichting te veranderen..

van Wolfgang Beoordeeld op 24.01.2014
Gecontroleerde beoordeling

Am 23.01.2014 bekommen und eingebaut. Bestellt beim Amazon und 2 Tage später war der Autoradio da. Nach dem Einbau Grundeistellungen gemacht nur die Uhr konnte ich nicht einstellen. Leider auch eine Deutsche Sprache im Benutzermenü nicht möglich da nur Englisch laut Beschreibung. Ein Benutzerhandbuch als PDF- Datei währe auch nicht schlecht aber die Kurzbeschreibung die dabei ist ist gut. Kann man nur weiterempfehlen.

Ontvangen en geïnstalleerd op 23 januari 2014. Besteld bij Amazon en 2 dagen later was de autoradio er. Na het installeren van de basisinstellingen kon ik de klok niet instellen. Helaas is een Duitse taal niet mogelijk in het gebruikersmenu omdat alleen Engels volgens de beschrijving is. Een gebruikershandleiding als pdf-bestand zou ook niet slecht zijn, maar de korte beschrijving die erbij zit is goed. Kan alleen maar aanbevolen worden.

van qasim Beoordeeld op 01.10.2013
Gecontroleerde beoordeling

este es muy buneno trabaja muy bies gracias

Dit is heel goed, het werkt heel goed, dank je

van LAURENCE GALLACHER Beoordeeld op 07.09.2013
Gecontroleerde beoordeling

The radio is very light and is smaller in depth than a standard set.It was easy to install into my car with the cage provided. ISO fix connectors make fitting a doddle. A aerial adaptor was needed, this was not included. There is a remote control and battery provided which accesses all of the main functions. Keys are also provided for removing the unit from the car and this task is also relatively simple. I did not find the instruction manual to be comprehensive. There are a lot of abbreviations in the text and not enough explanation in simple terms of what these abbreviations mean.After installation the radio automatically searches for the strongest stations and stores them for you. This saves you doing a manual search and store. Unfortunately the product does not have an AM tuner. However I bought this radio for its functionality. There is no CD either and this is not a problem for me. It has an Aux input which enables connecting my mp3 player or mobile via the 3.5mm headphone jack. I have used this feature and the sound is good. There is a mode button to switch between the various functions. There is also an USB input which I haven't used yet and Bluetooth functionality which will be handy for people who get a lot of calls to their mobiles. Nobody phones me so I have not tried this feature out yet.The other great feature about this unit is its ability to play SD cards. There is no explanation in the instructions about the maximum size of card that can be used but I used a 16gb micro card which is inserted into a adapter. I transferred all of my music onto the card from my computer. The card slides into the unit into a slot underneath the removable front control unit. It can be left there and this has the advantage of me not have to carry around my mp3 player or connect my mobile to the aux port. When the unit is switched on music starts playing from the SD card. The disadvantage of this is that individual tracks cannot be sourced. If however you like all of the songs on your SD card you will be able to listen to a variety of music and songs that you haven't heard for a while. If you push the random button the songs are shuffled and this is even better. However this button needs to be pressed for random play each time the unit is switched on.I am playing the unit through my cars stock speakers and even through these the sound is good. Much better than the factory radio that it replaced.Adjustments to most of the features is available via the large round centre button. This controls on/off, volume, bass,treble, balance and fade between the front and rear speakers. You can also change the colour of the lights on the front of the stereo via this button as well as accessing a host of radio functions. I will try each of these as time goes by.The front control part of the stereo is easily removed by pressing the button on its top left. It is easily put back into position by inserting its right side in first. Unfortunately there is no carrying case for this part once it has been removed which is not very convenient.This is a good car stereo with a host of useful features and connectability.The sound from it is very good and the price for all that you are getting is great. It is not made by a well known big name brand but the sound quality and features make this unit a good buy which I recommend to anyone looking for a new stereo.

De radio is erg licht en heeft een kleinere diepte dan een standaardset. Dankzij de meegeleverde kooi was hij eenvoudig in mijn auto te installeren. ISO-fix-connectoren maken het monteren een fluitje van een cent. Er was een antenneadapter nodig, deze werd niet meegeleverd. Er wordt een afstandsbediening en batterij meegeleverd waarmee u toegang heeft tot alle hoofdfuncties. Er zijn ook sleutels aanwezig om het apparaat uit de auto te verwijderen en ook deze taak is relatief eenvoudig. De gebruiksaanwijzing vond ik niet zo uitgebreid. Er staan veel afkortingen in de tekst en er is te weinig uitleg in simpele bewoordingen over wat deze afkortingen betekenen. Na installatie zoekt de radio automatisch naar de sterkste zenders en slaat deze voor je op. Dit bespaart u handmatig zoeken en opslaan. Helaas beschikt het product niet over een AM-tuner. Ik heb deze radio echter gekocht vanwege zijn functionaliteit. Er zit ook geen cd bij en dat is voor mij geen probleem. Het heeft een Aux-ingang waarmee ik mijn mp3-speler of mobiele telefoon kan aansluiten via de 3,5 mm koptelefoonaansluiting. Ik heb deze functie gebruikt en het geluid is goed. Er is een modusknop om te schakelen tussen de verschillende functies. Er is ook een USB-ingang die ik nog niet heb gebruikt en Bluetooth-functionaliteit, wat handig zal zijn voor mensen die veel gebeld worden op hun mobiel. Niemand belt mij, dus ik heb deze functie nog niet uitgeprobeerd. De andere geweldige functie van dit apparaat is de mogelijkheid om SD-kaarten af te spelen. Er is geen uitleg in de instructies over de maximale kaartgrootte die kan worden gebruikt, maar ik heb een microkaart van 16 GB gebruikt die in een adapter is geplaatst. Ik heb al mijn muziek vanaf mijn computer naar de kaart overgebracht. De kaart schuift in het apparaat in een sleuf onder de verwijderbare bedieningseenheid aan de voorkant. Hij kan daar blijven staan en dit heeft als voordeel dat ik mijn mp3-speler niet mee hoef te sjouwen of mijn mobiel op de aux-poort hoef aan te sluiten. Wanneer het apparaat wordt ingeschakeld, begint de muziek vanaf de SD-kaart te spelen. Het nadeel hiervan is dat individuele tracks niet kunnen worden gesourced. Als je echter alle nummers op je SD-kaart leuk vindt, kun je naar een verscheidenheid aan muziek en nummers luisteren die je al een tijdje niet meer hebt gehoord. Als je op de willekeurige knop drukt, worden de nummers in willekeurige volgorde afgespeeld en dit is nog beter. Deze knop moet echter elke keer dat het apparaat wordt ingeschakeld worden ingedrukt om willekeurig te kunnen afspelen. Ik speel het apparaat af via de standaardluidsprekers van mijn auto en zelfs hierdoor is het geluid goed. Veel beter dan de fabrieksradio die hij verving. Aanpassingen aan de meeste functies zijn mogelijk via de grote ronde middenknop. Hiermee regelt u aan/uit, volume, bas, hoge tonen, balans en fade tussen de voor- en achterluidsprekers. Met deze knop kunt u ook de kleur van de verlichting aan de voorkant van de stereo wijzigen en toegang krijgen tot een groot aantal radiofuncties. Ik zal ze allemaal proberen naarmate de tijd verstrijkt. Het bedieningsgedeelte aan de voorzijde van de stereo kan eenvoudig worden verwijderd door op de knop linksboven te drukken. Het kan gemakkelijk weer op zijn plaats worden gezet door de rechterkant er eerst in te steken. Helaas is er geen draagtas voor dit onderdeel nadat het is verwijderd, wat niet erg handig is. Dit is een goede autoradio met een groot aantal handige functies en aansluitmogelijkheden. Het geluid is erg goed en de prijs voor alles wat je hebt krijgen is geweldig. Het is niet gemaakt door een bekend merk, maar de geluidskwaliteit en functies maken dit toestel tot een goede koop, die ik iedereen aanbeveel die op zoek is naar een nieuwe stereo.

van Helge Beoordeeld op 22.08.2013
Gecontroleerde beoordeling

Wer schenkt den bitte ein Auto ohne Radio drin? Ich weiß, man sollte einem geschenkten Gaul nicht ins Maul schauen, aber trotzdem. Jetzt darf ich mir anhören, dass ich mir ein Billigteil gekauft habe von meine Kumpels, aber hatte halt nicht mehr und finde es für den Preis gar nicht schlecht. Kann darüber super mit meinem iPhone Musik über Bluetooth hören und wenn ich mir noch ein paar Lautsprecher für die Seiten und hinten hole, klingt es sicher schon sehr gut. Gibt auch einen Aux-Ausgang um da einen Schlepptop oder anderes Gerät anzuschließen. USB ist auch vorhanden, funktioniert auch super. Am meisten meckern meine Kumpels echt über den Hersteller und den niedrigen Preis. O-Ton: Da kann ja nichts Gutes bei rauskommen.Ich widersprech einfach mal, hab selten so ein gutes Radio für so wenig Kohlen gehabt. Einbau, Klang und Bedienung geht alles sauber von der Hand. Hab also selbst nichts zu meckern.

Wie zou hem een auto geven zonder radio erin? Ik weet dat je een gegeven paard niet in de bek moet kijken, maar toch. Nu hoor ik dat ik een goedkoop onderdeel van mijn vrienden heb gekocht, maar ik had er geen meer en vind het helemaal niet slecht voor de prijs. Via Bluetooth kan ik gemakkelijk muziek luisteren met mijn iPhone en als ik een paar speakers voor de zijkanten en achterkant erbij krijg, zal het zeker heel goed klinken. Er is ook een aux-uitgang om een trekhaak of ander apparaat op aan te sluiten. USB is ook aanwezig en werkt prima. Waar mijn vrienden het meest over klagen, is de fabrikant en de lage prijs. Origineel geluid: Er kan niets goeds uit voortkomen. Ik ben het er gewoon niet mee eens, ik heb zelden zo'n goede radio gehad voor zo weinig geld. Installatie, geluid en bediening zijn allemaal eenvoudig. Over mezelf heb ik dus niets te klagen.

Meer klantenbeoordelingen weergeven
Meningen van klanten
MD-150-BT - Autoradio
  • multifunctionele autoradio met AM/FM-tuner en afneembaar bediendeel
  • Bluetooth-interface voor de draadloze muziekweergave en gebruik als hands-free speekintallatie
  • MP3-compatibele USB- en SD-slots voor de muziekweergave van USB-stick, MP3-player en SD-kaart
29,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren