blumfeldt

Bari 320 - Zijluifel

van 19 Klanten
195,99
Op dit moment zijn er geen artikelen beschikbaar!
Top features
  • Robuuste markies met zijluifel voor bescherming tegen inkijk, wind en zon
  • Uittrekbare lengte: 300 cm
  • Hoogte: 200 cm

Kies a.u.b. een variant:

Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
Bari 320 - Zijluifel
195,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

Bari 320 Markies met Zijluifel Zij-rolgordijn 300x200cm Aluminium antraciet

Als warme zonnestralen en mooi weer verleiden, wordt graag ontspanning gezocht op balkons en terrassen. Maar nauwelijks zit men lekker met een boek, bij vrienden of met een glas wijn, komen er kleine minpunten bij de ontspannende locatie aan de oppervlakte: de wind probeert steeds de bladzijden om te slaan, de buurman volgt een beetje te duidelijk het geklets of de avondzon staat recht in de ogen. Hiervoor zorgt de markies met zijluifel Bari 320 van Blumfeldt snel en ongecompliceerd voor een oplossing.

Een uitrolbare windvaste weefselbaan verschaft in een handomdraai een optimale 3-voudige bescherming tegen wind, zon en nieuwsgierige blikken. Verborgen in een weerbestendige cassette van roestvrij, gehard aluminium, wacht het 3 meter lange en 2 meter hoge zij-rolgordijn om ingezet te worden. Het wordt met weinig krachtsinspanning uitgetrokken en past dan in de eveneens van gehard aluminium bestaande eindbevestiging. De opslag op een verende as zorgt ervoor, dat het doek steeds strak gespannen is en met net zo weinig moeite weer in de cassette verdwijnt - zonder lastig en zweetopwekkend opdraaien. Een klikbeveiliging houdt de markies veilig vast in de eindbevestiging.

Zowel wandcassette alsook de eindbevestiging zijn voorzien van een grijze poedercoating, wat hem een aantrekkelijk oppervlak en extra weerbestendigheid verleent. Zo biedt de markies met zijluifel van Blumveldt ook in het volgende seizoen een mooie aanblik. Het doek bestaat uit een sterke, antracietkleurig windbestendig polyester weefsel met een textieldichtheid van 280g/m². Dat maakt hem aan de ene kant ongevoelig voor milieu-invloeden, zodat de kleur ook bij sterke zonnestraling lang fris en krachtig blijft. Aan de andere kant verleent het hem een extra bescherming tegen verontreiniging, omdat stof zich moeilijk in het weefsel kan vastzetten en het oppervlak afwasbaar is.

De installatie van de markies met zijluifel Bari 320 is zeer eenvoudig en vraagt geen extra aanschaf, alle benodigde onderdelen zijn bij de levering inbegrepen. De doek-cassette wordt met twee beugels horizontaal aan de terras- of balkonwand vastgeschroefd, terwijl de bevestingshouder aan het gewenste uiteinde van het rolgordijn met stabiele metalen ankers in de bodem wordt verankerd.

Conclusie: Blumfeldts markies met zijluifel is de ideale oplossing voor iedereen die voor zijn ontspanningsplaats op balkons een flexibel inzetbare en optisch aantrekkelijke bescherming nodig heeft: snel uitgerold, verschaft hij in een handomdraai verlichting tegen allerlei storende invloeden, zoals wind, zon of nieuwsgierige blikken. Net zo snel verdwijnt de afscherming ook weer in de houder en maakt het mogelijk om met de buren te roddelen of voor het ongehinderd genieten van zonnestralen en zomers zachte briesjes.

Beschikbare kleuren in dit formaat: antraciet, crème-zand(artikel 10028019)

Kijk ook naar onze accessoires voor het aanbrengen van de markies met zijluifel op niet-vaste ondergrond en voor de flexibele montage van de eindbevestiging.

Gebruikershandleiding in pdf formaat
Productdetails

Top features:

  • Robuuste markies met zijluifel voor bescherming tegen inkijk, wind en zon

  • Uittrekbare lengte: 300 cm

  • Hoogte: 200 cm

  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Eigenschappen:
  • Doek wordt opgenomen in de wandcassette
  • Robuuste weerbestendige cassette om lang plezier te hebben van het doek
  • Grijze poedercoating op alle metalen delen voor gemakkelijk schoonmaken en extra weerbestendigheid
  • Materiaal van de doekcassette en eindsteun: gehard, roestvrij aluminium
  • Materiaal van het doek: windvast polyester weefsel met 280g/m² textieldichtheid
  • Opslag op een verende as voor een strakke doekspanning en gemakkelijk oprollen
  • Beschikbare accessoires: Nagel voor grondbevestiging voor de eindhoes (Artikel 10028161)
  • Beschikbare accessoires:  adapterplaat voor grondbevestiging (Artikel 10028020)
Omvang levering:
  • 1 x Hoofdhoes
  • 1 x Eindhoes
  • 2 x Wandbevestiging
  • 4 x M6-Ankers voor metalen frame
  • 4 x Bevestigingsmateriaal
  • Montagehandleiding (Duits, Engels)
Afmetingen:
  • Afmetingen hoofdhoes: 10 x 200 x 13 cm (BxHxD)
  • Afemetingen eindhoes: 12 x 100 x 11 cm (BxHxD)
  • Gewicht: ca. 10,7 kg
Meningen van klanten
van 19 Klanten
8
11

Klantenmeningen uit andere landen

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 12.08.2022
Gecontroleerde beoordeling

Super Qualität, alles gut geklappt. Haben bereits die gleiche Markise gehabt und waren sehr zufrieden. Markise einer anderen Firma war in kürzester Zeit kaputt! Lieferung durch Paketdienst ein Tag später als angekündigt!

Geweldige kwaliteit, alles ging goed. Heb al dezelfde voortent gehad en waren zeer tevreden. Binnen de kortste keren ging de voortent van een ander bedrijf kapot! Levering per pakketdienst een dag later dan aangekondigd!

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 05.04.2022
Gecontroleerde beoordeling

Guter Artikel, alles wie beschrieben. ich wollte sogar noch einen zweiten nachbestellen. Leider war er aber in der Farbe beige nicht mehr lieferbar.

Goed artikel, alles zoals beschreven. Ik wilde zelfs een tweede bestellen. Helaas was deze niet meer leverbaar in de kleur beige.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 25.12.2020
Gecontroleerde beoordeling

Leichte Montage, toller Sichtschutz. Bisschen viel Zug drauf auf Rolloeinzug.

Eenvoudige montage, uitstekende privacybescherming. Iets te veel trek aan het oprollen van het rolgordijn.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 06.09.2020
Gecontroleerde beoordeling

Sehr gutes Produkt ist das Geld wert hatte vorher ein günstigeres Produkt gekauft sehr unzufrieden mit der Ausführung. Es ist doch besser etwas mehr Geld auszugeben. Super danke

Zeer goed product het geld meer dan waard had eerder een goedkoper product gekocht erg ontevreden over de afwerking. Het is beter om wat meer geld uit te geven. geweldig bedankt

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 28.06.2020
Gecontroleerde beoordeling

Plane hatte beim ersten Ausrollen schon Falten

Het dekzeil had vouwen toen het voor het eerst werd uitgerold

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 06.05.2020
Gecontroleerde beoordeling

Montage und Funktion klappt super

Montage en functie werkt geweldig

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 22.12.2019
Gecontroleerde beoordeling

Sieht gut aus, funktionierte den ganzen Sommer sehr gut. Habe bereits die zweite Seitenmarkise von blumfeldt im Einsatz. Die letzte vor 2 Jahren gekauft. Stoff noch immer die Original-Farbe. Damit fällt die später bestellte Seitenmarkise nicht farblich auf. Montiere die Markisen im Winter ab. Bisher klare Empfehlung von mir

Ziet er goed uit, werkte de hele zomer heel goed. Ik gebruik al de tweede zijluifel van blumfeldt. De laatste 2 jaar geleden gekocht. Stof nog in originele kleur. Hierdoor valt de kleur van de later bestelde zijluifel niet op. Verwijder de luifels in de winter. Tot zover een duidelijke aanbeveling van mij

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 09.07.2018
Gecontroleerde beoordeling

Die Markise ist einfach zu montieren und hält einiges aus. Der Verkäufer ist sehr hilfsbereit und nett. Ich habe die Halterungen verschlampt und sie wurden prompt kostenlos nachgeliefert. Der Plan zur Montage ist in deutsch und für mich als Laien sehr verständlich. Mann kann da nichts falsch machen. Werde die Markise ein zweites mal kaufen, da sie den Wind super abhält. Einziges Manko, ich habe das am Boden montierte Gegenstück zum einhängen mit einem Gewindestangerl (6mm) am Steher von der Laube befestigt, da die Wellensteine im Boden nur gelegt und somit locker waren. Weiterhin 5 Sterne

De luifel is eenvoudig te monteren en kan tegen een stootje. De verkoper is erg behulpzaam en aardig. Ik was de beugels kwijt en ze werden prompt gratis vervangen. Het montageplan is in het Duits en voor mij als leek zeer begrijpelijk. Daar kun je niet fout mee gaan. Zal de luifel een tweede keer kopen omdat het de wind buiten houdt. Het enige nadeel, ik heb het vloergemonteerde tegenstuk met een draadstang (6 mm) aan het prieel bevestigd om het op te hangen, omdat de golfstenen alleen in de vloer waren gelegd en dus los zaten. Nog steeds 5 sterren

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 10.07.2017
Gecontroleerde beoordeling

Diese Markisen möchten wir nicht mehr missen. Sie halten super Wind und Wetter ab, sind ein super klasse Sichtschutz und bestehen aus einem wirklich robusten Material. Wir haben den Haltepfosten (wie von anderen Nutzern vorgeschlagen), auf einer Steinplatte befestigt. Somit sind wir völlig frei auf welche Länge wir die Markisen ausziehen. Da stimmt einfach alles, vor allem im Vergleich zu anderen Produkten, eine günstige aber qualitativ hochwertige sehr gute Alternative.

Wij zouden niet meer zonder deze luifels willen. Ze houden weer en wind buiten, zijn een privacyscherm van superklasse en zijn gemaakt van echt robuust materiaal. We hebben de steunpaal (zoals voorgesteld door andere gebruikers) aan een stenen plaat bevestigd. We zijn dus helemaal vrij tot welke lengte we de voortenten uitschuiven. Alles klopt, zeker in vergelijking met andere producten, een goedkoop maar kwalitatief zeer goed alternatief.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 18.05.2017
Gecontroleerde beoordeling

Markise ist ihr Geld wert,Verarbeitung und Qualität sind in Ordnung. Bei der Herstellung bzw.bei der Säumung des Markisenstoffes sollte mehr wert darauf verwendet werden,dass der Stoff keine unnötigen Knicke bekommt.Diese sehen nicht so schön aus und stören das sonst gute Erscheinungsbild.Adapterplatte erfüllt ihren Zweck,ist gut verarbeitet und sollte eigentlich zum Zubehör der Markise geliefert werden.Ob sie den Preis rechtfertigt wage ich zu bezweifeln.

Luifel is het geld waard, verwerking en kwaliteit zijn dik in orde. Bij het maken of zomen van het zonweringdoek moet er meer nadruk op worden gelegd dat het doek geen onnodige kreukels krijgt.Deze zien er niet zo mooi uit en verstoren het verder mooie uiterlijk. Accessoires voor de zonwering worden meegeleverd.Ik betwijfel of ze de prijs.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 16.05.2017
Gecontroleerde beoordeling

Good quality product well made. Idea for blocking strong sun light or the neighbours . Would recommend and buy again.

Product van goede kwaliteit goed gemaakt. Idee om fel zonlicht of de buren tegen te houden. Zou het aanbevelen en opnieuw kopen.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 24.04.2017
Gecontroleerde beoordeling

Die Markise macht einen sehr soliden und stabilen Eindruck, habe sie heute erst montiert. Montage war eigentlich einfach. Allerdings haben die Schraubendübel für den Steh-Pfosten nicht gepasst, in der Anleitung steht 6 mm Bohrloch, es sind aber 12 mm Dübel die auch nicht durch das Bohrloch des Standpfosten passen. Ich musste eigene Schrauben verwenden. Deshalb nur vier Sterne. Jetzt hoffe ich nur dass ich eine langfristige Freude habe!

De luifel maakt een zeer solide en stabiele indruk, ik heb hem vandaag net geïnstalleerd. Montage was eigenlijk makkelijk. De schroefpluggen voor de standpaal pasten echter niet, volgens de gebruiksaanwijzing een boorgat van 6 mm, maar er zijn ook pluggen van 12 mm die niet door het boorgat van de steunpaal passen. Ik moest mijn eigen schroeven gebruiken. Daarom maar vier sterren. Nu hoop ik alleen maar dat ik op lange termijn plezier heb!

van Jean-Marie Beoordeeld op 02.02.2017
Gecontroleerde beoordeling

Lorsque j'ai reçu ce store, j'ai constaté que tout est bien emballé et ma première impression est que le matériel est solide et bien fini. Après avoir lu le mode d'emploi en Anglais et en Allemand, je me suis rendu compte que le montage est super simple. Le boitier qui contient le store se fixe avec 2 pattes en U que l'on visse préalablement dans le mur et on fixe ensuite le boitier à ces pattes au moyen de 2 vis coniques. Il n'y a pas de distance préétablie pour ces pattes. Mais ce n'est pas à ce genre de montage que je destinais ce store. Chez nous entre la cuisine et le jardin se trouve un passage de deux mètres environs avec un mur d'équerre exposé au sud. Depuis longtemps je voulais y mettre un auvent mais transparent, ça n'empêche pas le soleil de chauffer la cuisine et opaque cela assombri la pièce l'hiver. Alors quand j'ai vu ce store, ça a fait tilt. Je l'ai fixé facilement avec les pattes en U sous l'avancée du toit et j'ai fait un petit bricolage sur le mur d'équerre pour le maintenir déroulé (un tuyaux d'évacuation d'eau de 40 mm). Le carré de la poignée s'y encastre parfaitement et le tuyaux, fixé par 2 attaches est amovible. Le tissu à lignes brun et blanc convient magnifiquement bien et est suffisamment opaque pour garder ma cuisine au frais. S'il n'y a pas de soleil, je le roule sous l'avancée du toit ou il est bien protégé. Je suis extrêmement satisfait de ce store, bien moins cher que si j'avais du le faire faire sur mesure.C'est un produit qui permet, sans être un bricoleur averti de nombreuses utilisations. Merci Blumfeldt.

Toen ik deze luifel ontving, merkte ik dat alles goed verpakt was en mijn eerste indruk is dat het materiaal stevig en goed afgewerkt is. Na het lezen van de instructies in het Engels en Duits, besefte ik dat de montage supereenvoudig is. De doos waarin het rolgordijn zit wordt bevestigd met 2 U-vormige beugels die vooraf in de muur worden geschroefd en vervolgens wordt de doos met 2 conische schroeven aan deze beugels bevestigd. Er is geen vooraf vastgestelde afstand voor deze benen. Maar het is niet voor dit soort montage dat ik deze blind bedoelde. In ons huis is tussen de keuken en de tuin een doorgang van ongeveer twee meter met een vierkante muur op het zuiden. Lange tijd wilde ik daar een luifel plaatsen, maar transparant, het verhindert niet dat de zon de keuken verwarmt en ondoorzichtig, het verduistert de kamer in de winter. Dus toen ik deze blind zag, klikte het. Ik heb hem makkelijk vastgezet met de U-vormige poten onder de overstek van het dak en ik heb wat geknutseld aan de schuine wand om hem uitgerold te houden (een 40 mm waterafvoerpijp). Het vierkant van het handvat past er perfect in en de buizen, bevestigd met 2 bevestigingsmiddelen, zijn verwijderbaar. De bruin met wit gestreepte stof sluit prachtig aan en is ondoorzichtig genoeg om mijn keuken koel te houden. Als er geen zon is, rol ik hem onder de overstek van het dak waar hij goed beschermd is. Ik ben uitermate tevreden met deze luifel, veel goedkoper dan wanneer ik hem op maat had laten maken. Bedankt Blumfeldt.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 02.02.2017
Gecontroleerde beoordeling

wir haben diese Markise für unsere Terrasse gekauft. Die Eigentliche Befestigung erfolgt nur als Wandmontage. Mit zwei zusätzlichen Standpfosten und Halteplatten ist der flexibe Eisatz an einem feri gewähltem Ort gewährleistet. Wie lange die Aufrollautomatik durchhält kann ich noch nicht sagen. nach dem ersten Augenschein ist die Markiese solider verarbeitet als mir bisher bekannte Billigprodukte (38- 60 EUR).

We hebben deze luifel gekocht voor ons terras. De eigenlijke bevestiging is alleen als wandmontage. Met twee extra palen en montageplaten is flexibel gebruik op een vrij te kiezen plek gegarandeerd. Ik kan niet zeggen hoe lang de automatische roll-up zal duren. op het eerste gezicht is de luifel steviger verwerkt dan de goedkope producten die ik tot nu toe heb gekend (38-60 EUR).

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 02.02.2017
Gecontroleerde beoordeling

Wertige Verarbeitung, strammer Federmechanismus, kräftiger Markisenstoff. Einfach zu befestigen, jedoch sind die mitgelieferten Schräubchen unterdimensioniert und die Dübel kein Markenprodukt. Ich musste beides aus eigenen Beständen ersetzen.

Kwaliteitsafwerking, strak veermechanisme, sterk luifeldoek. Makkelijk te bevestigen, maar de bijgeleverde schroeven zijn ondermaats en de pluggen zijn geen merkproducten. Beide heb ik uit eigen voorraad moeten vervangen.

van Katarzyna Beoordeeld op 21.04.2016
Gecontroleerde beoordeling

La bella stagione, calda e colorata è ideale per passare il tempo libero all’aria aperta. Durante la bella stagione il balcone e la terrazza si trasformano nel punto forte di un appartamento. Abbellirli con piante, arredarli con tavolini o sedie conferisce un tocco del tutto nuovo alla casa. Affidarsi ad un professionale può essere costoso. Perche non fare da soli? Io da sempre ho voluto trasformare il mio balcone in un oasi di relax. Anche se fosse di piccole dimensioni, non volevo che rimanga solo un solito posto per stendere la biancheria. Ho cercato di creare una zona in più per la casa. Un posto in cui si possa rilassare. Esistono tantissimi modi, tra cui tende di bamboo, tende con le foglie artificiali per coprire la ringhiera del balcone e tanto altro. Io ho trovato un modo innovativo. Il separe/tenda avvolgibile che si possa utilizzare solo in alcuni momenti o montare fissa per coprire totalmente il balcone o la terrazza Il paravento laterale protegge dal vento, da sole oppure da sguardi indiscreti. Con i materiali di alta qualità, il paravento è molto resistente alle intemperie e durevole. Può essere srotolato fino a 3 m di lunghezza. E' facile da montare ed anche la pulizia è facile. Grazie al design semplice ed elegante, é adatto perfettamente sia per un uso domestico che per attività commerciali, permette di godere delle belle giornate durante piacevoli pause sul balcone, in giardino, ufficio ecc. E' un prodotto di facile Installazione. Lo si puo installare a suolo, tramite la staffa principale, e la staffa con il cassonetto (viene installato sulla parete in posizione verticale) si monta a parete. L'asta può essere fissata con la base o con le viti. Tutti i materiali di montaggio sono in dotazione. Questo è un modo pratico ed utile. La tenda laterale vi aiuta a ripararsi dal vento anche nelle giornata e d'occhi indiscreti, fornisce la pretezione dai raggi UV in una stoffa resistente. Adatto per l'uso privato e commerciale, ideale per rilassarvi sul balcone o in terrazza, e permette di godere delle belle giornate all'aria fresca sul balcone, in giardino, ufficio ecc. Materiali di qualità. Il cassonetto in alluminio verniciato a polvere è molto robusto ed antiruggine. Resistente alle intemperie per una lunga conservazione della tenda. Il telo della tenda è fatto in poliestere ed è impermeabile. Il funzionamento è davvero semplicemente (lo presento nel mio video). Il telo viene avvolto e scomparso nel cassonetto a parete, e grazie al meccanismo di avvolgimento automatico, la tenda viene aperta in base alle proprie preferenze con tessuto sempre teso fino a 3 m. L'elasticitá alta del rullo garantisce un'ottima tensione èd anche se tira il vento questa tenda rimane ferma se stesa a tutta la larghezza. Acquistando più pezzi si puo coprire del tutto il nostro balcone o terrazza creando qualcosa simile al gazebo ma molto più elegante. E' un modo ideale per abbellire il nostro balcone o terrazza. Vi invito inoltre a vedere il mio video presentazione https://www.youtube.com/watch?v=vVaaKl50yDY&feature=youtu.be

Het mooie seizoen, warm en kleurrijk, is ideaal om je vrije tijd buiten door te brengen. In de zomer worden balkon en terras omgetoverd tot het sterke punt van een appartement. Door ze te verfraaien met planten, ze te voorzien van tafels of stoelen, krijgt het huis een geheel nieuwe toets. Het inhuren van een professional kan duur zijn. Waarom doe je het niet zelf? Ik heb altijd al mijn balkon willen omtoveren tot een oase van ontspanning. Ook al was het klein, ik wilde niet dat het gewoon een plek bleef om de was op te hangen. Ik heb geprobeerd een extra zone voor het huis te creëren. Een plek waar je tot rust kunt komen. Er zijn zoveel manieren, waaronder bamboegordijnen, gordijnen met kunstbladeren om de balkonleuning te bedekken en nog veel meer. Ik heb een innovatieve manier gevonden. Het scherm / rolgordijn dat alleen op bepaalde tijden kan worden gebruikt of vast kan worden gezet om het balkon of terras volledig te bedekken.Het zijscherm beschermt tegen de wind, de zon of nieuwsgierige blikken. Met de hoogwaardige materialen is het scherm zeer weerbestendig en duurzaam. Kan worden uitgerold tot een lengte van 3 meter. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en schoonmaken is ook makkelijk. Dankzij het eenvoudige en elegante ontwerp is hij perfect geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik, zodat u kunt genieten van de mooie dagen tijdens aangename pauzes op het balkon, in de tuin, op kantoor, enz. Het is een eenvoudig te installeren product. Het kan op de grond worden geïnstalleerd met behulp van de hoofdbeugel en de beugel met de doos (deze wordt verticaal aan de muur geïnstalleerd) wordt aan de muur gemonteerd. De stang kan worden bevestigd met de basis of met schroeven. Alle montagematerialen zijn inbegrepen. Dit is een praktische en handige manier. De zijluifel helpt u zelfs overdag tegen de wind en tegen nieuwsgierige blikken te beschermen, hij biedt bescherming tegen UV-stralen in een resistente stof. Geschikt voor particulier en commercieel gebruik, ideaal om te ontspannen op het balkon of terras, en laat je genieten van de mooie dagen in de frisse lucht op het balkon, in de tuin, op kantoor, etc. Hoogwaardige materialen. De gepoedercoate aluminium box is zeer robuust en roestvrij. Weerbestendig voor opslag van lange tenten. Het canvas van de tent is gemaakt van polyester en is waterdicht. De manier waarop het werkt is heel eenvoudig (ik presenteer het in mijn video). Het doek wordt opgerold en verdwijnt in de muurdoos, en dankzij het automatische oprolmechanisme wordt de luifel geopend volgens uw voorkeur met het doek altijd uitgerekt tot 3m. De hoge elasticiteit van de rol garandeert een uitstekende spanning en zelfs als de wind waait, blijft deze luifel over de volle breedte stevig staan. Door meer stuks te kopen, kunt u uw balkon of terras volledig bedekken en iets creëren dat lijkt op een prieel, maar dan veel eleganter. Het is een ideale manier om ons balkon of terras te verfraaien. Ik nodig je ook uit om mijn videopresentatie te bekijken https://www.youtube.com/watch?v=vVaaKl50yDY&feature=youtu.be

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 07.08.2015
Gecontroleerde beoordeling

Sehr gute Lösung für meine Zwecke (Zwischen 2 Balkonstützen auf dem Balkongeländer). Leider musste ich die Wandhalterung separat bestellen, War nicht im Lieferumfang enthalten! Sonst hätte es 5 Sterne gegeben! Ich habe noch eine Halterung machen lassen, in die die Markise eingeführt wird. Damit wird ein vertikales verwinden der Markise, bei Wind, verhindert.(s.Fotos)

Zeer goede oplossing voor mijn doeleinden (tussen 2 balkonsteunen op de balkonleuning). Helaas heb ik de muurbeugel apart moeten bestellen, deze zat er niet bij! Anders waren het 5 sterren geweest! Ook heb ik een beugel laten maken waar de luifel in komt. Dit voorkomt dat de luifel verticaal gaat draaien in de wind.(zie foto's)

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 02.08.2015
Gecontroleerde beoordeling

Die Lieferung und der Aufbau der Seitenmarkise erfolgte ohne Probleme.Nach dem Aufbau und dem Auszug stellten wir fest,das die Markise sehr faltig und stellenweise schmutzig ist. Deshalb sendeten wir sie zurück und baten um Umtausch. Der Umtausch erfolgte nicht,so daß das Geld zurück überwiesen werden soll.Sobald das Geld auf dem Konto ist ,bestellen wir erneut. Die neue Markise ist einwandfrei der Aufbau schnell und leicht. Farblich stimmte sie mit der Bestellung überein.

De zijluifel werd zonder problemen afgeleverd en opgezet.Na het opzetten en uittrekken constateerden we dat de luifel op sommige plaatsen erg gekreukt en vies was. Dus stuurden we ze terug en vroegen om een uitwisseling. De omwisseling heeft niet plaatsgevonden, dus het geld moet terug worden overgemaakt.Zodra het geld op de rekening staat, zullen we opnieuw bestellen. De nieuwe luifel is onberispelijk en snel en eenvoudig op te zetten. De kleur kwam overeen met de bestelling.

van Holger Beoordeeld op 15.06.2015
Gecontroleerde beoordeling

Bei unserem Haus zischt um eine der Ecken an ungünstigen Tagen Wind in Richtung Terrasse. Das kann schon sehr unangenehm sein. Dem sollte mit einer Seitenmarkise entgegenwirkt werden. Der Endpfosten sollte dabei allein schon aus Gründen des Aussehens deinstallierbar sein. Ich wollte es partout nicht, dass ein fest installierter Endpfosten bei Nichtgebrauch der Seitenmarkise am Rand der Terrasse steht. Da bot sich diese Seitenmarkise inkl. des Bezugs der Bodenadapterplatte an. Die Standard-Auslieferung beinhaltet die Seitenmarkise, Endpfosten, Anbaumaterial mit Dübeln und Schrauben, einen Inbusschlüssel, 2 Anbauadapter für die Befestigung der Seitenmarkise an der Wand und eine Anleitung. Die Bodenadapterplatte muss separat bezogen werden !! Bei den Dübeln für den Endpfosten (Bodenadapterplatte) handelt es sich um 12 mm Metalldübel und müssten damit theoretisch einen atomaren Erstschlag bequem überstehen können :) Die Dübel für die Wandbefestigung sind hingegen 6 mm (hält trotzdem bombenfest). Qualität: Der gesamte Korpus der Seitenmarkise besteht aus pulverbeschichtetem Aluminium. Meine Sonnenmarkise hat ebenfalls eine Pulverbeschichtung auf Aluminium und hält dort seit über 20 Jahren Wind und Wetter stand. Das erhoffe ich auch von der Seitenmarkise :) An der Seitenmarkise sind lediglich der Griff und Endpropfen an der Auszugsstange aus Kunststoff. Die Markise besteht aus dickerem, festen Polyester. Der Auszugsmechanismus ist stramm und die Rückholwirkung samt Aufwicklung gut. Mich hat bei der ausgelieferten Markise etwas geärgert, dass sie an ein paar Stellen kleine Knicke aufweist. Glücklicherweise nur sehr wenige und daher vernachlässigbar. Dennoch sollte so etwas bei Neuware unabhängig des Preises nicht der Fall sein. Aufbau: Nach Befestigung der Wandhalterung wird die Seitenmarkise einfach in die Halterungen eingesetzt und mittels zwei Schrauben mit dem Inbusschlüssel darin fest justiert. Die Halterungen bieten ausreichend Spiel zwischen Wand und Markise und bestehende Unebenheiten sind dadurch überbrückbar. Nach Festziehen der Schrauben sitzt die Markise dann absolut fest. Durch Lösen der Schrauben kann die Markise einfach wieder entfernt werden, was zum Winter hin sicherlich von Vorteil ist. Damit der Endpfosten nicht fest installiert werden muss, habe ich die Bodenadapterplatte genutzt. Der Endpfosten braucht dort vor Gebrauch nur eingeschoben werden. In der Bodenplatte hat der Endpfosten etwas Spiel. Aber nach Befestigung der Seitenmarkise sitzt alles zuverlässig und fest. Anwendung und Wirkung: Am Endpfosten befindet sich eine obere Öffnung und eine Aufnahme am Ende. Nach Einsetzen der Markise rastet der Griff im oberen Bereich fest ein. Die Feder in der Markise hält den Stoff dabei sehr stramm und es ergibt sich ein gerades Bild. Bei (ich nenne es mal) normalem Wind bis Stärke 3-4 bewegt sich da nicht viel. Resümee: Der um die Ecke pfeifende Wind an der Terrasse gehört der Vergangenheit an. Sonnenschutz ist auch gegeben. Auf der Terrasse können wir nun auch abends länger sitzen, ohne das gleich der Kamin angeworfen werden muss. Die kleinen Knicke sind verschmerzbar (sonst hätte ich sie umgetauscht) und daher volle Punkte bei der Teuroklasse.

Op ongunstige dagen sist de wind om een van de hoeken van ons huis richting het terras. Dat kan erg ongemakkelijk zijn. Dit moet worden tegengegaan met een zijluifel. De eindpaal moet alleen voor uiterlijk kunnen worden verwijderd. Ik wilde absoluut geen vast geïnstalleerde eindpaal aan de rand van het terras als de zijluifel niet in gebruik was. Dus deze zijluifel inclusief de afdekking van de vloeradapterplaat was de juiste keuze. De standaard levering omvat de zijluifel, eindpaal, montagemateriaal met pluggen en schroeven, een inbussleutel, 2 montageadapters om de zijluifel aan de muur te bevestigen en een handleiding. De vloeradapterplaat moet apart worden aangeschaft !! De pluggen voor de eindpaal (vloeradapterplaat) zijn metalen pluggen van 12 mm en zouden theoretisch een atomaire eerste slag comfortabel moeten kunnen weerstaan :) De pluggen voor de wandmontage daarentegen zijn 6 mm (hou nog steeds steen- stevig). Kwaliteit: De gehele romp van de zijluifel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Mijn zonwering heeft ook een poedercoating op aluminium en weerstaat al meer dan 20 jaar weer en wind. Ik hoop hetzelfde van de zijluifel :) Bij de zijluifel zijn alleen de handgreep en de eindpluggen op de verlengstang van kunststof. De voortent is gemaakt van dikker, sterk polyester. Het uittrekmechanisme is strak en de retouractie inclusief opwinden is goed. Ik ergerde me een beetje aan de geleverde luifel dat deze op een paar plaatsen kleine knikken had. Gelukkig maar heel weinig en dus verwaarloosbaar. Dit zou echter niet het geval moeten zijn bij nieuwe goederen, ongeacht de prijs. Constructie: Nadat de muurbeugel is bevestigd, wordt de zijluifel eenvoudig in de beugels gestoken en vastgezet met twee schroeven met een inbussleutel. De beugels bieden voldoende speling tussen de muur en de luifel en bestaande oneffenheden kunnen worden overbrugd. Na het aandraaien van de schroeven zit de luifel absoluut vast. De luifel kan eenvoudig weer worden verwijderd door de schroeven los te draaien, wat zeker in de winter een voordeel is. Om ervoor te zorgen dat de eindstijl niet permanent geïnstalleerd hoeft te worden, heb ik de vloeradapterplaat gebruikt. Voor gebruik hoeft alleen de eindpaal erin te worden geschoven. De eindpaal heeft wat speling in de bodemplaat. Maar na het bevestigen van de zijluifel zit alles betrouwbaar en veilig. Toepassing en effect: Er is een opening aan de bovenkant en een opvangbak aan het uiteinde van de eindpaal. Na het plaatsen van de luifel klikt de handgreep in het bovenste gedeelte stevig vast. Door de veer in de voortent wordt het doek strak gespannen en het resultaat is een strak beeld. In (ik zal het noemen) normale wind tot kracht 3-4, beweegt daar niet veel. Samenvatting: De wind die om de hoek waait op het terras behoort tot het verleden. Er wordt ook bescherming tegen de zon gegeven. We kunnen nu 's avonds langer op het terras zitten zonder meteen de open haard aan te steken. De kleine knikken zijn draaglijk (anders had ik ze omgeruild) en dus volle punten in de dure klasse.

Meer klantenbeoordelingen weergeven
Meningen van klanten
Bari 320 - Zijluifel
  • Robuuste markies met zijluifel voor bescherming tegen inkijk, wind en zon
  • Uittrekbare lengte: 300 cm
  • Hoogte: 200 cm
195,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren