blumfeldt

Vermont - Tuinstoel

van 2 Klanten
299,99
Op dit moment zijn er geen artikelen beschikbaar!
Top features
  • inklapbare tuinstoelen voor tuin, terras, balkon of serre
  • klassiek design in Amerikaanse Adirondack-stijl
  • hoge rugleuning, diepe zitting en lange armleuningen, afgeronde hoeken, ergonomische vorm
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
Vermont tuinstoel set 2 st Adirondack-stijl dennenhout bruin
Text für Setartikel..

Op de veranda omgeven door de avondzon en diep verzonken in de hoge rugleuning. De beide Vermont tuinstoelen van Blumfeldt houden deze nostalgisch dromerige momenten vast en herbergen in de brede leuningen de rust van het alledaagse leven.

Als nakomelingen van de oeramerikaanse tuinstoel hebben ze beiden al deze karakteristieken: de naar achter gekantelde zitting met diepe zitpositie. De rechte, licht achterover hellende rugleuning. En natuurlijk de brede armleuningen die genoeg plaats hebben voor een glas vers geperste limonade.

Klassiek design dat blijft. De 1 cm dikke planken uit dennenhout hebben een 3-voudige laag PU-lak. Zo zijn de tuinstoelen beschermd tegen regenbuien en koude jaargetijden. Als losstaand meubel op het terras, balkon of in de tuin, laten de Blumfeldt Vermont jaargetijden als tijdelijke designtrends ontspannen aan zich voorbijgaan. Want in de diepe leuningen vinden zowel jong als oud dezelfde ontspanning en geborgenheid.

Romantische schuilplek met nostalgische flair: de Blumfeldt Vermont tuinstoelen.

Set bestaat uit

Vermont Tuinstoel Adirondack-stijl Dennenhout 73x88x94 inklapbaar bruin

Artikelnummer: 10031006

Inhoud: 2

Top features:

  • Inklapbare tuinstoel, voor tuin, terras, balkon of serre
  • Klassiek design in Amerikaanse Adirondack-stijl
  • Hoge rugleuning, diep zitvlak en lange armleuningen, afgeronde kanten, ergonomische ligvorm
  • Robuuste constructie van dennenhout
  • Weerbestendige beschermende lak

Eigenschappen:

  • Maximale belasting: 150 kg
  • Dikte van het hout: 100 mm
  • Extra lange armleuning 72 cm
  • Weerbestendig dankzij 3-laags PU-laklaag
  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Materiaal: dennenhout
  • Kleur: bruin

Afmetingen:

  • Totaal: ca. 73 x 94 x 88 cm (BxHxD)
  • Rugleuning: 46 x 83 cm (BxH)
  • Zitvlak: 50 x 49 cm (BxD)
  • Gewicht: ca. 10,5 kg
Meningen van klanten
van 2 Klanten
2

Klantenmeningen uit andere landen

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 20.06.2022
Gecontroleerde beoordeling

Die Optik der Sessel ist bis zu einer bestimmten Entfernung wunderschön, allerdings darf man nicht näher hinsehen. Es gibt unschöne dicke Farbnasen, Kratzer an den Armlehnen, mangelhafte Lackierung im hinteren Bereich, Absplitterungen am Holzstift (die einfach überstrichen wurden) ... Der Aufbau war nicht kompliziert und die Anleitung dazu schlüssig. Allerdings waren die vorgebohrten Löcher für die zwei 8mm Schrauben nur 6mm groß. Ich behalte die Sessel, weil die Mängel bei dem Preis gerade noch durchgehen und mir das Zerlegen und Verpacken zu mühsam ist. Noch einmal kaufen würde ich sie jedoch nicht.

De optiek van de fauteuils is tot op zekere afstand mooi, maar je moet niet te dichtbij kijken. Er zijn lelijke dikke verfneuzen, krassen op de armleuningen, slecht schilderwerk aan de achterkant, afgebroken houten pen (die gewoon overschilderd was) ... De montage was niet ingewikkeld en de instructies waren sluitend. De voorgeboorde gaten voor de twee 8 mm schroeven waren echter slechts 6 mm. Ik hou de fauteuils omdat de mankementen amper doorkomen voor de prijs en het demonteren en inpakken mij te omslachtig is. Ik zou ze echter niet nog een keer kopen.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 30.03.2021
Gecontroleerde beoordeling

Das positive : Oberflaechlich sind die Stuehle schoen anzusehen . Sitzkomfort absolut i.O. Im 2 er Set Preis / Leistung eigentlich ok . Negativ : Die Stuehle sind angeblich mehrfach lackiert , nur leider nicht rundum . Dafuer gibt es eine Menge unschoener Lacknasen an der Rueckenlehne und leider auch einige Schrammen . Leider ist der Lackauftrag auch nicht gleichmaessig was sich besonders auf den breiten Lehnen als wolkige Lackierung mit hell/dunkel Bereichen darstellt . Die max. 150 kg Belastung halte ich fuer eine schlichte Uebertreibung . Der Stuhl vermittelt keine ueberragende Soliditaet wenn man sich hineinsetzt . Das Thema Lebensdauer kann ich natuerlich noch nicht bewerten , allerdings habe ich aufgrund der mangelhaften Lackierung und der Holzqualitaet gewisse Bedenken .

Het positieve: aan de oppervlakte zijn de stoelen mooi om naar te kijken. Zitcomfort absoluut ok In een set van 2 is de prijs/prestatieverhouding eigenlijk ok. Negatief: De stoelen zouden meerdere keren geverfd zijn, maar helaas niet rondom. Maar er zijn veel lelijke verfneuzen op de rugleuning en helaas wat krassen. Helaas is de verflaag niet egaal, wat vooral op de brede rugleuningen zichtbaar is als een gewolkte verfafwerking met lichte/donkere vlakken. Ik beschouw de max. 150 kg belasting als een simpele overdrijving. De stoel straalt geen overweldigende stevigheid uit als je erin zit. Natuurlijk kan ik de kwestie van duurzaamheid nog niet beoordelen, maar ik heb bepaalde zorgen vanwege het slechte schilderwerk en de kwaliteit van het hout.

Meningen van klanten
Vermont - Tuinstoel
  • inklapbare tuinstoelen voor tuin, terras, balkon of serre
  • klassiek design in Amerikaanse Adirondack-stijl
  • hoge rugleuning, diepe zitting en lange armleuningen, afgeronde hoeken, ergonomische vorm
299,99
incl. BTW

Accesoires

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren