OneConcept

Candyland 2 - Suikerspinmachine

van 21 Klanten
56,99
Levertijd: 3 - 5 dagen
Top features
  • Stijlvol retro-design
  • Afneembare royale opvangbak (diameter: 31 cm)
  • Binnen 3 tot 5 minuten bedrijfsklaar
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
Candyland 2 - Suikerspinmachine
56,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

Candyland 2 Retro-Suikerspinmachine 500 W rood

Met de Candyland 2 van oneConcept maakt u uw eigen suikerspin met diverse smaaksoorten en kleuren heel eenvoudig thuis.

Maak de droom uit uw kinderdtijd waar. Met maar enkele handgrepen is het apparaat binnen de kortste tijd bedrijfsklaar.

Hij functioneert bovendien met de gebruikelijke kristalsuiker. Dankzij de meegeleverde suikerspinstaaf met doseerlepel kan de suiker rechtstreeks in de voorverwarmde suikerhouder gedaan worden. Deze maakt met wamte en het draaimechanisme fijne suikerspindraden, die met de suikerspinstaaf tot een smakelijke suikerspin gevormd  worden. Extra aroma's of kleuren kunnen eenvoudig vermengd worden met de suiker en zorgen voor veelzijdige varianten. Zo wordt de Candyland 2 van oneConcept de highlight op elke kinderverjaardag.

Zowel de opvangbak alsook de verwarmde draaischijf kunnen eenvoudig eraf genomen en gescheiden schoon gemaakt worden.

Gebruikershandleiding in pdf formaat
Productdetails

Top features:

  • Stijlvol retro-design

  • Afneembare royale opvangbak (diameter: 31 cm)

  • Binnen 3 tot 5 minuten bedrijfsklaar

  • Inclusief suikerspinstaaf met suikerdispenser

  • Vermogen: 500 W

Eigenschappen:
  • Afneembare suikerhouder
  • Rubbberen voeten zorgen voor stevig staan
  • Aan/uitschakelaar aan de zijkant
  • Geïntegreerde stroomnetkabel
  • Stroomvoorziening: AC 220-240 V, 50 Hz
Omvang levering:
  • 1 x Apparaat
  • 1 x Suikerspinstaaf
  • Gebruikershandleiding: (Duits, Engels)
Afmetingen:
  • Gehele apparaat: 31 x 26 x 31 cm (BxHxD)
  • Opvangbak doorsnede: 31 cm (Ø)
  • Opvangbak hoogte: 7 cm (Ø)
  • Gewicht: ca. 1,5 kg
Meningen van klanten
van 21 Klanten
15
5
1

Klantenmeningen uit andere landen

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 16.09.2022
Gecontroleerde beoordeling

Ich hätte nicht gedacht, dass es so gut klappt. Lässt sich einfach bedienen. Mit ein bisschen Übung, lassen sich die Zuckerwatte Fäden auch super am Holzstab auffangen. Bei uns hat es echt gut geklappt. Die Reinigung ist einfach, es lassen sich aber nicht alle Stellen gut Reinigen. Wir sind zufrieden, es ist definitiv weiterzuempfehlen

Ik had niet gedacht dat het zo goed zou werken. Makkelijk te gebruiken. Met een beetje oefening kunnen de suikerspindraden ook gemakkelijk op een houten stokje worden gepakt. Het werkte heel goed voor ons. Schoonmaken is eenvoudig, maar niet alle ruimtes kunnen goed worden schoongemaakt. Wij zijn tevreden, het is zeker een aanrader

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 15.07.2022
Gecontroleerde beoordeling

Funktioniert gut, die Zuckerwatte schmeckt , Kinder und Erwachsene haben Spaß, ist jetzt das Teil unseres Unterhaltungsprogramm wenn Besuch kommt

Werkt goed, de suikerspin smaakt lekker, kinderen en volwassenen hebben plezier, het maakt nu deel uit van ons animatieprogramma als er bezoek komt

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 26.12.2021
Gecontroleerde beoordeling

Unsere Tochter hat sich das sehnlichst gewünscht. Es ist ein schöner Spaß und der Preis ist angemessen. Dass der Zucker einem mal um die Ohren fliegt ist korrekt. Das lag aber daran, dass wir zu viel eingefüllt haben. Das muss man einfach testen ( ein Viertel Löffel war ok) KLEINE ERGÄNZUNG ( 30.05.22) LEIDER HAT DIE MASCHINE DEN GEIST AUFGEGEBEN. SIE WURDE SEHR WENIG GENUTZT. DAS IST ECHT ÄRGERLICH

Onze dochter wilde dit heel graag. Het is erg leuk en de prijs is redelijk. Het is waar dat suiker in je gezicht vliegt. Maar dat kwam omdat we te veel hadden ingevuld. Je hoeft het alleen maar te testen (een kwart lepel was oké) KLEINE TOEVOEGING (30/05/22) HELAAS HEEFT DE MACHINE DE GEEST OPGEGEVEN. HET IS ZEER WEINIG GEBRUIKT. DIT IS ECHT VERVELEND

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 15.11.2021
Gecontroleerde beoordeling

Diese Zuckerwattemaschine ist schön und funktioniert wie erwartet. Klar dass man ein wenig Übung braucht, die Zuckerfäden so aufzufangen, dass es eine schöne Kugel gibt. Hier war mir ein Youtube Video hilfreich. Es klappte auch mit runden Stäbchen problemlos, wenn man richtig dreht. Beim Betrieb macht das Gerät zum Teil furchterregende Geräusche, die durch die Vibration entstehen und völlig harmlos sind. Das Gerät wandert auch etwas auf dem Tisch umher so dass es besser ist ein feuchtes Küchentuch unterzulegen. Bei unserer Kirmes Party waren dann wir alle 8 Personen in etwa einer halben Stunde jeder mit einer Zuckerwatte (Fußballgröße) versorgt. Einen Punkt muss ich aber abziehen weil die Reinigung des Geräts einfacher sein könnte, wenn der innere schwarze Plastikring nicht angeschraubt wäre. Unter Wasser würde sich der dort klebende Zucker sofort lösen. So muss man umständlich mit einem Lappen hantieren. Dennoch ist das Gerät für den günstigen Preis ein netter und funktionaler Partyspaß und klar zu empfehlen

Deze suikerspinmachine is prachtig en werkt zoals verwacht. Uiteraard heb je wel wat oefening nodig om de suikerdraden op te vangen zodat je een mooi bolletje krijgt. Een YouTube-video was hier nuttig voor mij. Het werkte ook gemakkelijk met ronde stokken als je goed draaide. Tijdens het gebruik maakt het apparaat soms angstaanjagende geluiden die door de trillingen worden veroorzaakt en volkomen onschadelijk zijn. Ook beweegt het apparaat een beetje op tafel, dus je kunt er beter een vochtige theedoek onder leggen. Op ons kermisfeest werden we alle 8 in ongeveer een half uur voorzien van suikerspin (zo groot als een voetbal). Maar ik moet één punt aftrekken omdat het schoonmaken van het apparaat gemakkelijker zou kunnen zijn als de binnenste zwarte plastic ring niet was vastgeschroefd. De suiker die daar vastzat, loste onmiddellijk op onder water. Je moet er dus onhandig mee omgaan met een doek. Desalniettemin is het apparaat leuk en functioneel feestplezier voor de betaalbare prijs en is het duidelijk een aanrader

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 06.03.2021
Gecontroleerde beoordeling

Super

Super

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 11.05.2020
Gecontroleerde beoordeling

Leicht zu bedienen Geburtstagsgeschenk war optimal

Makkelijk te gebruiken verjaardagscadeau was ideaal

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 03.08.2019
Gecontroleerde beoordeling

Tolle Zuckerwattemaschine, leicht zu reinigen, schnell Betriebsbereit.

Geweldige suikerspinmachine, gemakkelijk schoon te maken, snel in gebruik.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 20.01.2019
Gecontroleerde beoordeling

Super!

Super!

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 18.08.2018
Gecontroleerde beoordeling

War ein Geschen. Ist gut angekommen und es tut was es soll.

Was een geschenk. Goed aangekomen en doet wat het moet doen.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 02.06.2017
Gecontroleerde beoordeling

Ja man glaubt es nicht, macht richtige Zuckerwatte. Einziges Manko, wenn sie heiß ist und der Zucker im Drehteller ist fängt sie bei mir an zu wandern.

Ja, je zult het niet geloven, het is echte suikerspin. Het enige nadeel is dat als het warm is en de suiker op het draaiplateau staat, het voor mij begint te dwalen.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 21.04.2017
Gecontroleerde beoordeling

Habe mittlerweile 3 mal 2-3 Zuckerwatten hergestellt und die Maschine ist noch nicht abgebrannt und funktioniert immer noch. Mit der richtigen Technik ist auch Zuckerwatte größer als ein Tennisball möglich. Die Maschine läßt etwas umständlich reinigen, aber alles innerhalb von 2-3 Minuten möglich. Als nächstes werde ich farbige Zuckerwatte ausprobieren. Gutes gerät zum guten Preis. Kaufempehlung.

Ik heb nu 3 keer 2-3 suikerspinnen gemaakt en de machine is nog niet afgebrand en werkt nog steeds. Met de juiste techniek kun je zelfs een suikerspin groter maken dan een tennisbal. De machine is wat lastig schoon te maken, maar alles kan binnen 2-3 minuten gedaan worden. Vervolgens ga ik gekleurde suikerspin proberen. Goed apparaat voor een goede prijs. Aankoopadvies.

van Philippe Beoordeeld op 01.02.2016
Gecontroleerde beoordeling

Le rouge lui va à ravir. La machine est facile à utiliser. Un seul interrupteur, on fait chauffer quelques minutes, on coupe pour verser le sucre en poudre, on rallume et on tourne autour d'une tige de bois pour faire les volutes avec le fil de sucre. Tous les sucres en poudre font l'affaire. Nettoyer rapidement à l'eau chaude.

Rood staat haar perfect. De machine is gemakkelijk te gebruiken. Slechts één schakelaar, een paar minuten verwarmen, snijden om de poedersuiker erin te gieten, weer aanzetten en een houten staaf ronddraaien om swirls te maken met de suikerdraad. Elke poedersuiker is voldoende. Maak snel schoon met heet water.

van Alexis Beoordeeld op 25.01.2016
Gecontroleerde beoordeling

Le gros point fort de cet appareil : sa simplicité d’utilisation. La notice, rédigée uniquement en anglais et allemand, tient en quelques mots, que je reprends rapidement ici : faire chauffer la machine (mettre l’interrupteur sur 1) pendant 3 à 5 minutes l’éteindre (interrupteur sur 0) pour y verser une cuillère (fournie) de sucre. Du sucre en poudre classique convient, mais pour plus d’amusement et de fantaisie, du sucre coloré est conseillé. rallumer la machine, attendre que des filaments de sucre se forment, les récolter autour de la cuillère, ou d’un bâton (des pics à brochette font parfaitement l’affaire). Quelques essais sont nécessaire pour prendre le coup de main mais rapidement les barbes à papa (cotton candy en anglais) prennent une forme qui rappelle celles que l’on trouve dans les fêtes foraines. Le goût, pur sucre, est évidemment le même. La consistance est parfaite. La machine d’un rouge flamboyant manque peut être un peu de fantaisie mais fonctionne très bien, la qualité de fabrication semble être au rendez-vous. Le nettoyage est plutôt aisé même si gratter le sucre refroidi pourra demander de légers efforts. Pas trop encombrant, rapide, facile, efficace, on peut penser raisonnablement que cette machine ne se contentera pas de ramasser la poussière dans un placard, qu’on l’utilisera régulièrement pour célébrer des occasions spéciales. Mes filles sont ravies, la transformation des grains de sucre en filament est assez fascinante. Produit chaudement recommandé

Het grote sterke punt van dit toestel: het gebruiksgemak. De instructies, alleen geschreven in het Engels en Duits, zijn in een paar woorden, die ik hier snel herhaal: verwarm de machine (zet de schakelaar op 1) gedurende 3 tot 5 minuten zet hem uit (schakelaar op 0) om er een lepel in te gieten (meegeleverd) suiker. Klassieke poedersuiker is geschikt, maar voor meer plezier en fantasie wordt gekleurde suiker aanbevolen. zet de machine weer aan, wacht tot zich suikerdraden vormen, verzamel ze rond de lepel of een stokje (spiesjes werken perfect). Er zijn een paar pogingen nodig om het onder de knie te krijgen, maar al snel krijgt de suikerspin een vorm die doet denken aan die op kermissen. De smaak, pure suiker, is uiteraard hetzelfde. De consistentie is perfect. De flamboyante rode machine is misschien een beetje chique, maar werkt heel goed, de productiekwaliteit lijkt aanwezig. Het schoonmaken is vrij eenvoudig, hoewel het afschrapen van de afgekoelde suiker enige inspanning kan vergen. Niet te omvangrijk, snel, gemakkelijk, effectief, we kunnen redelijkerwijs aannemen dat deze machine niet zomaar stof zal verzamelen in een kast, maar dat we hem regelmatig zullen gebruiken om speciale gelegenheden te vieren. Mijn dochters zijn opgetogen, de transformatie van suikerkorrels in filament is behoorlijk fascinerend. Sterk aanbevolen product

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 13.01.2016
Gecontroleerde beoordeling

Ein tolles Gerät. Zwar fällt die Zuckerwatte etwas kleiner aus, als auf den Festen. Aber es funktioniert, ist einfach in der Bedienung und geht recht schnell. Auf jeden Fall zu empfehlen.

Een geweldig apparaat. De suikerspin is iets kleiner dan op de festivals. Maar het werkt, is gemakkelijk te gebruiken en is behoorlijk snel. Absoluut aan te raden.

van Massimo Beoordeeld op 16.12.2015
Gecontroleerde beoordeling

Quando ero piccolo, durante le fiere o feste popolari vedevo donne o uomini grassocci avvinghiati alle loro sedie, girare queste mani con quei lunghi bastoncini di legno a creare queste immense matasse di zucchero filato. Poi con gli anni si sa… cresciamo e ce ne dimentichiamo… finché nostra figlia ci dice “nooooooo papà prendimi quello!!” e vediamo questo banchetto in miniatura che ci rievoca ricordi ormai trapassati. Così mi dico “ma sì va”. Ricevo questo scatolone (a dir la verità più grande di quanto pensavo) e all'interno trovo imballata molto bene (davvero così bene che per sballarla mi si è anche rotto il polistirolo dell'imballo) la macchina rossa fiammante per realizzare questa prelibatezza fanciullesca. Così mi appresto a poggiarla sul tavolo e imbracciare un secchiello di zucchero… In questo momento mi sento tornato indietro di 30 anni! Prendo le istruzioni e… sbem ! prima sorpresa…. solo TE-TE-SKO! :) vabbè pazienza… andiamo a intuito! Inizio a cercare cifre numeriche e annaspando qua e la riesco a capire che bisogna aspettare 3-4 minuti… (probabilmente penso sarà il tempo prima di inserire lo zucchero). Così eseguo l'operazione. Nel momento in cui vado a mettere lo zucchero inizia a saltellarmi qua e la per il tavolo (che per vostra informazione è a tavole aperte quindi pavimento pieno). Corro ai ripari ed entro con un secondo cucchiaio (successivamente mi ricorderò che nella confezione c'è anche un lungo cucchiaio di plastica rosso che ho dimenticato sul tavolo) questa volta riesco a mettere lo zucchero correttamente senza farlo saltare ovunque. Attendo… e dopo 3-4 minuti effettivamente inizia a crearsi una fitta ragnatela circolare lungo tutta l'area rossa!!! Vado lì con il bastoncino e inizio a far ruotare la mano come facevano quelle persone che vedevo da bambino, ma i risultati non sono proprio i stessi :P ci vuole manualità cosa che io non possiedo… infatti mi viene un esiguo bastoncino di zucchero filato, ma niente paura riprovo con un altro… questa volta ho capito la tecnica (almeno credo) va fatto ruotare su se stesso e nel contempo va fatto girare attorno tutto il cerchio, questa volta ottengo un risultato migliore! Purtroppo a causa della scarsa larghezza del cerchio (ok ragazzi non è un attrezzo professionale è per fare lo zucchero filato in casa) spesso capita che come si gonfia la matassa di zucchero vada a toccare la superficie calda interna (la parte nera). Se vi accade e vi si incolla tutto lo zucchero e non si stacca più (trascinandosi con se tutta la matassa) non disperate… con un altro cucchiaio di zucchero la rifate :D Il trucco in realtà c'è dovete partire dall'esterno del cerchio e cercare sempre di più di sollevare il bastoncino (a costo di fare una matassa stretta ma alta) lo zucchero rimarrà ben distanziato e con un bell'aspetto. Dopo tutta questa fantastica esperienza… il baratro… La macchina da pulire… zucchero secco ovunque incrostato in ogni dove, e sopratutto la possibilità di smontare solo il cerchio e il coperchietto di metallo (la parte in cui va lo zucchero) ma il resto ? (la scocca nera dove spesso lo zucchero si attacca) Ci attaccheremo anche noi! E dovremo armarci di spugnetta e acqua calda facendo attenzione a non far cadere delle gocce all'interno (altrimenti mandiamo in corto la lampada alogena e adiéu) insomma va pulito con accuratezza e la spugnetta verde/gialla per capirci usando la parte verde e grattando bene vedrete che pian piano andrà via… assieme la voglia di mettersi a rifare lo zucchero filato :) almeno così è stato nel mio caso. Una cosa importante, questo dispositivo come tutti i strumenti elettrici a corrente non va messo in mano a dei bambini. La lampada alogena sotto la pentoletta nera raggiunge una temperatura altissima per tanto un bambino potrebbe farsi male di brutto, va usata sotto controllo stretto di un adulto.

Toen ik klein was, zag ik tijdens kermissen of volksfeesten mollige vrouwen of mannen die zich aan hun stoelen vastklampten en hun handen met die lange houten stokjes ronddraaiden om deze immense strengen suikerspin te creëren. Dan weten we door de jaren heen... we groeien op en vergeten het... totdat onze dochter ons zegt "neeeeee papa, neem dat van mij aan!!" en we zien dit miniatuurbanket dat herinneringen oproept die nu verdwenen zijn. Dus ik zeg tegen mezelf "maar ja, het gaat". Ik ontvang deze doos (om de waarheid te zeggen groter dan ik dacht) en daarin vind ik de glimmende rode machine om deze kinderlijke delicatesse te maken, heel goed verpakt (echt zo goed dat ik bij het uitpakken zelfs het piepschuim in de verpakking kapot maakte) . Dus ik maak me klaar om het op tafel te zetten en een emmer suiker te pakken... Op dit moment heb ik het gevoel dat ik 30 jaar terug ben gegaan! Ik volg de instructies en... wauw! eerste verrassing…. alleen TE-TE-SKO! :) ach, geduld... laten we op intuïtie afgaan! Ik begin te zoeken naar numerieke cijfers en hier en daar rommelend begrijp ik dat je 3-4 minuten moet wachten... (ik denk waarschijnlijk dat dit de tijd is voordat je de suiker toevoegt). Dus voer ik de operatie uit. Op het moment dat ik de suiker ga zetten, begint hij hier en daar op de tafel te springen (die ter informatie open tafels heeft en dus een volle verdieping). Ik zoek dekking en ga naar binnen met een tweede lepel (later zal ik onthouden dat er in de verpakking ook een lange rode plastic lepel zit die ik vergeten ben op tafel te leggen) deze keer lukt het me om de suiker op de juiste manier te plaatsen zonder hem overal te laten ontploffen. Ik wacht... en na 3-4 minuten begint zich een dik cirkelvormig spinnenweb te vormen langs het hele rode gebied!!! Ik ga daarheen met de stok en begin mijn hand te draaien zoals de mensen die ik als kind zag, maar de resultaten zijn niet precies hetzelfde:P het vereist handvaardigheid die ik niet bezit... in feite krijg ik een klein stokje suikerspin, maar maak je geen zorgen, ik zal het opnieuw proberen met een andere... deze keer begreep ik de techniek (althans dat denk ik) het moet op zichzelf worden gedraaid en tegelijkertijd moet het gemaakt om de hele cirkel rond te gaan, deze keer krijg ik een beter resultaat! Helaas komt het, vanwege de kleine breedte van de cirkel (oké jongens, het is geen professioneel hulpmiddel, het is om thuis suikerspinnen te maken), vaak voor dat wanneer de suikerstreng opzwelt, hij het hete interne oppervlak (het zwarte gedeelte) raakt. Als het jou overkomt en alle suiker blijft eraan plakken en het laat niet meer los (de hele streng meeslepen) wanhoop niet... met nog een lepel suiker kun je het nog een keer doen :D De truc is eigenlijk moet je daar vanaf de buitenkant van de cirkel beginnen en steeds meer proberen het stokje op te tillen (ten koste van het maken van een strakke maar hoge streng), de suiker zal goed verdeeld blijven en er goed uitzien. Na al deze fantastische ervaringen... de afgrond... De machine om schoon te maken... overal ingelegde droge suiker, en vooral de mogelijkheid om alleen de cirkel en het metalen deksel (het gedeelte waar de suiker naartoe gaat) te demonteren, maar hoe zit het de rest? (het zwarte omhulsel waar suiker vaak aan blijft plakken) Wij blijven ook plakken! En we zullen ons moeten bewapenen met een spons en heet water, waarbij we oppassen dat er geen druppels naar binnen vallen (anders sluiten we de halogeenlamp en adiéu kort) kortom het moet zorgvuldig worden schoongemaakt en de groen/gele spons om spreek, gebruik het groene gedeelte en goed krabben je zult zien dat het langzaam weggaat... samen met de wens om weer suikerspin te gaan maken :) tenminste zo was het in mijn geval. Eén belangrijk ding: dit apparaat mag, net als alle elektrisch aangedreven gereedschappen, niet in de handen van kinderen worden geplaatst. De halogeenlamp onder de zwarte pan bereikt een zeer hoge temperatuur, waardoor een kind ernstig gewond kan raken. Gebruik ervan moet onder strikt toezicht van een volwassene gebeuren.

van Gabriele Beoordeeld op 15.12.2015
Gecontroleerde beoordeling

La macchina per lo zucchero filato è forse un sogno per tutti gli amanti dei dolci, un sogno che si avvera grazie a questo prodotto che funziona veramente bene. Unica pecca, si sporca tanto e la pulizia non è proprio facilissimo. Mi piace tantissimo invece il suo design! CONTENUTO: Si trovano presenti nella confezione: - La macchina per lo zucchero filato - Un dosatore a cucchiaio - Ciotola (da montare) - Disco ruotante contenitore zucchero - Manuale d’istruzioni senza italiano (inglese / tedesco) COSTRUZIONE: E’ un monoblocco in acciaio ben resistente e in un acceso rosso perlato, stile anni ’60, un design veramente piacevole e ricercato. Anche usarlo è molto piacevole, c’è solo un tasto e serve ad accenderlo, niente altro. Montaggio velocissimo ed intuitivo! FUNZIONAMENTO L’uso è semplice e oserei dire banale, basta accenderlo e farlo riscaldare per circa 3 – 5 minuti, dopo occorre spegnerlo, ed inserire nell’apposito scomparto del disco rotante lo zucchero dosandolo con l’apposito dosatore in confezione. Una volta acceso, in pochi minuti lo zuccherò filato inizierà ad essere pronto ad essere gustato per la gioia di grandi e bambini! Note stonate? No, fondamentalmente l’unico problema riscontrato riguarda la pulizia, non è facilissimo pulirlo e lasciare lo zucchero appiccicoso si sa, non è il massimo, ma nulla di impossibile.

De suikerspinmachine is misschien wel een droom voor alle snoepliefhebbers, een droom die werkelijkheid wordt dankzij dit product dat echt goed werkt. Het enige minpunt is dat het erg vies wordt en schoonmaken niet bepaald eenvoudig is. Ik vind het ontwerp echter erg leuk! INHOUD: Het pakket bevat: - De suikerspinmachine - Een lepeldispenser - Kom (te monteren) - Roterende suikercontainerschijf - Handleiding zonder Italiaans (Engels / Duits) CONSTRUCTIE: Het is een monoblok van zeer resistent staal en in een helder parelrood, jaren 60-stijl, een werkelijk aangenaam en verfijnd ontwerp. Het gebruik ervan is ook erg prettig, er is maar één knop en deze wordt gebruikt om hem aan te zetten, verder niets. Zeer snelle en intuïtieve montage! BEDIENING Het gebruik is eenvoudig en ik durf te zeggen triviaal, zet hem gewoon aan en laat hem ongeveer 3 - 5 minuten opwarmen, zet hem dan uit en plaats de suiker in het juiste compartiment van de roterende schijf, doseer hem met de juiste dispenser in het pakket. Eenmaal ingeschakeld, is de suikerspin binnen een paar minuten klaar om van te genieten, tot grote vreugde van volwassenen en kinderen! Tegenstrijdige noten? Nee, eigenlijk is het enige probleem dat we tegenkomen het schoonmaken, het is niet zo gemakkelijk schoon te maken en er blijft kleverige suiker achter, weet je, het is niet het beste, maar niets onmogelijk.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 13.12.2015
Gecontroleerde beoordeling

Zuckerwatte ' damit verbinde ich Kindheit und Jahrmarkt. Eine Zuckerwattemaschine für zu Hause musste ich daher unbedingt haben und habe zugeschlagen, als sie mir zum Testen angeboten wurde. Schließlich habe ich zwei Jungs von 9 Jahren zu Hause, die auch irgendwann ihren 10. Geburtstag feiern. Da wäre die Maschine sicher super. Als die Maschine kam, war ich ein wenig ratlos, weil die Anleitung zwar beschreibt, wie die Maschine anzustellen ist, aber wie das mit der Zuckerwatteherstellung nun funktioniert, war nicht beschrieben. Aber wozu gibt es das Internet. Schließlich gibt es jede Menge Tipps und youtube. Nach einigen Videos war ich nicht mehr so zuversichtlich, haben einige der Kandidaten dort mit der gleichen Maschine keine gescheiten Ergebnisse hinbekommen. Aber Versuch mach klug und los ging's. Mein 'ältester' hatte sich als Zuckerwattevernichter zur Verfügung gestellt. 1. Maschine vorbereiten: Die Schüssel über den Kopf legen und mittels des Bajonettverschlusses verriegeln, dann den Drehteller aufsetzen und gut herunterdrücken, sonst eiert es. 2. Maschnine einschalten und mindestens 5 Minuten leer laufen lassen, damit der Drehteller richtig heiß wird. Schließlich soll der Zucker schmelzen und dann den flüssigen Zucker herausschleudern, der dann sofort erstarrt und Fäden zieht. Die Maschine hört sich an, wie mein Diesel im Leerlauf. Aber sie bleibt an Ort und Stelle, auch wenn ich ein Handtuch darunter lege. 3. In der Zwischenzeit den Zucker bereit stellen und die Stiele vorbereiten. Gemäß der Anleitung soll auf den Löffelstiel gewickelt werden. Das halte ich für nicht praktikabel. Ich habe die langen Schaschlikspieße (30 cm) aus Birkenholz genommen. Bambus funktioniert nicht, weil es zu glatt ist. Ganz wichtig: Die Stiele anfeuchten, damit die Zuckerwatte hält, weil gleich wie wild gedreht wird und dann muss die Watte fest auf dem Stiel kleben. 3. Maschine anhalten und vorsichtig 1 Löffel Zucker einfüllen. Für den Anfang erst einmal den ganz normalen weißen Zucker aus der Tüte. Der mitgelieferte Löffel ist nur bedingt geeignet. Zum einen ist der Drehteller sehr heiß und könnte den unhandlichen Löffel anschmurgeln, zum anderen kann man nicht wirlich gut damit zielen. Aber ein Esslöffel mit einer spitzeren Form tut es auch und auch die Messlöffel von dem schwedischen Möbelhaus. Ein sauberes Kaffeelot würde auch gehen. Auf jeden Fall darf es nur so viel sein, dass es in der Mulde verschwindet, sonst schleudert man den Zucker durch die Gegend. 4. Maschine wieder anschalten. Nach einer halben Minute bilden sich die ersten Fäden, die man dann aufwickeln kann. Bei mir funktionierte es mit folgender Technik. Die ersten Fäden mit dem senkrecht gehaltenen Stab aufnehmen, dann den Spieß waagerecht mit Drehbewegungen am Rand herumführen. Dabei muss man den Stab um die eigene Achse drehen. Beträgt der Durchmesser ungefähr 4 cm wechselt man auf die Mitte, direkt über dem Einfüllloch und dann heißt es drehen, drehen, drehen. Dazu hält man den Spieß zwischen beiden Daumen und Zeigefingern und dreht den Stab möglichst schnell und möglichst niedrig über dem Teller (nicht dagegenkommen, sonst wird die Watte hart) und zwar immer noch waagerecht. Wenn man nicht mehr hinterherkommt, schnell man einem zweiten Stabe senkrecht die Watte, die man nicht aufwickeln konnte durch herumführen abnehmen. Dann geht es mit dem Watteball weiter. Die neuen Fäden kleben dann an dem Ball. 5. Ergebnis bewundern und genießen. Die Zuckerwatte ist fluffig und bleibt mindestens 15 Minuten stabil. Ob darüber hinaus, kann ich nicht beruteilen, weil noch keine Zuckerwatte länger überlebt hat. 6. abkühlen lassen und putzen. Davor hat mir am meisten gegraut. Schüssel einfach wieder abbauen, den Drehteller (nach dem Abkühlen!) abziehen und beides in warmes Wasser geben. Beide Teile sind sehr schnell sauber, weil es sich um reinen Zucker handelt, der sich schließlich ohne größeres Zutun in Wasser auflöst. Bei dem Kopf war es ein wenig kniffeliger. Hatte sich doch Zuckerwatte um den heißen Kopf gewickelt, weil ich nicht schnell genug war. Ich habe aber ein wenig feuchtes Küchenpapier herumgelegt (nicht über die Öffnung). Nach ein paar Minuten war der Zucker so angeweicht, dass ich es mit einem Mikrofaserfuch abwischen konnte. Leider ist zwischen der Schüssel und der Maschine ein Spalt, durch den der Zucker auf den Sockel des Geräts fallen kann. Das muss man vorsichtig mit einem nur fechten aber nicht nassen Tuch wegwischen. Es darf aber kein Wasser in die Maschine gelangen. Nach meinem ersten Versuch war ich mutig geworden und wollte mehr als nur 'Zuckergeschmack'. Ich wollte Aroma. Ich habe zwei Möglichkeiten ausprobiert: Brausepulver: Ein Päckchen Brausepulver mit 2 ml Wasser aufschäumen lassen. Das dauert mehrere Stunden und es muss mehrfach umgerührt werden. Ich wollte damit eine Reaktion der Citronensäure in der Zuckerwattemaschine vermeiden, indem ich die schäumende Reaktion schon vorher in Gang bringe. Das Ganze habe ich dann mit 75 g Raffinadezucker gemischt und mehrere Tage trocknen lassen. Ergenis: Funktioniert nicht. Zum einen gab es noch eine Reaktion in der Maschine und es wurden kleine Bröckchen noch eine Mute nach dem Einfüllen herausgeschleudert, die sehr sehr heiß sind. Nicht schön, wenn man sie ins Gesicht bekommt. Zum anderen sind die Fäden so fein, dass sie sich nicht wickeln lassen. Der Hauch von Nichts sammelt sich am Rand und verkrustet. Fruchtbonbons (Campino): Die Maschine kann die Bonbons selbst nicht schmelzen. Also habe ich sie mit der Küchenmaschine zu Puderzucker gemahlen. Ich habe dazu die Kenwood und die Kräutermühle benutzt. Zu 4 gemahlenen Orangenbonbons (ca. 20 g) habe ich ungefähr 50 g weißen Zucker gegeben. Ergebnis: Funktioniert genauso gut wie weißer Zucker allein und schmeckt sehr schön nach Orange. Kirsche ist auch lecker, aber nicht ganz so intensiv. Die Watte bekommt einen kaum wahrnehmbarer pastelligen Farbton. Zermahlene Cola-Lollies funktionieren auch. Die Bonbons alleine ohne Zucker ergeben keine gute Zuckerwatte, weil der Schmelzpunkt der Bonbons ein anderer als der des Zuckers ist. brauner Zucker / Kandisfarin (nicht Rohrzucker): Ergebnis: Funktioniert genauso gut wie weißer Zucker und hat einen leicht karamelligen Geschmack. Wichtig bei allen Aromen ist, dass auf gar keinen Fall Fett enthalten sein darf. Das bruzzelt fest und kann nicht mehr aus der Maschine entfernt werden. Fazit: positiv: - schnell - fluffige aber dennoch feste Fäden - relativ gut zu Reinigen - keinerlei Neugeruch - laufruhig, kein Wandern - Dauerbetrieb von mindestens 2 Stunden möglich neutral: - Geräusch, nicht besonders leise, aber auch nicht störend negativ: - sparsame Anleitung - unhandlicher Löffel - Spalt zwischen Schüssel und Maschine Die Maschine ist ein echter Spaß, nicht nur für den Kindergeburtstag. Mit etwas Übung werden die Bälle sehr schön und stehen der Jahrmarkts-Zuckerwatte in nichts nach. Die Maschine ist empfehlenswert, auch wenn sie kleine Schwächen hat.

Suikerspin is wat ik associeer met kindertijd en beurzen. Ik moest dus absoluut een suikerspinmachine voor thuis hebben en sprong er meteen bovenop toen mij deze werd aangeboden om te testen. Ik heb immers twee jongens van 9 in huis die ooit ook hun 10e verjaardag vieren. De machine zou zeker geweldig zijn. Toen de machine arriveerde, was ik een beetje teleurgesteld, omdat in de instructies werd beschreven hoe de machine moest worden ingesteld, maar niet hoe je suikerspin moest maken. Maar waar is internet voor? Ten slotte zijn er veel tips en YouTube. Na een paar video's had ik er niet meer zoveel vertrouwen in, omdat sommige kandidaten daar geen goede resultaten behaalden met dezelfde machine. Maar probeer het, wees slim en daar gaan we. Mijn 'oudste' bood zich vrijwillig aan om suikerspin te vernietigen. 1. Bereid de machine voor: Plaats de kom over je hoofd en vergrendel deze met de bajonetsluiting, zet vervolgens het draaiplateau erop en druk hem goed aan, anders gaat hij eieren. 2. Schakel de machine in en laat deze minimaal 5 minuten leeg draaien, zodat het draaiplateau goed heet wordt. Ten slotte moet de suiker smelten en vervolgens de vloeibare suiker uitspinnen, die vervolgens onmiddellijk stolt en slierten vormt. Stationair klinkt de motor als mijn diesel. Maar hij blijft op zijn plaats, zelfs als ik er een handdoek onder leg. 3. Zet ondertussen de suiker klaar en bereid de stengels. Volgens de instructies moet het om het handvat van de lepel worden gewikkeld. Ik denk niet dat dat praktisch is. Ik gebruikte de lange shish kebab spiesjes (30 cm) van berkenhout. Bamboe werkt niet omdat het te glad is. Heel belangrijk: Bevochtig de stokjes zodat de suikerspin blijft zitten, want deze wordt als een gek gedraaid en dan moet de watje stevig aan het stokje blijven plakken. 3. Stop de machine en giet er voorzichtig 1 lepel suiker in. Om te beginnen gewoon de normale witte suiker uit het zakje. De meegeleverde lepel is slechts in beperkte mate geschikt. Aan de ene kant is de draaischijf erg heet en kan er vlekken op de logge lepel terechtkomen, en aan de andere kant kun je hem niet echt goed richten. Maar een eetlepel met een meer puntige vorm werkt ook, net als de maatlepels uit de Zweedse meubelwinkel. Een schone koffiepartij zou ook werken. Er mag in ieder geval maar genoeg zijn om in de trog te verdwijnen, anders wordt de suiker rondgegooid. 4. Schakel de machine weer in. Na een halve minuut vormen zich de eerste draden, die vervolgens kunnen worden opgewonden. De volgende techniek werkte voor mij. Pak de eerste draden op terwijl u het stokje verticaal houdt en geleid de spies vervolgens horizontaal rond de rand met draaiende bewegingen. Je moet de staaf rond zijn eigen as draaien. Als de diameter ongeveer 4 cm is, schakel je over naar het midden, direct boven het vulgat en dan is het tijd om te draaien, draaien, draaien. Houd hiervoor de spies tussen duim en wijsvinger en draai het stokje zo snel en zo laag mogelijk boven de plaat (kom er niet tegenaan, anders wordt het watje hard) en nog steeds horizontaal. Als je het niet kunt bijhouden, kun je de watten die je niet kon opwinden snel van een tweede stokje verwijderen door hem heen en weer te bewegen. Daarna gaan we verder met het watje. De nieuwe draden blijven dan aan de bal plakken. Bewonder en geniet van het resultaat. De suikerspin is luchtig en blijft minimaal 15 minuten stabiel. Ik kan niet zeggen of het verder gaat, omdat geen enkele suikerspin ooit langer heeft overleefd. 6. Laat afkoelen en reinig. Dat was waar ik het meeste bang voor was. Demonteer eenvoudig de kom weer, verwijder het draaiplateau (nadat deze is afgekoeld!) en plaats beide in warm water. Beide delen worden zeer snel gereinigd omdat het pure suiker is, die uiteindelijk zonder grote ingrepen in water oplost. Het hoofd was iets lastiger. Ik wikkelde een suikerspin om mijn hete hoofd omdat ik niet snel genoeg was. Maar ik heb er wat vochtig keukenpapier omheen gelegd (niet over de opening). Na een paar minuten was de suiker zo zacht dat ik hem met een microvezeldoek kon afvegen. Helaas zit er een opening tussen de kom en de machine waardoor de suiker op de basis van het apparaat kan vallen. Dit moet voorzichtig worden weggeveegd met een doek die vochtig maar niet nat is. Er mag echter geen water in de machine terechtkomen. Na mijn eerste poging werd ik dapper en wilde ik meer dan alleen 'suikersmaak'. Ik wilde aroma. Ik heb twee opties geprobeerd: Bruispoeder: Schuim een pakje bruispoeder op met 2 ml water. Dit duurt enkele uren en moet meerdere keren worden geroerd. Ik wilde een reactie van het citroenzuur in de suikerspinmachine vermijden door vooraf de schuimreactie te starten. Vervolgens heb ik het geheel gemengd met 75 g geraffineerde suiker en een aantal dagen laten drogen. Resultaat: Werkt niet. Enerzijds was er nog steeds een reactie in de machine en werden er een minuut na het vullen kleine kruimels weggegooid, die heel erg heet zijn. Niet leuk als je ze in het gezicht krijgt. Aan de andere kant zijn de draden zo fijn dat ze niet kunnen worden omwikkeld. Het vleugje niets verzamelt zich aan de rand en wordt korstig. Fruitsnoepjes (Campino): De machine kan het snoepje zelf niet smelten. Daarom vermaalde ik ze tot poedersuiker in de keukenmachine. Ik heb hiervoor de Kenwood en de kruidenmolen gebruikt. Ik heb ongeveer 50 g witte suiker toegevoegd aan 4 gemalen sinaasappelsnoepjes (ca. 20 g). Resultaat: Werkt net zo goed als alleen witte suiker en smaakt heel lekker naar sinaasappel. Kers is ook heerlijk, maar niet zo intens. Het katoen krijgt een nauwelijks opvallende pastelkleur. Gemalen colalolly's werken ook. De snoepjes alleen zonder suiker zijn geen goede suikerspinnen, omdat het smeltpunt van de snoepjes anders is dan dat van de suiker. Bruine suiker / Kandisfarin (geen rietsuiker): Resultaat: Werkt net zo goed als witte suiker en heeft een licht karamelsmaak. Voor alle smaken is het belangrijk dat ze onder geen beding vet mogen bevatten. Het sist en is niet meer uit de machine te halen. Conclusie: positief: - snel - pluizige maar toch stevige draden - relatief gemakkelijk schoon te maken - geen nieuwe geur - soepele loop, geen dwalen - continubedrijf van minimaal 2 uur mogelijk neutraal: - geluid, niet bijzonder stil, maar ook niet hinderlijk negatief : - economische handleiding - onhandige lepel - opening tussen kom en machine De machine is echt leuk, en niet alleen voor kinderverjaardagsfeestjes. Met een beetje oefening worden de bollen heel mooi en doen ze in geen geval onder voor de kermissuikerspin. De machine wordt aanbevolen, ook al heeft deze kleine zwakke punten.

van Alfredo Beoordeeld op 10.12.2015
Gecontroleerde beoordeling

Macchina per lo zucchero filato dal design retrò anni ’50 che prepara lo zucchero filato proprio come al luna-park! Funziona con lo zucchero semolato a cui possono essere aggiunti vari aromi per ottenere subito un cono di zucchero filato a tanti gusti diversi. Il montaggio è semplicissimo: per prima cosa dobbiamo agganciare la vaschetta rossa sul corpo principale per poi inserire il disco in ghisa nell'apposito perno, collocato al centro della macchina! A questo punto possiamo accenderla: il disco in ghisa inizierà a ruotare e le due resistenze, collocate al di sotto del disco, inizieranno a riscaldarsi. Dopo circa 3-5 minuti potremo versare lo zucchero nel solco centrale del disco in ghisa. Questa macchina girando vorticosamente e scaldando lo zucchero, lo scioglie e lo trasforma in un liquido denso e appiccicoso. La macchina gira, gira, ed ecco uscire dei filamenti di zucchero lunghi e sottili. Appena i filamenti escono dalla macchina si rapprendono e, avvolgendoli su di un bastoncino di legno come quelli utilizzati per gli spiedini, formano un soffice batuffolo che di nuovo si scioglie non appena tocca la punta della tua lingua.

Suikerspinmachine met een retro jaren 50 design die suikerspin maakt net als in het pretpark! Het werkt met kristalsuiker waaraan verschillende smaken kunnen worden toegevoegd, zodat je meteen een suikerspinhoorntje krijgt met veel verschillende smaken. De montage is heel eenvoudig: eerst moeten we de rode bak aan het hoofdgedeelte vasthaken en vervolgens de gietijzeren schijf in de daarvoor bestemde pin in het midden van de machine steken! Op dit punt kunnen we hem aanzetten: de gietijzeren schijf begint te draaien en de twee weerstanden, die zich onder de schijf bevinden, beginnen op te warmen. Na ongeveer 3-5 minuten kunnen we de suiker in de centrale groef van de gietijzeren schijf gieten. Deze machine wervelt en verwarmt de suiker, smelt deze en verandert deze in een dikke, kleverige vloeistof. De machine draait en draait en er komen lange, dunne suikerslierten uit. Zodra de filamenten uit de machine komen, stollen ze en door ze om een houten stokje te wikkelen, zoals gebruikt voor spiesjes, vormen ze een zacht propje dat weer smelt zodra het het puntje van je tong raakt.

van Massimo Beoordeeld op 09.12.2015
Gecontroleerde beoordeling

Macchina per lo zucchero filato ritirata “su commissione” da un’amica che organizza eventi, tra cui anche compleanni per bambini a tema...luna park. Sono rimasto molto colpito dalle foto dell’ultimo, con una ruota panoramica con i muffin al posto dei posti a sedere, di un carosello (sempre con i muffin al posto dei cavalli), di una macchina per popcorn in stile distributore anni ‘50...mancava giusto la macchina per lo zucchero filato. E il fatto che fosse rosso come il tema portante delle feste in questo stile l’ha resa un regalo perfetto. La macchina di per sé è di una semplicità incredibile. Si inserisce lo zucchero sfruttando il mestolo/cucchiaio incluso, mentre il motore ventilato si scalda al punto da fargli cambiare stato, facendo si di poterlo raccogliere con un bastoncino di legno (non incluso) semplicemente ruotandolo dentro il contenitore in plastica che circonda la bocchetta di uscita dell’aria. Allo zucchero è possibile aggiungere pochissime gocce di colorante per alimenti, così da aumentare l’effetto scenografico. Per quanto mi riguarda, lo sconsiglio sempre in quanto i suddetti coloranti sembrano essere legati in qualche modo ad un aumento dell’iperattività nei bambini più piccoli. Un’accortezza è quella di non lasciare mai, per quanto possibile, il lavoro a metà. Nello specifico, se notate che c’è ancora zucchero dentro, fate zucchero filato fino alla fine, altrimenti i residui si accumuleranno al suo interno e di certo non è un bel modo per mantenerlo in buono stato. Il corpo macchina è molto grazioso, con un effetto retrò molto simpatico. Il resto dei materiali è in plastica non eccelsa, bisogna vedere come reggerà nel tempo. In conclusione, a poco meno di 40 euro è un acquisto valido, anche se chiaramente non è qualcosa usare tutti i giorni. Durante le feste per bambini è un catalizzatore di attenzione mostruoso e può essere utilizzato sia da chi le organizza sia da animatori per bambini che, di tanto in tanto, possono distrarre i pupi in modo alternativo per rilassarsi...non pensando che la botta di zucchero che ingurgitano li farà eccitare ancora di più! :)

Suikerspinmachine "in opdracht" verzameld door een vriend die evenementen organiseert, waaronder themaverjaardagen voor kinderen... kermis. Ik was erg onder de indruk van de foto's van de laatste, met een reuzenrad met muffins in plaats van stoelen, een carrousel (opnieuw met muffins in plaats van paarden), een popcornmachine uit de jaren vijftig. Het enige dat ontbrak was het katoen snoepautomaat. En het feit dat het rood was, zoals het hoofdthema van de feesten in deze stijl, maakte het een perfect cadeau. De machine zelf is ongelooflijk eenvoudig. De suiker wordt ingebracht met behulp van de meegeleverde pollepel/lepel, terwijl de geventileerde motor opwarmt tot het punt dat de suiker van toestand verandert, waardoor het mogelijk wordt om de suiker op te vangen met een houten stokje (niet meegeleverd) door hem eenvoudigweg in de plastic container rond de suikerpot te draaien. mondstuk. Het is mogelijk om heel weinig druppels kleurstof aan de suiker toe te voegen, om het scenografische effect te vergroten. Wat mij betreft raad ik het altijd af, omdat de bovengenoemde kleurstoffen op de een of andere manier verband lijken te houden met een toename van hyperactiviteit bij jongere kinderen. Eén ding om voorzichtig mee te zijn, is om het werk nooit zo veel mogelijk half af te laten. Concreet, als je merkt dat er nog suiker in zit, maak dan suikerspin tot het einde, anders hopen de resten zich op in het binnenste en is het zeker geen goede manier om het in goede staat te houden. De camerabody is erg sierlijk, met een heel mooi retro-effect. De rest van de materialen is gemaakt van niet uitstekend plastic, we moeten zien hoe het zich in de loop van de tijd zal houden. Kortom, met iets minder dan 40 euro is het een geldige aankoop, ook al is het duidelijk niet iets om elke dag te gebruiken. Tijdens kinderfeestjes is het een monsterlijke katalysator van aandacht en kan zowel gebruikt worden door degenen die ze organiseren als door kinderartiesten die, van tijd tot tijd, de poppen op een alternatieve manier kunnen afleiden om te ontspannen... zonder te denken dat de klap van de suiker die ze binnenkrijgen, zal ze nog meer aanzetten! :)

van "Uta " Beoordeeld op 04.12.2015
Gecontroleerde beoordeling

Die Zuckerwattemaschine ist sehr einfach zu bedienen. Erst 3-5min. aufheizen, dann Ausschalten. Nun mittig oben Zucker einfüllen. Wieder Einschalten und nach ca. 2:30min gehts mit den ersten Fäden los. Sie kommen oben raus. Da hat man das Produktbild etwas verschönt. Aber es entsteht wirklich leckere Zuckerwatte, wie man sie gekauft kennt. Und keine Angst vor der Reinigung. Geht besser als man denkt. Meine Maschine blitzt wieder wie zu Anfang. Wir lieben sie. PS: Wir nehmen Essstäbchen für die Zuckerwatte. Damit geht es echt prima.

De suikerspinmachine is zeer eenvoudig in gebruik. Slechts 3-5 minuten. opwarmen en vervolgens uitschakelen. Giet nu suiker in het midden bovenaan. Zet hem weer aan en na ongeveer 2:30 minuten beginnen de eerste threads. Ze komen er bovenaan uit. De productafbeelding is een beetje verfraaid. Maar het resultaat is werkelijk heerlijke suikerspin, precies zoals je weet wanneer je hem koopt. En wees niet bang voor schoonmaken. Werkt beter dan je denkt. Mijn machine knippert weer zoals in het begin. Wij houden van haar. PS: Voor de suikerspin gebruiken wij eetstokjes. Dit werkt echt goed.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 04.12.2015
Gecontroleerde beoordeling

Heute kam nun endlich die langersehnte Zuckerwattemaschine. Beim Auspacken mussten wir erst einmal ernüchternd feststellen, das sie fast nur aus Kunststoff besteht. Egal, funktionieren soll sie und lecker Zuckerwatte machen. Es ist eine Art Rührlöffel dabei. Holzstäbe nicht, aber zum Glück haben wir immer Essstäbchen im Hause und so hatten wir wunderbare Holzstäbe für die Zubereitung. Zusammenbau Rote 'Plasteschale' eindrehen und Metallscheibe raufsetzen. fertg. Inbetriebnahme Gerät einschalten und 3-5min laufen lassen ohne Zucker. Ein Rauschen ist zu hören. Wir haben 5min mit Zeitschaltuhr gewählt. Zucker Nun das Gerät ausschalten. Zucker mittig einfüllen. Wir haben ca. 15g Zucker (normalen Haushaltszucker) genommen. Dann Gerät wieder eingeschaltet. Das Warten Nun beginnt für Kinder der schwerste Teil. Das Warten und es tut sich nichts. Nach 2:23min dann die ersten Fäden. Und das Wasser läuft förmlich im Munde zusammen. Und es entsteht wirklich richtige Zuckerwatte. Zwar nicht so groß wie gekaufte, aber der Geschmack ist der Gleiche und wir haben ja Zeit. Wir haben 2x Zuckerwatte gemacht. Der Aufwand soll sich ja lohnen. Und der Spaß und die Freude waren mit dabei. Reinigung Davor habe ich echt Angst gehabt. Der Zucker war ganz schön verklebt. In der Kunststoffschüssel kein Problem, aber bei dem festsitzenden Teil? Ach alles easy. Ich habe die 2 abnehmbaren Teile kurz eingeweicht, beim festsitzenden Teil einen feuchten Lappen draufgelegt und nach nicht mal 5 min. war alles wieder sauber. Klasse Teil, prima Verarbeitung und guter Preis. Und ich muss ehrlich sagen, mir hat sie Zuckerwatte auch geschmeckt. Da wird man doch wieder zum Kind. Zuckerwatte wird es jetzt sicher öfter geben, aber nur die Selbstgemachte.

Vandaag is eindelijk de langverwachte suikerspinmachine gearriveerd. Toen we het uitpakten, ontdekten we tot onze ontnuchtering dat het bijna volledig van plastic was gemaakt. Het maakt niet uit, het zou moeten werken en heerlijke suikerspin maken. Er wordt een soort menglepel meegeleverd. Geen houten stokjes, maar gelukkig hebben wij altijd eetstokjes in huis en hadden we dus prachtige houten stokjes voor de bereiding. Montage Schroef de rode 'plastic schaal' erin en plaats de metalen schijf erop. afgerond Inbedrijfstelling Schakel het apparaat in en laat het 3-5 minuten zonder suiker werken. Er is een geluid hoorbaar. We kozen voor 5 minuten met een timer. Suiker Schakel nu het apparaat uit. Giet suiker in het midden. We gebruikten ongeveer 15 g suiker (normale tafelsuiker). Daarna apparaat weer ingeschakeld. Het wachten Nu begint voor kinderen het moeilijkste deel. Het wachten en er gebeurt niets. Na 2:23 minuten de eerste draadjes. En je mond is letterlijk watertandend. En het creëert echt echte suikerspinnen. Niet zo groot als die uit de winkel, maar de smaak is hetzelfde en we hebben tijd. We hebben twee keer suikerspinnen gemaakt. De inspanning zou de moeite waard moeten zijn. En het plezier en de vreugde waren er. Schoonmaken Daar was ik echt bang voor. De suiker was behoorlijk plakkerig. Geen probleem in de plastic kom, maar met het vastzittende deel? O, alles is gemakkelijk. Ik heb de 2 verwijderbare delen even laten weken, een vochtige doek op het vastzittende deel gelegd en na nog geen 5 minuten was alles weer schoon. Geweldig onderdeel, goed vakmanschap en een goede prijs. En ik moet eerlijk zijn, ik vond de suikerspin ook lekker. Dan word je weer kind. Er zullen nu zeker meer suikerspinnen zijn, maar alleen zelfgemaakte.

Meer klantenbeoordelingen weergeven
Meningen van klanten
Candyland 2 - Suikerspinmachine
  • Stijlvol retro-design
  • Afneembare royale opvangbak (diameter: 31 cm)
  • Binnen 3 tot 5 minuten bedrijfsklaar
56,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren