Klarstein

Bacio Verde - Ijsmachine

van 6 Klanten
28,99
Levertijd: 3 - 5 dagen
Top features
  • wit-groene roomijsmachine met een capaciteit van 0,8 liter 
  • snelle, eenvoudige productie van soft- en roomijs, milkshakes en bevroren yoghurt
  • dubbelwandige thermobeker en afneembaar deksel met geïntegreerde motor
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
Bacio Verde - Ijsmachine
28,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

Geselecteerde testrapporten van de Duitse pers

10022114_Klarstein_BacioVerde_Eiscrememaschine_AllesBeste.png
Bacio Verde roomijsmachine 0,8 liter wit-groen

Compacte ijsmachine voor het snel bereiden van ijs, frozen-yoghurt en milkshakes.

Dubbelwandige thermobak met 0,8 liter capaciteit.

Zwart-groene behuizing met gering vloeroppervlak.

Met de Klarstein Bacio Verde roomijsmachine produceert u vanaf nu, ongeacht het weer en het seizoen, zelfgemaakt roomijs. En dat zelfs heel eenvoudig.

Daarvoor roert de Klarstein Bacio Verde ijsmachine in ongeveer 30 minuten roomijs klaar om te eten. Zijn dubbelwandige thermobeker heeft een volume van 0,8 liter en kan, dankzij het afneembare deksel met geïntegreerde motor, al spelend gereinigd worden. Naast de verscheidenheid van roomijssmaken produceert het apparaat ,indien gewens,t bevroren yoghurt of heerlijke milkshakes. De bijgeleverde recepten leveren deze inleidende voorbeelden om met succes uw eigen dessertcreaties te produceren.

De wit-groene behuizing van de Klarstein ijsmachine neemt, dankzij zijn kleine afmetingen, weinig ruimte voor zichzelf en verdwijnt na het werk onopvallend in de kast. Eveneens onopvallend is het geringe operationele lawaai.

Let op! Het reservoir van de ijsmachine moet voor het bereiden van roomijs minimaal 8 uur in de diepvries worden gekoeld. Wij raden derhalve aan hem in de ijskast te bewaren zodat hij op elk moment te gebruiken is.

Productdetails

Top features:

  • wit-groene roomijsmachine met een capaciteit van 0,8 liter 

  • snelle, eenvoudige productie van soft- en roomijs, milkshakes en bevroren yoghurt

  • dubbelwandige thermobeker en afneembaar deksel met geïntegreerde motor

  • compacte behuizing met een klein oppervlak

  • incl. recepten

Eigenschappen:
  • ongeveer 20-30 minuten roertijd voor roomijs klaar om te eten
  • grote vulopening
  • eenvoudig te reinigen
  • lage geluidsproductie
  • vermogen: 7 Watt
  • aan-/uit-schakelaar op het bovenpaneel van het apparaat
  • voeding: 220-240 V AC, 50 Hz
Omvang levering:
Afmetingen:
  • diameter: 16,5 cm
  • hoogte: 17,5 cm
  • kabellengte: 1.5m
  • gewicht: ongeveer 1,7 kg
Meningen van klanten
van 6 Klanten
5
1

Klantenmeningen uit andere landen

van Jean-Marie Beoordeeld op 31.01.2017
Gecontroleerde beoordeling

C'est notre seconde sorbetière. Celle-ci est un peu plus petite. La capacité réelle est de 0,5 litre de mélange mais elle fonctionne très bien et est très silencieuse. Elle a de jolies couleurs et ne prend pas trop de place. Elle est facile à utiliser et facile à nettoyer, les pièces à l'exception du moteur et de la cuve vont au lave-vaisselle. Une seconde sorbetière nous permet de préparer deux parfums différents le même jour ou une plus grande quantité et le coût des deux revient moins cher qu'une sorbetière semi professionnelle. Le mode d'emploi est en Allemand et en Anglais avec quelques recettes. Un mode d'emploi en Français peut être demandé au service après-vente. En attendant, voici quelques conseils. Nous avons réussi toutes nos glaces et sorbets, mais nous avons aussi fait attention à certains détails essentiels. La cuve est en permanence au congélateur à - 18° et au minimum 48 Hrs avant utilisation, la préparation passe toujours une nuit au réfrigérateur avant d'être turbinée, la sorbetière doit être montée et mise en fonctionnement vide et on verse ensuite le mélange par le trou prévu dans le couvercle. Si la glace devient trop dure, la pale change automatiquement de sens de rotation ou se bloque (sans dégât à l'appareil). Il faut compter 40 Min au maximum pour obtenir une glace onctueuse et la mettre 2 heures au congélateur dans un récipient préalablement refroidi pour obtenir la consistance idéale. Plus la glace reste au congélateur, plus elle durcit car contrairement aux glaces commerciales elle ne contient pas d'additif ni de conservateur et la sorbetière n'a rien à y voir. Bonne dégustation.

Dit is onze tweede ijsmachine. Deze is iets kleiner. De werkelijke capaciteit is 0,5 liter mengsel, maar het werkt erg goed en is erg stil. Het heeft mooie kleuren en neemt niet veel ruimte in beslag. Hij is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken, de onderdelen behalve de motor en de kom zijn vaatwasmachinebestendig. Met een tweede ijsmachine kunnen we op dezelfde dag of een grotere hoeveelheid twee verschillende smaken bereiden en zijn de kosten van beide goedkoper dan die van een semi-professionele ijsmachine. De instructies zijn in het Duits en Engels met enkele recepten. Gebruiksaanwijzingen in het Frans kunt u opvragen bij de klantenservice. In de tussentijd volgen hier enkele tips. We hadden al onze ijsjes en sorbets in orde, maar we hebben ook aandacht besteed aan enkele essentiële details. De tank staat permanent in de vriezer bij -18° en minimaal 48 uur voor gebruik, de bereiding staat altijd een nacht in de koelkast alvorens te karnen, de ijsmachine moet leeg in elkaar gezet en in gebruik genomen worden en daarna wordt het mengsel gegoten door het daarvoor bestemde gat in het deksel. Als het ijs te hard wordt, verandert het mes automatisch van draairichting of vergrendelt het (zonder schade aan het apparaat). Het duurt maximaal 40 minuten om een romig ijsje te verkrijgen. Zet het ijs 2 uur in de vriezer in een vooraf gekoeld bakje om de ideale consistentie te verkrijgen. Hoe langer het ijs in de vriezer ligt, hoe harder het uithardt, omdat het, in tegenstelling tot commercieel ijs, geen additieven of conserveermiddelen bevat en de ijsmachine er niets mee te maken heeft. Smaakt goed.

van lucia Beoordeeld op 07.07.2016
Gecontroleerde beoordeling

Una cosa per cui vado matta in qualsiasi periodo dell’anno è il gelato, ne consumo in grande quantità in estate, per rinfrescarmi dall’afa di alcune giornate, ma anche in inverno mi piace poterlo gustare mentre guardo la tv. Chiaramente in inverno non c’è possibilità di trovare troppi gusti nelle gelaterie, qui da me, quindi ho deciso di acquistare questa gelatiera per risolvere ogni problema e fare il mio gelato da sola e ai miei gusti preferiti Innanzitutto, arriva in tempi celeri e sempre imballata con cura per evitare che possa danneggiarsi durante il viaggio. Compatta, design semplice ma bello con i suoi colori bianco e verde, ricordano molto l’estate. Ha una capienza di 0,8 litri ed è composta da 3 pezzi, la base con il suo termos a doppio fondo, la pala e il coperchio rimovibile con il motore integrato. Semplicissimo l’utilizzo così come la pulizia. Non raffredda, ma si utilizza lasciando la base in freezer per almeno 8 ore e avendo cura che anche il preparato per il gelato sia abbastanza freddo. Nel momento in cui entrambi sono a temperatura ideale, basterà semplicemente versare il composto del gelato nella gelatiera in funzione, questo per evitare che possa attaccarsi alle pareti, lasciare che proceda con il suo lavoro di mescolamento per 30 minuti e il gelato è pronto! Un gelato molto cremoso, possibilità di scegliere quanto farne e in che gusti realizzarlo, per poter passare un pomeriggio in giardino con gli amici e gustarlo in compagnia Molto comodo e pratico, lo trovo anche versatile, non solo realizza gelati, ma ho anche la possibilità di poter fare frullati e yogurt ottimi, anche grazie alle ricette numerose che arrivano nella confezione, assieme alla gelatiera Non è molto rumorosa, le sue dimensioni ridotte permettono di lasciarla su un piano della cucina ben in vista, anche grazie al design molto accattivante che si adatta ad ogni tipo di arredo. Il costo lo trovo interessante per un prodotto di questo tipo, ve ne consiglio l’acquisto.

Eén ding waar ik op elk moment van het jaar gek op ben, is ijs, ik consumeer het in grote hoeveelheden in de zomer, om af te koelen van de hitte van sommige dagen, maar zelfs in de winter vind ik het leuk om ervan te kunnen genieten terwijl u tv kijkt. Het is duidelijk dat er in de winter geen mogelijkheid is om te veel smaken te vinden in de ijssalons hier, dus besloot ik deze ijsmachine te kopen om elk probleem op te lossen en mijn eigen ijs te maken met mijn favoriete smaken. Allereerst komt het snel aan en altijd zorgvuldig verpakt om te voorkomen dat deze tijdens het reizen beschadigd raakt. Compact, eenvoudig maar mooi ontwerp met zijn witte en groene kleuren, die sterk aan de zomer doen denken. Hij heeft een inhoud van 0,8 liter en bestaat uit 3 delen, de basis met zijn thermoskan met dubbele bodem, de schep en het afneembare deksel met de geïntegreerde motor. Zeer eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Het koelt niet af, maar gebruik je door de basis minimaal 8 uur in de vriezer te laten staan en ervoor te zorgen dat de ijsmix ook koud genoeg is. Wanneer beide de ideale temperatuur hebben, giet je het ijsmengsel eenvoudigweg in de draaiende ijsmachine, om te voorkomen dat het aan de muren blijft plakken, laat je het mengsel 30 minuten doorgaan met zijn mengwerk en het ijs is klaar! Een heel romig ijsje, mogelijkheid om te kiezen hoeveel je maakt en in welke smaken je het maakt, om een middagje in de tuin door te brengen met vrienden en er in gezelschap van te genieten. Erg handig en praktisch, ik vind het ook veelzijdig. Ik maak er niet alleen ijs mee, maar ik heb ook de mogelijkheid om uitstekende smoothies en yoghurt te maken, mede dankzij de talrijke recepten die in de verpakking zitten, samen met de ijsmachine. Hij is niet erg luidruchtig Dankzij het kleine formaat kan hij op een duidelijk zichtbaar keukenoppervlak blijven staan, mede dankzij het zeer aantrekkelijke ontwerp dat geschikt is voor elk type meubilair. Ik vind de kosten interessant voor een product van dit type, ik raad aan het te kopen.

van Simona Beoordeeld op 29.06.2016
Gecontroleerde beoordeling

La macchina per il gelato ha dimensioni molto compatte: è alta solo 17,5 cm e il diametro misura 16,5 cm quindi non ingombra spazio eccessivo ed è facile da riporre nel mobile della cucina, oppure si può tenere sullo scaffale in bella vista dato che risulta molto graziosa. La macchina è bicolore bianco con dettagli verdi ed è così composta: - corpo motore si trova nel coperchio, molto piccolo leggero e maneggevole, sopra al quale c’è il tasto di accensione/spegnimento, il cavo dell’alimentazione elettrica lungo 1,5 m, e nella parte inferiore trovano alloggiamento l’imbuto per il riempimento, trasparente e removibile per poter essere lavato, e la connessione della pala per mantecare il gelato, in plastica bianca. Il motore consuma solo 7 Watt e risulta poco rumoroso. - termos a doppio fondo con cestello interno in acciaio e parte esterna in plastica bianca e verde, con capacità di 0,8 l. Prima di preparare il gelato è necessario freddare il termos per 8 ore nel congelatore. - libretto di istruzioni inglese/tedesco comprensivo di ricettario, ma nessuno vieta di creare gelati seguendo il proprio personalissimo gusto come ho fatto io. Tutte le parti della macchina per gelato Bacio Azzurro Klarstein sono lavabili, fatta eccezione per il coperchio motore che comunque è protetto nella parte inferiore, quindi non dovrebbe sporcarsi. In caso basterà rimuovere eventuali colature con un panno spugna umido, asciugando bene subito dopo. L’utilizzo è estremamente elementare: dopo aver lavato e asciugato tutte le parti che compongono la macchina per gelato, si mette nel freezer per 8 ore il termos a doppio fondo. Trascorso il tempo di raffreddamento del termos si possono preparare gli ingredienti per fare il gelato. Io ho sbucciato 400 g di pere ben mature, le ho frullate fino a ridurle in purea con un cucchiaino di succo di limone e 4 cucchiai di zucchero, poi ho aggiunto pochissima acqua per rendere più fluido il composto e ho messo a freddare in frigorifero. Una volta montata la macchina per il gelato e collegata alla rete elettrica, la accendo da vuota e verso il composto freddo di pere attraverso il foro dell’imbuto. In questo modo il preparato non andrà ad aderire congelandosi con le pareti ghiacciate del termos, ma inizierà a mantecare e addensarsi creando la morbida crema del gelato. Usando un composto freddo come ho fatto io, il gelato è pronto da gustare in circa 20 minuti, invece ne occorrono almeno 30 se si usa una base da gelare a temperatura ambiente. Ho realizzato anche altri gelati frullando insieme yogurt e frutta, ho realizzato dei sorbetti con spremuta di arancia e prosecco facendo attenzione a non far rassodare troppo, altrimenti che sorbetto sarebbe?

De ijsmachine heeft zeer compacte afmetingen: hij is slechts 17,5 cm hoog en de diameter is 16,5 cm waardoor hij niet te veel ruimte in beslag neemt en makkelijk op te bergen is in de keukenkast, of gewoon op de plank kan staan. zicht gegeven dat er erg mooi uitziet. De machine is tweekleurig wit met groene details en is als volgt opgebouwd: - het motorhuis bevindt zich in de kap, zeer klein, licht en gemakkelijk te hanteren, waarboven zich de aan/uit-knop bevindt, de 1,5 lange elektrische stroomkabel m, en in het onderste gedeelte bevindt zich de trechter voor het vullen, transparant en afneembaar om te wassen, en de aansluiting van de schep voor het opkloppen van het ijs, in wit plastic. De motor verbruikt slechts 7 Watt en is niet erg luidruchtig. - thermoskan met dubbele bodem met interne stalen mand en extern deel in wit en groen plastic, met een inhoud van 0,8 l. Voordat u het ijs gaat bereiden, moet u de thermoskan 8 uur in de vriezer laten afkoelen. - Engels/Duits instructieboekje inclusief receptenboek, maar niemand verbiedt je om ijs te maken volgens je persoonlijke smaak, zoals ik dat deed. Alle onderdelen van de Klarstein Bacio Azzurro ijsmachine zijn wasbaar, behalve de motorkap die aan de onderkant beschermd is en dus niet vuil mag worden. In dit geval verwijdert u eenvoudig eventuele druppels met een vochtige sponsdoek en droogt u deze direct goed af. Het gebruik is uiterst eenvoudig: nadat u alle onderdelen van de ijsmachine heeft gewassen en gedroogd, plaatst u de thermoskan met dubbele bodem gedurende 8 uur in de vriezer. Zodra de thermoskan is afgekoeld, kun je de ingrediënten klaarmaken voor het maken van het ijs. Ik schilde 400 g goed rijpe peren, mengde ze tot ze gepureerd waren met een theelepel citroensap en 4 eetlepels suiker, voegde heel weinig water toe om het mengsel vloeibaarder te maken en liet het afkoelen in de koelkast. Zodra de ijsmachine in elkaar is gezet en op het elektriciteitsnet is aangesloten, zet ik hem leeg aan en giet het koude perenmengsel door het gat in de trechter. Op deze manier zal het mengsel niet aan de bevroren wanden van de thermoskan blijven plakken en bevriezen, maar beginnen te mengen en dikker worden, waardoor het softijs ontstaat. Met een koud mengsel zoals ik deed, is het ijs in ongeveer 20 minuten klaar om van te genieten, terwijl het minstens 30 minuten duurt als je een basis gebruikt om bij kamertemperatuur in te vriezen. Ik heb ook andere ijsjes gemaakt door yoghurt en fruit te mengen, ik heb sorbets gemaakt met sinaasappelsap en prosecco, zorg ervoor dat ze niet te hard worden, wat voor soort sorbet zou het anders zijn?

van Vittorio Beoordeeld op 22.06.2016
Gecontroleerde beoordeling

Meno rispetto agli 800ml dichiarati, in quanto, se cercate di fare un banalissimo gelato base latte e panna, di 800ml, la potenza refrigerante non sarà sufficiente a rendere il tutto cremoso, ma solamente a creare i primi cristalli dopo circa 20/25 minuti di utilizzo, che si scioglieranno immediatamente dopo. Se volete fare un gelato base crema (quindi con base uovo) vi consiglio di non eccedere il mezzo litro, perchè difficilmente otterrete dei risultati soddisfacenti. Il gelato è una delle preparazioni più complicate, non a caso siamo soliti comprarlo in gelateria e pochissimi lo fanno a casa. Non è infatti sufficiente portare a bollore latte e panna. Prima di tutto non bisogna superare gli 85 gradi durante il bollore, altrimenti le proteine si sfaldano e il tutto non coagula. Secondo bisognerebbe usare il cosiddetto neutro, ovvero un additivo, che permette alla mistura di legare, e di non sciogliersi immediatamente, come invece accade con la ""mistura"" che vedete nella foto. L'unica accortezza è di: -Portare a temperatura molto bassa (anche 2 gradi) la mistura prima di versarla nella gelatiera -Tenere la gelatiera in freezer per almeno 12 ore, se il vostro freezer è in grado di scendere sotto i -18 gradi ancora meglio. Purtroppo è normale, visto anche il prezzo del prodotto. Il motorino è un pò rumoroso, ma funziona bene, e se la consistenza diventa troppo dura inverte il senso di rotazione (come tutte le macchine del gelato, segno che è pronto) La pulizia è di una facilità estrema. Consigliato per il gelato? mmm insomma, faccio sempre fatica a consigliare una macchina del genere per fare il gelato. Ottenete poco, e se non lo sapete fare rischiate di ottenere dei risultati che non si allontano molto da un frullato con ghiaccio. Invece ve la consiglio senza dubbio per la granita. Sono siciliano per cui la passione per la granita è quasi innata, è una cosa che semplicemente adoro. La granita, al contrario del gelato, contiene un'importante dose di zucchero, questo elemento facilita la creazione dei cristalli di ghiaccio, che, mescolati continuamente dal motorino presente, vi consentiranno di ottenere la cremosità tipica di questa pietanza. Non è necessario aggiungere additivi, bollire e fare nient'altro, l'importante è attenersi nella ricetta alla dose di zucchero consigliata. Altre preparazioni che si possono fare sono i daiquiri, o comunque le preparazioni che contengono una parte di alcool. Infatti anche l'alcool aiuta la trasmissione del freddo, per cui otterrete nel 90% dei casi ottimi risultati in pochissimo tempo. Se amate il daiquiri, e volete gustarvelo in veranda o in giardino questa macchinetta è assolutamente l'ideale. Parlo con consapevolezza perchè anni fa, abbiamo comprato in famiglia una macchina del gelato con refrigeratore incorporato, ed essendo in famiglia estremi appassionati di cucina (io faccio il cuoco) ed avendo numerosi amici dell'ambiente (ristoratori e pasticceri) abbiamo avuto l'opportunità di sapere molte cose spesso ignorate (ho sorpreso più volte vari amici dicendo che il gelato contiene panna e uovo crudo). Insomma, per cose non impegnative questa macchina va bene, ma non se volete cimentarvi in preparazione più elaborate. Sperando di essere stato utile vi lascio alle foto, e se volete trovate la mia email sul mio profilo per ulteriori consigli. Ringrazio il produttore per avermi fornito un sample al fine di poterlo testare in modo approfondito per poter rilasciare le mie impressioni d'uso.

Minder dan de aangegeven 800 ml, want als je een heel banaal melk- en roomijsje van 800 ml probeert te maken, zal het koelvermogen niet voldoende zijn om alles romig te maken, maar alleen om na ongeveer 20/25 minuten de eerste kristallen te creëren. gebruik, dat daarna onmiddellijk zal oplossen. Als je ijs op basis van room wilt maken (dus op eierbasis) raad ik je aan om niet meer dan een halve liter te gebruiken, omdat je dan nauwelijks bevredigend resultaat zult behalen. IJs is een van de meest ingewikkelde bereidingen, het is geen toeval dat we het meestal bij een ijssalon kopen en dat maar heel weinig mensen het thuis maken. In feite is het niet voldoende om melk en room aan de kook te brengen. Allereerst mag je bij het koken de temperatuur van 85 graden niet overschrijden, anders vallen de eiwitten uit elkaar en stolt het geheel niet. Ten tweede moet de zogenaamde neutrale worden gebruikt, d.w.z. een additief, waardoor het mengsel kan binden en niet onmiddellijk kan oplossen, zoals in plaats daarvan gebeurt met het "mengsel" dat u op de foto ziet. De enige voorzorgsmaatregel is: -Breng het mengsel op een zeer lage temperatuur (zelfs 2 graden) voordat u het in de ijsmachine giet -Houd de ijsmachine minimaal 12 uur in de vriezer, als uw vriezer daartoe in staat is onder -18 graden nog beter. Helaas is dit normaal, ook gezien de prijs van het product. De motor maakt een beetje lawaai, maar hij werkt goed, en als de consistentie te hard wordt, keert hij de draairichting om (zoals bij alle ijsmachines, een teken dat hij klaar is). Aanbevolen voor ijs? mmm kortom, ik heb altijd moeite om een machine als deze aan te bevelen voor het maken van ijs. Je krijgt weinig, en als je niet weet hoe je het moet doen, loop je het risico resultaten te krijgen die niet ver verwijderd zijn van een smoothie met ijs. Voor granita raad ik het echter zeker aan. Ik ben Siciliaans, dus de passie voor granita is bijna aangeboren, het is iets waar ik dol op ben. Granita bevat, in tegenstelling tot ijs, een aanzienlijke dosis suiker. Dit element vergemakkelijkt de aanmaak van ijskristallen, waardoor u, continu gemengd door de aanwezige motor, de typische romigheid van dit gerecht kunt verkrijgen. Het is niet nodig om additieven toe te voegen, te koken en iets anders te doen, het belangrijkste is om je aan de aanbevolen dosis suiker in het recept te houden. Andere preparaten die gemaakt kunnen worden zijn daiquiri’s, of in ieder geval preparaten waar een beetje alcohol in zit. In feite helpt alcohol ook bij de overdracht van verkoudheid, dus in 90% van de gevallen behaalt u in zeer korte tijd uitstekende resultaten. Als je van daiquiri's houdt en ervan wilt genieten op de veranda of in de tuin, dan is deze machine absoluut ideaal. Ik spreek met bewustzijn omdat ons gezin jaren geleden een ijsmachine met ingebouwde koelkast kocht en een enorme passie had voor koken in het gezin (ik ben chef-kok) en talloze vrienden in het bedrijf had (restaurateurs en banketbakkers). we hadden de kans dat ik veel dingen weet die vaak worden genegeerd (ik heb verschillende vrienden meerdere keren verrast door te zeggen dat ijs room en rauw ei bevat). Kortom, voor niet veeleisende dingen is deze machine prima, maar niet als je uitgebreidere voorbereidingen wilt uitproberen. In de hoop nuttig te zijn geweest, laat ik de foto's achter, en als je wilt, kun je mijn e-mail op mijn profiel vinden voor verder advies. Ik dank de fabrikant voor het verstrekken van een monster om het diepgaand te kunnen testen en mijn gebruiksindrukken te kunnen vrijgeven.

van Vincenzo Beoordeeld op 20.06.2016
Gecontroleerde beoordeling

Fare il gelato in casa è facile e divertente. Con una macchina come questa della Klarstein si riesce ad ottenere un risultato del tutto soddisfacente Ovviamente dipende in gran parte dalla bontà degli ingredienti che si vanno ad utilizzare… Di solito gli ingredienti più usati sono: latte, panna, yogurth, zucchero, frutta, cacao, nocciole, addensanti come la farina di carrubbe( ma si può anche evitare), ecc A dire il vero si potrebbe fare anche senza gelatiera, ma ritengo che il risultato sia di solito inferiore. Il vantaggio della gelatiera è di evitare che si formino i cristalli di ghiaccio e quindi il gelato, a parità di tutte le altre condizioni, risulta più cremoso. Senza gelatiera bisognerebbe ogni tot minuti mescolare il composto messo nel freezer, il che oltre ad essere poco pratico fa ottenere in genere un risultato inferiore. Al momento con questa gelatiera ho provato solo un paio di ricette ed il risultato è stato ottimo. L’unica nota negativa, a dire il vero, è che il composto dopo circa 30 minuti nella gelatiera in funzione è risultato poco denso, ma ho risolto mettendo nel freezer per un paio d’ore prima di consumarlo. In ogni caso il gelato è rimasto cremoso e non si sono formati i cristalli di ghiaccio. Nel libretto delle istruzioni ci sono 7 ricette se non sbaglio,per cominciare ho provato per esempio una ricetta trovata in internet: 250 gr latte, 250 gr panna( già zuccherata), 60 gr zucchero, 80 nocciole( messe nel freezer prima di tritarle), 15 gr cacao amaro,4- 5 biscotti alle nocciole. basta frullare il tutto e poi mettere nella gelatiera. Bisogna prima mettere il contenitore nel freezer per almeno 8 ore. La parte superiore che contiene il motore( solo 7 watt di potenza assorbita) non si può lavare sotto l’acqua corrente, ma in ogni caso non si sporca se si versa il composto direttamente nella parte inferiore e si mette dopo il coperchio. Credo che utilizzerò questa gelatiera soprattutto per dei salutari ed ottimi gelati allo yogurth

Thuis ijs maken is gemakkelijk en leuk. Met een machine als deze van Klarstein kunt u een geheel bevredigend resultaat verkrijgen. Uiteraard hangt dit grotendeels af van de kwaliteit van de ingrediënten die u gebruikt... Meestal zijn de meest gebruikte ingrediënten: melk, room, yoghurt, suiker, fruit, cacao, enz. hazelnoten, verdikkingsmiddelen zoals johannesbroodmeel (maar je kunt het ook vermijden), enz. Eerlijk gezegd zou het ook zonder ijsmachine kunnen, maar het resultaat vind ik meestal minder. Het voordeel van de ijsmachine is dat er geen ijskristallen ontstaan en dat het ijs, onder alle overige omstandigheden gelijk, romiger wordt. Zonder een ijsmachine zou je het in de vriezer geplaatste mengsel om de paar minuten moeten roeren, wat niet alleen onpraktisch is, maar over het algemeen tot een inferieur resultaat leidt. Op dit moment heb ik nog maar een paar recepten met deze ijsmachine uitgeprobeerd en het resultaat was uitstekend. De enige negatieve opmerking is eerlijk gezegd dat het mengsel na ongeveer 30 minuten in de lopende ijsmachine niet erg compact was, maar ik heb dit opgelost door het een paar uur in de vriezer te leggen voordat ik het consumeerde. Het ijs bleef in ieder geval romig en er vormden zich geen ijskristallen. In het instructieboekje staan als ik me niet vergis 7 recepten, om te beginnen heb ik bijvoorbeeld een recept geprobeerd dat ik op internet vond: 250 g melk, 250 g room (reeds gezoet), 60 g suiker, 80 hazelnoten ( zet in de vriezer voordat je ze hakt), 15 g bittere cacao, 4-5 hazelnootkoekjes. Meng gewoon alles en doe het in de ijsmachine. U dient de container eerst minimaal 8 uur in de vriezer te plaatsen. Het bovenste gedeelte met daarin de motor (slechts 7 watt opgenomen vermogen) kan niet onder stromend water worden gewassen, maar wordt in ieder geval niet vuil als je het mengsel direct in het onderste gedeelte giet en de deksel er achter plaatst. Ik denk dat ik deze ijsmachine vooral ga gebruiken voor gezonde en lekkere yoghurtijsjes

van Antonio Beoordeeld op 31.08.2015
Gecontroleerde beoordeling

La macchina per gelato oneConcept Bacio è piccola ed elegante. Sono tre pezzi (serbatoio, motore, copertura trasparente) il cui montaggio richiede pochi secondi. La macchina non raffredda: si utilizza lasciando in freezer per almeno otto ore la parte inferiore (serbatoio) e utilizzando una miscela già fredda (è sufficiente tenerla in frigorifero per qualche ora). La miscela va versata nella macchina in funzione per evitare che si congeli sulle pareti. Una volta versata la miscela, il gelato è pronto in circa 20 minuti, molto cremoso. Le istruzioni sono in inglese e tedesco e contengono anche un buon numero di ricette. Nel video mostro la preparazione (e infine anche l'assaggio!) di un gelato al mandarino. Certo, la materia prima deve essere buona, ma il gelato era davvero sublime.

De oneConcept Bacio ijsmachine is klein en elegant. Er zijn drie onderdelen (tank, motor, transparant deksel) waarvan de montage enkele seconden duurt. De machine koelt niet: deze wordt gebruikt door het onderste gedeelte (tank) minimaal acht uur in de vriezer te laten staan en een reeds koud mengsel te gebruiken (bewaar het gewoon een paar uur in de koelkast). Het mengsel moet in de draaiende machine worden gegoten om te voorkomen dat het aan de muren bevriest. Zodra het mengsel is gegoten, is het ijs in ongeveer 20 minuten klaar, zeer romig. De instructies zijn in het Engels en Duits en bevatten ook een flink aantal recepten. In de video laat ik de bereiding (en tenslotte ook het proeven!) zien van een mandarijnenijsje. Natuurlijk moet de grondstof goed zijn, maar het ijs was werkelijk subliem.

Meer klantenbeoordelingen weergeven
Meningen van klanten
Bacio Verde - Ijsmachine
  • wit-groene roomijsmachine met een capaciteit van 0,8 liter 
  • snelle, eenvoudige productie van soft- en roomijs, milkshakes en bevroren yoghurt
  • dubbelwandige thermobeker en afneembaar deksel met geïntegreerde motor
28,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren