Retro Platenspeler

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 4
67 Resultaten voor "Retro Platenspeler"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 4
Retro Platenspeler

De juiste retro platenspeler kopen

Retro is weer helemaal in! Haal de ouderwetse sounds weer terug in de woon of slaapkamer met onze collectie retro platenspelers. Muziek uit de seventies voelt toch net een stukje echter aan met een ouderwetse platenspeler. Dus haal je LPs maar uit de kast en geniet met van de met volle teugen van the Beatles, Pink Floyd, of the Rolling Stones.

Bij Electronic-star hebben we een uitgebreid assortiment aan vintage vinyl platenspelers, dus een beetje hulp bij uw aankoop kunt u misschien wel gebruiken. Onze platenspelers zijn in drie verschillende groepen in te delen: all-in-one platenspelers met extra features zoals radio en geluidsboxen, minimalistische platenspelers met een modern tintje zoals bijvoorbeeld de TT classic, en tenslotte nog de populaire retro platenspeler met koffer.

Waar je ten slotte nog op moet letten bij het kopen van een vintage platenspeler is de bediening. Hierbij is er de keuze uit volautomatische bediening, half automatische, en handmatige bediening. Bij handmatige bediening wordt de plaat handmatig op de platenspeler gelegd, en hoort deze er ook handmatig weer afgehaald te worden. De platenspeler herkent niet dat de plaat haar einde heeft bereikt, en wanneer deze er niet afgehaald wordt blijft deze verder lopen. Een half-automatische platenspeler herkent wel het einde van de plaat en de naald wordt er dan automatisch vanaf gehaald. Een volledig automatische platenspeler zet met één druk op de knop de naald op de plaat en haalt deze er aan het eind ook weer vanaf.

Platenspeler retro: verschillende aansluitmogelijkheden

Let bij het uitkiezen van je platenspeler op de verschillende aansluitmogelijkheden. Uiteraard kun je bij al onze platenspelers eenvoudig je LP plaatsen en muziek afspelen, maar voor degenen die ook digitaal georiënteerd zijn, zijn er ook nog modellen met USB-aansluiting, CD-aansluiting, DAB aansluiting en in sommige gevallen zelfs cassette aansluiting. Kijk dus gerust even rond totdat je de vintage platenspeler heeft gevonden die perfect bij je past!

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren