14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Over ons

Chal-Tec GmbH werd in Duitsland opgericht in september 2005. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het centrum van Berlijn, op slechts een paar minuten lopen van de beroemde en prestigieuze Friedrichstrasse.

Ons doel?

Het begon allemaal met een antwoord vinden op de vraag: moet DJ-equipment zo vreselijk duur zijn, dat men ofwel maandenlang geen platen kopen kan om zo te kunnen sparen voor accessoires, of men zich tot zijn ouders moet wenden die zelden echt royaal en DJ-enthousiast zijn?

Het simpele antwoord op deze vraag: dit is nergens voor nodig! Er zijn genoeg goede producten voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij het internet vallen marketing- en verkoopkosten weg, zodat er bespaard worden op de totale kosten, en dit voordeel doorberekend kan worden aan de klanten. Dit is precies wat wij doen om ons bedrijfsdoel te realiseren:

» Wij willen ervoor zorgen dat iedereen creatief kan zijn – simpelweg omdat wij het zelf ook zijn. «


Uit al onze klanten blijkt dat we op de goede weg zitten. Sinds onze begindagen zien we hoe onze opbrengsten gestaag groeien, tot het punt dat we nu één van de bekendste online-retailers zijn in Duitsland, en dat we één van de meest toonaangevende PowerSellers zijn op eBay. Er is nauwelijks een plaats waar we nog niet tevreden klanten hebben, en ons assortiment van producten hebben wij stap voor stap uitgebreid.

Electronic-Star levert haar klanten producten vanuit de wereld van de elektronica – bijvoorbeeld home cinemaschermen , dvd-spelers en micro-stereosystemen . Daarnaast wordt een breed scala aangeboden in het assortiment van hifi en multimedia, elektrische scooters en digitale camera's.

Voor alles altijd de beste prijs. En ons assortiment blijft voortdurend groeien. Toch blijft één ding onveranderd... Onze passie!

Electronic-Star Lager

Het volgende hoofdstuk in ons succesverhaal

In de komende jaren zullen we onze inspanningen blijven versterken en binnen Europa de Electronische-Ster steeds helderder laten schijnen. Een eerlijke prijs is slechts één van onze uitgangspunten. Snelle bezorgtijd en veiligheid bij het winkelen zijn voor ons net zo belangrijk als openheid tegenover onze klanten en hun vragen en suggesties. Hieraan hebben we sinds de verkoop van onze eerste platenspeler voortdurend gewerkt – en dat zullen we ook blijven doen.

Wij zijn er trots op dat we een solide en snel groeiend aantal klanten hebben kunnen overtuigen met ons concept. Wanneer u nog niet daartoe behoord: welkom! Wij zullen u net als onze eerste klant – maar nu met de ervaring van talloze verkopen – behandelen.

Ons constant groeiende team en talloze helpers bij onze partners kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. Deze belofte is bij elke bestelling inbegrepen.

Het Electronic-Star Team

Naar boven