14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Eiland afzuigkap

Eiland afzuigkap kopen

Een eiland afzuigkap behoort u aan het plafond te monteren. Hierdoor zijn eilandkappen perfect geschikt om boven een kookeiland te hangen. Onze eiland afzuigkappen zijn gemiddeld 90cm breedt, wat ideaal is voor de meeste keukens. Bovendien komen ze in verschillende soorten en designs, die hieronder worden toegelicht.

Inbouw afzuigkap

De inbouw afzuigkap, ook wel de onderbouw afzuigkap genoemd, wordt direct aan het plafond gemonteerd, en neemt daardoor zo min mogelijk ruimte in beslag. Dit is ideaal voor degenen die hun keuken minimalistisch willen inrichten, of simpelweg extra ruimte willen vrijmaken. Dankzij haar minimalistische design past ze perfect in een moderne keuken.

De hangende plafondkap

Deze stijlvolle afzuigkap heeft een modern design en is hangend aan het plafond gemonteerd. Een uniek en innoverend concept, dat de indruk geeft van een kroonluchter, en uw keuken net even anders doet aanvoelen. Dit model afzuigkap kan maar liefst 600 kubieke meter aan lucht filteren per uur, wat hem ideaal maakt voor middelgrote tot grote keukens. De geïntegreerde LED verlichting en eenvoudige bediening maken de wasemkap ook nog eens heel gebruiksvriendelijk.

Recirculatie afzuigkap

Voor sommige van onze modellen eilandkappen heeft u geen afvoer nodig naar buiten. Dit zijn de zogenaamde recirculatie afzuigkappen, die de lucht zuiveren met behulp van een koolstoffilter. Doordat het een afzuigkap zonder afvoer is hoeft u dus geen luchtafvoer te bouwen naar buiten, waardoor de afzuigkap in alle keukens te installeren is. Om recirculatie afzuigkap te gebruiken hoeft u alleen het koolstoffilter in the afzuigkap te plaatsen en de recirculatiemodus aan te zetten, waarna de lucht in uw ruimte eenvoudig gefilterd wordt.

Naar boven