14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Schuine afzuigkap

Schuine afzuigkap kopen

Door te kiezen voor een schuine afzuigkap kiest u een afzuigkap die zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Doordat de afzuigkap schuin oploopt houdt u zo veel mogelijk ruimte over boven het fornuis, en neemt u ook nog eens het risico weg uw hoofd te stoten. Onze schuine afzuigkappen behoort u aan de wand van uw keuken te monteren.

Recirculatie afzuigkap

Sommige van onze schuine afzuigkap modellen kunt u een recirculatie afzuigkap van maken. Hierbij wordt de lucht gefilterd door een filter, en wordt dan weer schoon de kamer ingepompt. Een recirculatie afzuigkap is dus een afzuigkap zonder afvoer. Hierdoor heeft u geen luchtaansluiting nodig naar buiten. Dit scheelt tijd in de installatie van de afzuigkap. Het koolstoffilter plaatst u eenvoudig in de afzuigkap en als u dan de recirculatiemodus inschakelt wordt de lucht uit uw keuken automatisch gezuiverd.

Modern design schuine afzuigkappen

Als u uw keuken modern wilt inrichten bent u hier aan het juiste adres. Onze moderne afzuigkappen zijn afgekeken van de Amerikaanse keuken. Amerikaanse keukens zijn vaak groter, en daardoor zijn onze afzuigkappen er op ingericht om grote hoeveelheden lucht te filteren. Met een zuigkracht van 850 kubieke meter per uur kunnen zelfs de grootste keukens geurvrij blijven. Behalve functioneel zijn onze afzuigkappen ook nog eens stijlvol. Door hun vlakke oppervlak, subtiele verlichting en minimalistische samenstelling hebben de afzuigkappen een moderne, futuristische uitstraling.

Naar boven