14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Wandschouw afzuigkap

Wandschouw afzuigkap kopen

Een wandschouw afzuigkap is een afzuigkap die u aan de wand in uw keuken monteert. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten uitvoeringen. De populairste soort wandschouwkap is de schuine afzuigkap die zoals de naam al aanduidt schuin oploopt naar boven. Deze neemt minimaal ruimte in beslag. Ook heeft u de keuze tussen het klassieke model wasemkap dat plat is aan de bovenkant, of onze nieuwere modellen die stijlvol gevormd zijn met een rond design, en uw huis een retro tintje geven.

Recirculatie afzuigkap

Binnen ons assortiment wandschouw afzuigkappen heeft u de keuze uit het standaard soort afzuigkap dat de lucht uit de keuken naar buiten pompt, of u kunt er bij sommige modellen voor kiezen er een recirculatie afzuigkap van te maken. Een recirculatie afzuigkap is een afzuigkap zonder afvoer. Hierdoor heeft u geen luchtaansluiting nodig naar buiten, en daardoor is de afzuigkap makkelijker te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is het bijgeleverde koolstoffilter in uw afzuigkap te plaatsen. Dit koolstoffilter zorgt er voor dat de kookdampen uit de lucht gefilterd worden en er weer schone lucht de kamer in wordt gepompt.

Modern of ouderwets design afzuigkap

Bij een moderne keuken hoort een modern design. Onze afzuigkappen vindt u in verschillende designs terug. Ons modern design wasemkap is geïnspireerd door Amerikaanse keuken, en doordat het vaak grotere keukens betreft zijn onze afzuigkappen er op ingericht om grote hoeveelheden lucht weg te zuigen. Onze sterkste modellen kunnen maar liefst 850 kubieke meter lucht wegzuigen per uur, en hebben meerdere vetfilters die geïnstalleerd kunnen worden, waardoor de lucht in uw keuken uiterst efficiënt gereinigd kan worden. Of u nou uw nieuwe kookkunsten wilt uitproberen of er uit uw oven meer geur komt dan gewenst, met onze afzuigkappen kunt u een lekkere maaltijd opzetten zonder zorgen.

Naar boven