14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Mini Koelkast

Mini koelkast kopen

De mini koelkast is een kleine koelkast die compact genoeg is om voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld nét even wat extra ruimte nodig voor uw boodschappen? Geeft u een feestje en wilt u uw drank koel bewaren? Of gaat u kamperen en heeft u iets nodig om uw eten koel te bewaren? Voor al deze gelegenheden is onze mini ijskast goed te gebruiken. Op kantoor, in de garage, in de woonkamer onder de eettafel, op de studentenkamer, op de camping, of voor feestjes. Een mini ijskast is gemiddeld tussen de 44 en 57 centimeter breed en tussen de 49 en 87 centimeter hoog. Hieronder vindt u de verschillende modellen die wij verkopen.

Tafelmodel koelkast

Onze tafelmodel koelkasten zijn compact van vorm en zijn daarom perfect om onder de eettafel neer te zetten. Ze passen door hun kleine formaat onder iedere hoek van de tafel. U kunt er eten of drinken in plaatsen, zodat u het altijd fris en vers bij de hand heeft tijdens de maaltijd.

Minibar koelkast

Onze minibar koelkasten zijn voornamelijk bedoeld om drank op te slaan. Dankzij hun compacte design kun je de mini fridge vrijwel overal neerzetten. Altijd handig voor tijdens een feestje, of om simpelweg in de studentenkamer te zetten.

Oplaadbare mini koelkast

Even geen elektriciteit bij de hand? Onze mobiele mini koelkasten zijn perfect geschikt voor bij het picknicken of kamperen. De mini koelkast laadt u van te voren op en de accu zorgt er voor dat uw eten fris blijft. Ook is het bij sommige modellen mini koelkasten mogelijk ze aan te sluiten op de stroomvoorziening van uw auto, bijvoorbeeld via de sigarettenaansteker. Hierdoor zijn ze ook voor meerdere dagen kamperen bruikbaar

Naar boven