Strandmand

kiezen
Sorteer op
17 Resultaten voor "Strandmand"
Filter en sorteer
Strandmand

Strandkorf aanschaffen

Je brengt je vakantie graag aan zee door of wil het jezelf gemakkelijk maken in de tuin? Denk dan eens aan een strandkorf. Dan hoef je alleen de rugleuning nog in te stellen en de voetsteunen uit te trekken. En vervolgens kun je van pure ontspanning genieten. Strandkorven beschermen je zowel tegen de zon als de wind. Lees hier, welke verschillende modellen er zijn.

Strandkorf - vakantiegevoel thuis

Als je aan een strandkorf denkt, denk je waarschijnlijk aan de Baltische of Noordzee. Dit gevoel introduceert een strandkorf bij je thuis. Zo kun je heerlijk ontspannen, en beschermd tegen de wind, genieten van aangename uurtjes in de zon en halfschaduw. Tegelijk geeft het je tuin of terras een maritieme flair en biedt privacy tegen nieuwsgierige blikken.

De verschillende soorten strandkorven en features

Strandkorven onderscheiden zich in design, bijvoorbeeld rood-wit geruit of blauw-wit gestreept. Er zijn er met uittrekbare, gevoerde voetsteunen en een meervoudige verstelbare kap inclusief steun, om de korf als ligbed te kunnen gebruiken. Zo ontstaat een horizontaal ligvlak. Ook nekkussens zijn inbegrepen, bijvoorbeeld bij de Hiddensee strandkorf, die fascineert door de gebogen Baltische stijl.

Voor nog meer comfort zorgen voetenbankjes en comfortabele kussentjes voor in de nek. Als je het meubelstuk wilt kunnen verplaatsen, zijn wieltjes een nuttig aspect. Ook zijdelingse handgrepen vereenvoudigen het verplaatsen.

Tweezits zijn ongeveer 120 centimeter breed. Ze bieden voldoende plaats voor twee personen.

Bij de materialen zijn hout, zoals dennenhout, en weerbestendig PE rotan van hoogwaardige kwaliteit. Voor de bekleding wordt polyethyleen gebruikt. Het is weerbestendig, kleurecht en UV resistent.

Strandkorf met een hoes beschermen

Zonder een optimale bescherming tegen de elementen zal een strandkorf niet lang houden. Een afdekking biedt, dankzij het robuuste, waterafstotende weefsel, de mogelijk je strandkorf te beschermen. Daarmee is hij tegen alle soorten weersinvloeden beschermd. Het gebruik is heel eenvoudig: Je trekt de hoes erover en sluit de ritssluitingen. Daarnaast vindt je aan beide kanten klittenbandsluitingen. Ventilatievlakken zorgen voor luchtcirculatie Zo kun je ook bij slecht weer, probleemloos onder de gesloten kap gaan zitten.

Strandkorf kiezen - keus genoeg

Strandkorven zijn een heel comfortabele zitmogelijkheid. Ze zorgen voor ontspanning, frisse lucht en beschermen tegen de koude wind. Daarmee kun je van de lente tot de herfst heerlijk genieten van de zon. Zelfs kleine regenbuien storen je niet. Strandkorven hebben meestal een verstelbare rugleuning. In dit mondaine meubelstuk kun je het je zittend of liggend gemakkelijk maken. Overzicht van bijzondere features:

  • Uittrekbare voetsteunen

  • Regelbare kap

  • Naar boven op te rollen klep voorop

  • Uitklapbare luifel tegen de zon

  • Kussen voor de nek

  • Kussen voor comfort

  • Klaptafeltje voor drankjes of snacks

  • Tas voor je spulletjes, zoals een zonnebril of tijdschrift

  • Weerbestendige kap

  • Wieltjes

FAQ

Voor wie is een strandkorf geschikt?

De aankoop loont zich voor iedereen die graag naar het strand gaat of in eigen tuin van dat strandgevoel wil genieten. De Baltische Zee-modellen zijn iets speelser.

Waar moet ik bij de aanschaf op letten?

De klassieke strandkorven worden als tweezits aangeboden. Bedenk dat een korf meer plaats inneemt als je rugleuning achterover klapt en de voetsteunen uittrekt. Het is uiterst belangrijk dat het materiaal resistent en bestand is tegen weersinvloeden. Een hoogwaardig model beschikt over wieltjes en handgrepen. Nuttige accessoires zorgen voor meer comfort. Een hoes voor de strandkorf vormt een goede bescherming.

Waarom zijn liggende modellen zo populair?

Bij een liggend model is de hellingshoek bijna 90 graden. Zo kun je, naar wens, over een echt ligvlak beschikken. Half liggende modellen hebben een hellingshoek van 45 tot 55 graden. In een liggend model kun je je dus heerlijk uitstrekken.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren