Warmtestralers & Tuinhaarden

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 17
338 Resultaten voor "Warmtestralers & Tuinhaarden"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 17
Warmtestralers & Tuinhaarden

Straalkachels & Tuinhaarden

Buiten zorgen straalkachels en tuinhaarden bij lage temperaturen voor warmte en welzijn. Je kunt je in hun nabijheid opwarmen of gewoon genieten van de charmante ambiance die ze creëren. Lees meer over de verschillende soorten en welke features de moeite waard zijn. Werp een blik op ons assortiment, om een passende tuinhaard of straalkachel te kopen.

Overzicht van de verschillende typen straalkachels

Je kunt kiezen uit talloze verschillende modellen. Erg populair is, bijvoorbeeld, de infrarood straalkachel. Deze technologie is zo populair omdat ze zelfs bij wind effectief verwarmt. In plaats van onnodig de omringende lucht op te warmen, wordt de warmte rechtstreeks aan de objecten of personen, die zich in de nabijheid bevinden, afgegeven.

Een gaskachel gebruikt propaan of butaan om de gewenste warmte te produceren. Deze energiebronnen maken van deze kachel een heel krachtige bron van warmte. Desondanks moet je je er voor de aanschaf van bewust zijn, dat voor het gebruik regelmatig gas moeten worden bijgevuld en dat het apparaat meer onderhoud nodig heeft. Bovendien is bij gebruik een goede ventilatie absoluut noodzakelijk.

Elektrische straalkachels sluit je gewoon op het stroomnet aan. Het gebruik is uitgesproken eenvoudig en het onderhoud gering. Omdat je hier ook niet met uitlaatgas te maken hebt, zijn deze modellen zelfs geschikt voor slecht geventileerde outdoor bereiken. Vergelijken met gaskachels hebben elektrische kachels over het algemeen wat minder vermogen.

Dit zijn de tuinhaarden die je moet kennen

De tuinhaard vindt je voornamelijk op terrassen terug, waar hij de zithoek verwarmt en voor een aangename sfeer zorgt. Anders dan bij straalkachels, worden in de terrashaard meestal houtblokken of briketten verbrand, zodat zichtbare vlammen ontstaan. Daarom hebben deze apparaten een schoorsteen voor een gecontroleerde afvoer van de rook. Incidenteel bieden we ook tuinhaarden op gas an.

Veel tuin- en terrashaarden lijken op de typische open haard voor binnenshuis. Er is een overweldigende selectie fascinerende design beschikbaar. Naast de vooral klassieke varianten, vindt je bij ons ook tuinhaarden met ingebouwde pizzaoven. Na het aansteken kun je hiermee een verrukkelijke pizza klaarmaken, die smaakt als bij de Italiaan.

Bijzonder kenmerken van onze straalkachels en tuinhaarden

De apparaten onderscheiden zich vooral in vermogen en aantal warmtestanden. Ook het bereik, die de apparaten kunnen verwarmen, is afhankelijk van het model. Incidenteel ontdek je zelfs ingebouwde warmteopslag, hangende straalkachels en toestellen met afstandsbediening.

Staande terrasverwarming, pizzaoven of gashaard: Onze artikelen kenmerken zich door kwaliteit. Naast de kwaliteit, kun je bij sommige modellen ook nog andere highlights verwachten. Vanwege de veelzijdigheid is het de moeite waard om de apparaten in het assortiment met elkaar te vergelijken. Mocht je advies nodig hebben, neem je direct contact met ons op! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

FAQ

In welk opzicht verschillen straalkachels en tuinhaarden van elkaar?

Staande terrashaarden zijn meestal te dragen en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, om op te hangen, neer te zetten of als 360° straalkachel. Tuinhaarden zijn vaak vast geïnstalleerd en produceren zichtbaar vuur.

Welke soorten straalkachels zijn er?

De belangrijkste types zijn de gaskachel, de infrarood verwarming en de elektrische alternatieven.

Welke extra's zijn bij tuinhaarden zinvol?

Zinvolle extra's zijn modellen van roestvrij staal, met schoorsteen of met houtberging. In de outdoor keuken is een pizzaoven handig.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren