Klarstein

Herakles 1000 - Standmixer

van 2 Klanten
54,99
Levertijd: 3 - 5 dagen
Top features
  • hoogwaardig roestvrijstalen standmixer met 1000 watt vermogen (1,3 PS)
  • verwijderbare glazen container met deksel
  • acht-bladige messeneenheid uit roestvrij staal
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
Herakles 1000 - Standmixer
54,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

Geselecteerde testrapporten van de Duitse pers

10027718_Klarstein_Herakles_TechnikZuHause.png
10027718_Klarstein_Herakles_HausUndGarten.png
Herakles Standmixer 1000W 1,5 liter roestvrij staal

Standmixer voor het vermalen van ijs, fruit en groenten.

Met 1000 watt vermogen, kwalitatieve glazen container en LED-verlichting.

Speciale programma's voor smoothies en gemalen ijs, pulsfunctie, handmatige aanpassing van het toerental.

Wanneer je van gezonde voeding houdt, dan zal u houden van de standmixer van Klarstein! Motor en messeneenheid werken in dit hoogwaardig keukenapparaat perfect samen: de bereiding van smakelijke smoothies is bijzonder eenvoudig en betrouwbaar dankzij de rijke 1.000 watt vermogen. Met de mooie glazen container staat er tergelijkertijd een mooi gevormde vruchtensap dispenser ter beschikking.

Maar de standmixer stopt niet alleen na het maken van smoothies: liefhebbers van cocktails gebruiken deze mixer ook voor alle gemalen ijsproducten. De stevige lemmetten van de ingebouwde messen vermalen ijsblokken om in cocktails te doen, waardoor Caipirinha, Mojito en Co stijlvol en op de juiste drinktemperatuur geserveerd kunnen worden Daarnaast is de Klarstein standmixer  ook goed voorbereid op alle andere taken van het mixen:  dankzij de vrij instelbare aantal draaibewegingen legt het apparaat de basis voor heerlijke soepen, volle pap of zoete pannenkoeken. De pulsschakelaar, die de messen laat draaien totdat je hem weer loslaat, laat u ook  individuele snijintervallen instellen.

Praktisch toebehoren breidt de kernfunctionaliteit van de standmixer uit: zo is in de levering een deegschraper inbegrepen, die het mogelijk maakt de ingrediënten in de container ook tijdens het gebruik gelijkmatig te mengen en de messen toe te voegen. Na het mengen kan de deegschraper daarenboven gebruikt worden om de ingrediënten te verwijderen, die in de container zijn achtergebleven. 

Met alle uitstekende intrinsieke waarden van de Klarstein stand mixer wordt uiteindelijk ook verwezen naar de bijzondere optische eigenschappen van het apparaat. Het traditionele ontwerp van de mixer wordt door een aantrekkelijke LED-verlichting van de bedieningselementen in blauw en oranje op kunstige wijze in scene gezet: De klassieke vorm en moderne verlichting maakt van het apparaat een stijlvolle blikvanger!

Productdetails

Top features:

  • hoogwaardig roestvrijstalen standmixer met 1000 watt vermogen (1,3 PS)

  • verwijderbare glazen container met deksel

  • acht-bladige messeneenheid uit roestvrij staal

  • programma voor gemalen ijs en smoothies, pulsfunctie 

  • vrij instelbare snelheid

  • geïntegreerde LED-verlichting

Eigenschappen:
  • materiaal: roestvrij staal, glas, kunststof
  • antislip rubberen voetjes
  • deksel met rubberen afdichting
  • aan- / uit-schakelaar op het apparaat
  • vermogen: interne voeding (240V, 50Hz)
  • inclusief schraper voor roeren en voor het legen van de maatbeker
Omvang levering:
Afmetingen:
  • 17,5 x 39 x 17,5cm (BxHxD)
  • gewicht: ongeveer 2,6 kg
Meningen van klanten
van 2 Klanten
1
1

Klantenmeningen uit andere landen

van Boris Beoordeeld op 23.01.2016
Gecontroleerde beoordeling

Moje osobno mišljenje za blender oznake Klarstein TK30-Herakles-R jest da je odličan, izmiksat može raznovrsno voć, povrće, led bez ikakvih problema i to zbog snage i 8 noževa. Osobno nemam kod kuće već kod svojih roditelja, i zbog toga upravo naručujem i za sebe :)

Mijn persoonlijke mening over de Klarstein TK30-Herakles-R blender is dat hij uitstekend is, hij kan dankzij zijn kracht en 8 messen probleemloos verschillende soorten fruit, groenten en ijs mixen. Persoonlijk heb ik het niet thuis, maar bij mijn ouders, en daarom bestel ik het momenteel voor mezelf :)

van Nicole Beoordeeld op 12.10.2015
Gecontroleerde beoordeling

Betrachtet man den Preis im Vergleich zum ""Können"" des Klarstein Herakles Smoothie Maker kann ich sagen, dass ich wirklich begeistert bin. Der 1,5 Liter große Glaskrug ist nicht nur ausreichend groß, sondern auch hygienisch, einfach zu reinigen und verfärbt sich durch Speisen nicht. Die Leistung ist wirklich gut. Er machte weder beim zerkleinern von Eis Probleme, noch mit dem pürieren von Kürbisstücken oder ähnlichem. Er steht dank Gummifüßen standsicher auf der Arbeitsplatte und auch die Bedienung ist simpel. Die Messer können abgeschraubt und so ebenffalls leicht und gründlich gereinigt werden. Besonders hier hat man ja oft ein kleines Reinigungsproblem und es bleiben gerne Speisereste. Das Problem, das mein Vorrezensent S. Berghauser hatte, trat bei mir auch einmal auf. Seit ich die Sache aber etwas gefühlvoller angehe, ist es nicht mehr eingetreten. Dennoch stimme ich zu, das dies nicht ganz perfekt ist. Shakes, Cocktails und Smoothies und Co lassen sich jedoch wirklich prima damit herstellen und auch optisch kann man nicht meckern. Die Verarbeitung ist gute und somit sind wir mit diesem Gerät wirklich zufrieden. Abzug gibt es lediglich für das abnehmen des Glaskrugs, aber wie gesagt, wenn man es weiß kriegt man auch das ohne Kleckereien hin!

Als je naar de prijs kijkt in vergelijking met de mogelijkheden van de Klarstein Herakles Smoothie Maker, kan ik zeggen dat ik echt onder de indruk ben. De glazen kan van 1,5 liter is niet alleen groot genoeg, maar ook hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en verkleurt niet door voedsel. De prestaties zijn echt goed. Er waren geen problemen met het pletten van ijs, het pureren van pompoenstukjes of iets dergelijks. Dankzij de rubberen voetjes staat hij stevig op het werkblad en is hij bovendien gemakkelijk in gebruik. De messen kunnen eenvoudig en grondig worden losgeschroefd en gereinigd. Vooral hier heb je vaak een klein schoonmaakprobleem en blijven er vaak etensresten achter. Het probleem dat mijn vorige recensent S. Berghauser zich ook al eens had voorgedaan. Maar sinds ik de zaak wat gevoeliger heb benaderd, is dat niet meer gebeurd. Ik ben het er echter mee eens dat dit niet helemaal perfect is. Maar shakes, cocktails en smoothies etc. kunnen er heel goed mee gemaakt worden en ook optisch valt er niet te klagen. De afwerking is goed en we zijn erg tevreden met dit apparaat. Er geldt alleen een aftrek voor het verwijderen van de glazen kan, maar zoals ik al zei, als je weet hoe je het moet doen, kun je dat zonder rommel doen!

Meningen van klanten
Herakles 1000 - Standmixer
  • hoogwaardig roestvrijstalen standmixer met 1000 watt vermogen (1,3 PS)
  • verwijderbare glazen container met deksel
  • acht-bladige messeneenheid uit roestvrij staal
54,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren