14 dagen retourrecht Gratis bezorging

CD Speler Radio


De juiste radio CD speler kopen

De categorie radio met CD speler is er voor degenen die toch nog op de ouderwetse manier muziek willen luisteren. Al onze radio’s hebben een ingebouwde CD speler, en vaak is het ook nog mogelijk je muziek aan te sluiten via Bluetooth, USB of wifi. De radio’s in deze categorie zijn makkelijk te bedienen via knoppen en een LED paneel, en worden ontworpen volgens het no-nonsense principe. Ze doen precies wat ze moeten doen, en zijn niet uitgerust met onnodige snufjes, waardoor de prijs laag kan blijven. Binnen deze categorie vindt u verschillende soorten modellen. Je kunt onder andere kiezen uit CD speler radio’s met een retro design, CD speler radio’s voor kinderen, moderne CD speler radio’s met bluetooth, en tenslotte is er nog de draagbare radio met CD speler.

Draagbare radio met CD speler

De draagbare radio met CD speler, ook wel de boombox genoemd, is onmisbaar voor degene die graag muziek luistert en vaak op pad is. Neem je draagbare radio bijvoorbeeld mee naar een barbecue met vrienden in het park, neem hem mee voor een buiten work-out, of gebruik hem bijvoorbeeld tijdens het klussen in huis of in de tuin. Door zijn compacte formaat is hij makkelijk mee te nemen, en de robuuste behuizing zorgt er voor dat hij wel tegen een stootje kan. Wel zo handig als de radio vaak vervoerd wordt. Zet je favoriete nummer dus maar op, en geniet zonder zorgen.

Radio met CD speler voor kind

Aan de kinderen hebben wij ook gedacht met ons Roadie radio model. Dit model is uitermate geschikt voor kinderen door zijn eenvoudige bediening, robuuste exterieur dat wel tegen een stootje kan, en verschillende kleuren, zowel voor jongens als voor meisjes. Een leuke feature van deze radio is dat behalve muziek afspelen, de radio ook nog eens een leuke lichtshow kan geven. Laat de lichten dus dansen op de maat van de muziek. Bovendien is er voor de zang liefhebbers ook nog een model met karaoke. De pret kan dus beginnen!

Naar boven