Klarstein

Pizzaiolo - Pizza-oven

van 2 Klanten
217,99
Levertijd: 3 - 5 dagen
Top features
  • Multifunctionele pizzaoven en grill van metaal voor in de tuin
  • Met pizzasteen voor echte steenovenpizza's
  • Ook voor het grillen van vlees en groente
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
Pizzaiolo - Pizza-oven
217,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

Pizzaiolo Pizzaoven Grill Rookoven Staal Pizzasteen

Multifunctionele pizzaoven voor in de tuin of het erf: roken, grillen en pizza bakken in één apparaat.

Robuuste constructie van metaal met een weerbestendige buitenkant.

Separate kleppen voor grill- en verbrandingsruimte, uitneembare asbak voor eenvoudige reiniging.

Grill eens een keer anders: De Klarstein Pizzaiolo pizzaoven voor buiten maakt van uw grillavond met de steenovenpizza, grillen of roken tot een culinaire Highlight.

De pizzaoven Pizzaiolo van Klarstein tovert uw tuin om tot een eigen pizzeria. Verleid uw vrienden en familie bij uw thuis met delicaat, zelf gemaakt pizzagenot. Een knapperige flinterdunne bodem, belegd met uw lievelingsingrediënten en heerlijke, gesmolten kaas - ongeacht of het klassiek is met Mozzarella en tomatensaus of met extravagante eigen creaties, uw fantasie heeft geen grenzen meer. Voor volledig genieten kunt u het beste de meegeleverde pizzasteen gebruiken!

Ook voor het grillen van vlees, vis en groentegerechten is de Klarstein Pizzaiolo pizzaoven uitstekend geschikt. Een tip: sappig vlees lukt het best als u een schaaltje water in de verbrandingsruimte zet.

Hobbykoks met ambitie en liefhebbers van gerookte gerechten zullen bovendien de rookfunctie weten te waarderen. Met weinig moeite wordt van vis, worst of vlees een hartige gerookte specialiteit gemaakt, terwijl er heerlijke rook door de oven trekt. De luchttoevoer wordt hierbij door de ontluchtingssleuven en de schoorsteen geregeld.

De pizzaofen Pizzaiolo van Klarstein biedt u een veelvoud aan bereidingsmogelijkheden voor heerlijke gerechten - er is voor elk wat wils en een gezellig samenzijn met vakantiegevoel is gegarandeerd.

Productdetails

Top features:

  • Multifunctionele pizzaoven en grill van metaal voor in de tuin

  • Met pizzasteen voor echte steenovenpizza's

  • Ook voor het grillen van vlees en groente

  • Moeiteloos roken van vis en vlees

  • Met hout of houtskool als brandstof te gebruiken

Eigenschappen:
  • Ongecompliceerd opbouwen
  • Geïntegreerde thermometer in de garingsruimte
  • Comfortabel leegmaken van de aslade
  • Ontluchtingsklep met toevoerluchtregelaar in de verbrandingsruimte
  • Ovendeur met handgreep voor veilig openen
  • Pizzasteen verwijderbaar
  • Opbergruimte onder de oven, bijv. voor brandhout
  • Voor in de open lucht
Omvang levering:
Afmetingen:
  • Afmetingen: ca. 51 x 157 x 38 cm (BxHxD)
  • Gewicht: ca. 26 kg
Meningen van klanten
van 2 Klanten
2

Klantenmeningen uit andere landen

van Anne Beoordeeld op 20.12.2016
Gecontroleerde beoordeling

Schon lange wollte ich unsere eigenen Pizza herstellen da die gekauften mich leider nicht so überzeugen konnten. Hier habe ich mich entschieden den Pizzaiola Pizzaofen inZukunft mein eigen nennen zu dürfen und diesen bestellt. Die Lieferung erfolgte innerhalb von zwei Tagen in einem gut verpackten Paket von sage uns schreibe 26 Kilogramm. Im Lieferumfan ist enthalten - Der Ofen - Grillrost - Pizzastein - Bedienungsanleitung in mehreren Sprachen Meine Erfahrung sehr gut finde ich das alles aus Metall ist so das es den Witterungsbedingungen standhält und man diesen das ganze Jahr draussen im Garten lassen kann. Hierbei steht unserer Trotzdem geschützt vor Regen Schnee und Co unter einem Vordach das im Winter dann auch komplett verschlossen werden kann wie ein Wintergarten so ähnlich. Zum Befeuern stellen wir das gahze dann nach weiter drausen. Der Aufbau ist dank der gut beschriebenen Aufbauanleitung sehr fix erledigt. Man muß aber auch dazu sagen das dieser schon so konstruiert ist das man diese eigentlich gar nicht braucht. Der Ofen hat einen sicheren Stand so das nichts wegrutschen oder kippen kann Gut finde ich das der Ofen entweder mit Holz oder auch mit Holzkohle befeuert werden kann. Nicht nur das Pizza backen ist mit diesem Ofen möglich nein es kann dank dem Grillrost der mit im Lieferumfang ist normal gegrillt oder gar geräuchtert werden. Dieser Herausforderung stelle ich mir noch da ich mal gerne meine eigenen Würstchen räuchern will. Ich habe so dann mal mich an eine tolle Pizza herangewagt . Und muss sagen das Ergebnis kann sich echt sehen lassen. Und war total lecker. Auch finde ich entsteht nicht so viel Rauch als wenn ich meinen normalen Grill befeuern tu. Selbst das Grillgut wird hier super lecker. Die Ascheschublade kann herausgenommen und sicher entleert werden -im Garraum ist ein Thermometer integriert was so für die richtige Temperatur sorgt und man dieses gut kontrollieren kann - Die Lüftungsklappe mit Zugluftregler befindet sich am Brennraum - Die Ofentür hat einen Zuggriff damit sich diese einfach und sicher öffnen lässt Unterhalb des Ofens ist eine Ablegeplatte vorhanden wo z.b. die Kohle oder das Holz mit gelagert werden kann. So das man nicht ständig laufen muß um nachzufeuern etc. Unsere Pizza ist super knusprig geworden und man merkt einfach das sie selber gemacht ist und eben nicht so künstlich schmecktt. Noch dazu kann man sie je nach Geschmack belegen und das ist mir wo ich immer meine eigenen Wünsche für Pizza habe sehr wichtig. Für dieses Mega Gerät das mein Ganzer Stolz ist vergebe ich fünf von fünf möglichen Sternen.

Ik wilde al heel lang onze eigen pizza maken, omdat de pizza die ik kocht niet echt indruk op me maakte. Hier besloot ik om in de toekomst de Pizzaiola pizzaoven mijn eigen te noemen en bestelde hem. De levering vond plaats binnen twee dagen in een goed verpakt pakket van maar liefst 26 kilogram. Tot de leveringsomvang behoren - De oven - Grillrooster - Pizzasteen - Handleiding in meerdere talen Mijn ervaring is dat ik het prettig vind dat alles van metaal is zodat het bestand is tegen de weersomstandigheden en je het buiten in de tuin het hele jaar door. Die van ons staat nog beschermd tegen regen, sneeuw etc. onder een overkapping die dan in de winter geheel afgesloten kan worden, zoals een wintertuin. Om het vuur aan te wakkeren, zetten we de gahze vervolgens verder naar buiten. Dankzij de goed beschreven montage-instructies gaat de montage zeer snel. Maar je moet ook zeggen dat het zo is ontworpen dat je het eigenlijk niet nodig hebt. De oven heeft een veilige standaard zodat er niets kan wegglijden of omvallen. Ik vind het goed dat de oven zowel met hout als met houtskool kan worden gestookt. Met deze oven is niet alleen pizza bakken mogelijk, er kan ook gegrild of zelfs gerookt worden dankzij het meegeleverde grillrooster. Ik ga deze uitdaging nog steeds aan omdat ik graag mijn eigen worstjes wil roken. Dus besloot ik een geweldige pizza te proberen. En ik moet zeggen dat het resultaat werkelijk indrukwekkend is. En het was absoluut heerlijk. Ik merk ook dat er niet zoveel rook is als wanneer ik mijn normale grill aansteek. Zelfs het gegrilde eten is hier heerlijk. De aslade kan veilig worden verwijderd en geleegd - In de gaarkamer is een thermometer geïntegreerd, deze zorgt voor de juiste temperatuur en is eenvoudig te controleren - De ventilatieklep met trekregelaar bevindt zich op de verbrandingskamer - De ovendeur is voorzien van een trekgreep zodat deze gemakkelijk en veilig open kan. Onder de kachel bevindt zich een opbergplaat waar bijvoorbeeld kolen of hout in bewaard kan worden. Zodat je niet constant hoeft te rennen om opnieuw te stoken etc. Onze pizza is super krokant geworden en je merkt gewoon dat hij huisgemaakt is en niet zo kunstmatig smaakt. Je kunt het ook naar eigen smaak beleggen en dat vind ik erg belangrijk omdat ik altijd mijn eigen wensen heb voor pizza. Ik geef dit megaapparaat waar ik trots op ben vijf van de vijf mogelijke sterren.

van DC Beoordeeld op 27.11.2016
Gecontroleerde beoordeling

Poter preparare la pizza in casa come in pizzeria è stato sempre tra i miei desideri, e dopo aver atteso anni per poter acquisire una dotazione professionale ho trovato il forno perfetto per le mie esigenze: riscaldato con il metodo tradizionale, non troppo grande e di facile manutenzione. ➤ Design e Qualità: Ho riposto grandi aspettative in questo forno e sono stato felicissimo nel constatare, sin dall’apertura del pacco, che i materiali utilizzati sono ottimi: ghisa ed alluminio sono utilizzati per la camera principale, che è poi l’anima del forno, mentre l’acciaio è stato utilizzato per realizzare tutte le altre componenti. Da non sottovalutare il rivestimento: tutti i pezzi, ed in particolare la camera del forno, sono opportunamente trattati con verniciatura a polvere resistente alle alte temperature. I risultati, per quanto ho visto con un utilizzo moderato, sono ottimi. Per i puristi della cottura tradizionale nel forno a legna devo specificare che il design è diverso per quanto riguarda la camera di combustione: in questo modello la camera di combustione si trova al di sotto della camera di cottura, quindi ceneri e detriti restano al 90% lontani dal piano di cottura della pizza. Per me questo sistema risulta estremamente comodo perché consente una manutenzione piú semplice e soprattutto una preparazione alla cottura meno complicata e piú sicura: le ceneri del legno e i residui maggiori non entrano mai in contatto con la pizza e il controllo della temperatura è semplificato. La camera di combustione e quella di cottura sono tuttavia collegate per consentire il passaggio non solo del calore ma anche di una parte dei fumi di combustione: nel caso del fuoco di legna infatti è proprio l’aroma sprigionato durante la combustione del legno che contribuisce al buon sapore della pizza. La forma a piramide tronca della camera di combustione peró impedisce che si accumuli troppo fumo durante la cottura della pizza, semplificando le cose anche per i meno esperti. Gli accessori in dotazione sono assolutamente completi, a partire dalla pietra refrattaria per la pizza per poi finire con le griglie per l’affumicatura. Il forno infatti può anche essere usato come affumicatore controllando la velocitá di uscita dei fumi per mezzo della valvola a diaframma integrata sulla canna fumaria. ➤ Funzionalità e Praticità: Tenete ben presente che anche se il montaggio è molto facile richiede comunque dai 30 ai 60 minuti di lavoro e alcuni componenti sono abbastanza pensati. Le istruzioni sono comunque molto chiare e per chi ha visto almeno qualche volta questi forni in funzione i passaggi sono piuttosto intuitivi: si parte dalla base, assemblando i supporti inferiori, per poi installare il vano divisorio delle due camere del forno, sistemare supporti e sportelli e infine posizionare la canna fumaria. Vi consiglio di fare attenzione quando montate i vari pezzi perché è facile “scheggiare” il rivestimento a prova di calore dei singoli componenti. Lo sportello della camera di combustione integra un buon sistema di controllo della ventilazione, molto simile a quello delle stufe di un tempo: una grata scorre in senso longitudinale lasciando entrare l’aria attraverso le fenditure. La guida della grata è un semplice bullone che vi consiglio di ripulire bene quando pulite la camera di combustione altrimenti la cenere potrebbe renderlo meno scorrevole. Altra cosa molto utile a mio avviso è il sistema di eliminazione delle ceneri: sotto la camera di combustione un vassoio raccoglie tutti i residui e a fine utilizzo basta sfilarlo per eliminare la maggior parte dei residui. Il vassoio è fatto bene, gli angoli sono saldati e non ci sono spazi che possono lasciar cadere lapilli o tizzoni. La maniglia della porta per il vano di cottura è un pó corta secondo me: conviene sempre usare un guanto prima di toccarla per evitare di scottarsi. Sulla canna c’è una semplice valvola a diaframma che regola l’uscita dei fumi che non mi ha convinto molto: anch

Thuis pizza kunnen bereiden zoals in een pizzeria is altijd een van mijn wensen geweest, en na jaren wachten op de aanschaf van professionele apparatuur vond ik de perfecte oven voor mijn behoeften: verwarmd volgens de traditionele methode, niet te groot en gemakkelijk onderhoud. ➤ Design en kwaliteit: ik had hoge verwachtingen van deze oven en ik was erg blij om te zien, vanaf het moment dat ik de verpakking opende, dat de gebruikte materialen uitstekend zijn: gietijzer en aluminium worden gebruikt voor de hoofdkamer, wat de ziel is van de oven, terwijl staal werd gebruikt om alle andere componenten te maken. De coating mag niet worden onderschat: alle onderdelen, en in het bijzonder de ovenkamer, zijn op passende wijze behandeld met een poedercoating die bestand is tegen hoge temperaturen. De resultaten, van wat ik heb gezien bij matig gebruik, zijn uitstekend. Voor puristen van traditioneel koken in een houtoven moet ik specificeren dat het ontwerp anders is wat betreft de verbrandingskamer: bij dit model bevindt de verbrandingskamer zich onder de kookkamer, zodat as en vuil op 90% afstand van het pizzakookoppervlak blijven. Voor mij is dit systeem uiterst handig omdat het eenvoudiger onderhoud mogelijk maakt en vooral een minder gecompliceerde en veiligere bereiding van het koken mogelijk maakt: de houtas en de grote resten komen nooit in contact met de pizza en de temperatuurregeling is vereenvoudigd. De verbrandingskamer en de kookkamer zijn echter met elkaar verbonden om niet alleen de warmte maar ook een deel van de verbrandingsdampen door te laten: bij een houtvuur is het juist de geur die vrijkomt bij de verbranding van hout. het hout dat bijdraagt aan de goede smaak van pizza. De afgeknotte piramidevorm van de verbrandingskamer voorkomt echter dat er te veel rook ophoopt tijdens het koken van pizza's, wat zelfs voor minder ervaren mensen de zaken eenvoudiger maakt. De meegeleverde accessoires zijn absoluut compleet, beginnend bij de vuurvaste steen voor de pizza en eindigend met de rookgrills. De oven kan zelfs als rookoven worden gebruikt door de snelheid van de rookuitlaat te regelen met behulp van de in het rookkanaal geïntegreerde membraanklep. ➤ Functionaliteit en functionaliteit: houd er rekening mee dat, ook al is de montage heel eenvoudig, het nog steeds 30 tot 60 minuten werk vergt en dat sommige componenten behoorlijk doordacht zijn. De instructies zijn echter heel duidelijk en voor degenen die deze ovens minstens een paar keer in werking hebben gezien, zijn de stappen tamelijk intuïtief: beginnend vanaf de basis, de onderste steunen monteren, dan het compartiment installeren dat de twee ovenkamers scheidt, het plaatsen de steunen en deuren en plaats ten slotte de schoorsteen. Ik raad u aan voorzichtig te zijn bij het monteren van de verschillende onderdelen, omdat de hittebestendige coating van de afzonderlijke componenten gemakkelijk kan worden "afgebroken". In de deur van de verbrandingskamer is een goed ventilatiecontrolesysteem geïntegreerd, dat sterk lijkt op dat van kachels uit het verleden: een rooster schuift in de lengterichting waardoor lucht door de gleuven kan binnendringen. De roostergeleider is een simpele bout die ik je adviseer om goed schoon te maken als je de verbrandingskamer schoonmaakt, anders kan de as het minder glad maken. Een ander zeer nuttig ding is naar mijn mening het asverwijderingssysteem: onder de verbrandingskamer verzamelt een bak alle resten en aan het einde van het gebruik hoef je deze alleen maar te verwijderen om de meeste resten te verwijderen. Het dienblad is goed gemaakt, de hoeken zijn gelast en er zijn geen ruimtes waar lapilli of sintels kunnen vallen. De deurgreep van de kookruimte is naar mijn mening wat kort: het is altijd raadzaam om een handschoen te gebruiken voordat je deze aanraakt, om te voorkomen dat je jezelf verbrandt. Op de loop zit een eenvoudige membraanklep die de rookopbrengst regelt, wat mij niet veel overtuigde: zelfs

Meningen van klanten
Pizzaiolo - Pizza-oven
  • Multifunctionele pizzaoven en grill van metaal voor in de tuin
  • Met pizzasteen voor echte steenovenpizza's
  • Ook voor het grillen van vlees en groente
217,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren