Klarstein

[B-artikel] Osaka 1.5 Premium - Rijstkoker

van 28 Klanten
37,99
Levertijd: 4 - 6 dagen
Top features
  • rijstkoker met 500w vermogen
  • 1,5 liter capaciteit voor ca. 8 tassen rijst
  • incl. steamer voor het bereiden van vis, groenten enz.
B-artikel: Lichte slijtage zichtbaar
Let op! Het gaat hier om een artikel dat opnieuw verpakt is of lichte schade dan wel sporen van gebruik vertoont. Dit artikel is volledig getest op functionaliteit. U krijgt hier 1 jaar garantie op.
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
[B-artikel] Osaka 1.5 Premium - Rijstkoker
37,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

Geselecteerde testrapporten van de Duitse pers

10027395_Klarstein_OsakaPremium_HausUndGarten.png
Osaka 1.5 Premium rijstkoker met steamer 1,5 Liter

Gulle rijstkoker met practische steamer. 

500W vermogen, 1,5 liter capaciteit en warmhoudfunctie.

Met glazen deksel, rijstlepel en maatbeker.

Gebruikershandleiding in pdf formaat
Productdetails

Top features:

  • rijstkoker met 500w vermogen

  • 1,5 liter capaciteit voor ca. 8 tassen rijst

  • incl. steamer voor het bereiden van vis, groenten enz.

  • automatische warmhoudmodus

  • inclusief glazen deksel, rijstlepel en maatbeker

Eigenschappen:
  • gemakkelijk gebruik en reiniging
  • inzetkom met antikleeflaag
  • bediening via slechts één knop
  • veiligheidscircuit
  • bescherming tegen droogkoken
  • metalen pot
  • steamer uit aluminium
  • cool-touch grepen uit aluminium
  • LED-indicator
  • standvoeten
  • stroomvoorziening: 220-240V, 50/60 Hz
Omvang levering:
  • 1 x toestel
  • 1 x inzetkuip
  • 1 x glazen deksel
  • 1 x rijstlepel
  • 1 x maatbekertje
  • duitstalige bedieningshandleiding (verdere talen:engels)
Afmetingen:
  • 30 x 28,5 x 26 cm (BxHxD)
  • Gewicht: ongeveer 2,1 kg
Meningen van klanten
van 28 Klanten
22
4
2

Klantenmeningen uit andere landen

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 17.09.2022
Gecontroleerde beoordeling

Klasse für zwei Personen. Haben den Reiskocher für unseren Wohnwagen gekauft und sind vollkommen zufrieden

Klasse voor twee personen. De rijstkoker voor onze caravan gekocht en helemaal tevreden

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 23.06.2022
Gecontroleerde beoordeling

Dieser Reiskocher ist einfach nur perfekt. Ich habe ihn schon länger selbst und jetzt habe ich ihn meiner Schwester zum GeburtytG geschenkt und Uch sie ist ganz begeistert.

Deze rijstkoker is gewoon perfect. Ik heb hem zelf al heel lang en nu heb ik hem aan mijn zus gegeven voor haar verjaardag en ze is erg enthousiast.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 17.03.2022
Gecontroleerde beoordeling

Wir kochen Reis mit dem Gerät. Sehr gutes Ergebnis. Wie sind sehr zufrieden.

We koken rijst met het apparaat. Zeer goed resultaat. Wij zijn zeer tevreden.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 21.02.2022
Gecontroleerde beoordeling

Das Ergebnis ist top...gelingt mit normalem Topf niemals... der Reis ist locker und optimal !! Handhabung ist easy.. Kann ich nur empfehlen !!

Het resultaat is geweldig ... lukt nooit met een normale pot ... de rijst is luchtig en optimaal !! Bediening is eenvoudig, ik kan het alleen maar aanraden!

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 18.02.2022
Gecontroleerde beoordeling

Ich habe lange überlegt ob ich mir einen Reiskocher kaufen soll und habe mich dennoch dafür entschieden und es noch nicht bereit. Macht was er soll. Einfache Bedienung. Preis-Leistungsverhältnis absolut in Ordnung. Daumen hoch.

Ik heb lang nagedacht of ik een rijstkoker moest kopen en toch besloten om het te doen en hij is nog niet klaar. Doet wat hij moet. Gebruiksgemak. Waar voor je geld absoluut prima. Duimen omhoog.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 17.01.2022
Gecontroleerde beoordeling

I like everything about it. Value for money

Ik vind er alles aan leuk. Waar voor je geld

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 30.12.2021
Gecontroleerde beoordeling

Ich habe ein Neues gebraucht und dieses Gerät hat alles gezeigt, was ich gesucht habe.

Ik had een nieuwe nodig en dit apparaat toonde alles wat ik zocht.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 14.08.2021
Gecontroleerde beoordeling

Läuft super. Allerdings ist die Beschichtung innen wirklich nicht die beste und man sollte dann doch mehr Geld in die Hand nehmen und einen anderen Kocher wählen. Wer das Teil allerdings seltener in Anspruch nimmt, könnte sehr zufrieden sein. Ich benutze einen Reiskocher wöchentlich.

Gaat geweldig. De coating aan de binnenkant is echter echt niet best en je zou meer geld moeten uitgeven en een andere kachel moeten kiezen. Degenen die het onderdeel minder vaak gebruiken, kunnen echter zeer tevreden zijn. Ik gebruik wekelijks een rijstkoker.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 30.04.2021
Gecontroleerde beoordeling

It makes perfect amount of rice for two people. Easy to use, easy to clean. Comes with a cup and a rice scoop. I use two cups of rice with two and a half cup of water. However, i do not use the "keep warm" function, it will just make a crust of rice that will get hard to clean. So i just turn it off when it's done cooking.

Het maakt een perfecte hoeveelheid rijst voor twee personen. Makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken. Wordt geleverd met een kopje en een rijstlepel. Ik gebruik twee kopjes rijst met twee en een half kopje water. Ik gebruik de functie "warmhouden" echter niet, het maakt gewoon een rijstkorst die moeilijk schoon te maken is. Dus ik zet het gewoon uit als het klaar is met koken.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 29.04.2021
Gecontroleerde beoordeling

Der Reiskocher war ein Geschenk und der beschenkt ist zufrieden und begeistert von diesem Reiskocher

De rijstkoker was een cadeau en de ontvanger is tevreden en enthousiast over deze rijstkoker

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 26.03.2021
Gecontroleerde beoordeling

Ich bin seit Jahren begeisterte Basmati-kocherin/Esserin und ist mir dabei eine bestimmte Konsistenz wichtig, die das Gericht perfekt macht. Bei dem Karlstein-Osaka Reiskocher hat mich irritiert, dass der Deckel mit einem Loch versehen ist. - Nach perischer Kochart kommt zwischen Topfrand und Deckel ein "Polster", damit während des Kochvorgangs kein Dampf entweichen kann. Ich vermute, dass das der wesentliche Unterschied ist, und das wirkt sich auch auf das Endprodukt aus. - Eine bemerkenswert kurze Kochzeit ist anzumerken, was aber im Endeffekt - s.o. - nicht wirklich nützt. Die Größe des Reiskochers wurde - endlich - auch eine gute Alternative für den kleinen Haushalt gefunden.

Ik ben al jaren een enthousiaste basmati kook/eter en vind het belangrijk om een bepaalde consistentie te hebben die het gerecht perfect maakt. Wat me irriteerde aan de Karlstein-Osaka rijstkoker is dat het deksel een gat heeft. - Volgens de Perzische kookmethode zit er een "kussentje" tussen de rand van de pan en het deksel zodat er geen stoom kan ontsnappen tijdens het kookproces. Ik vermoed dat dat het belangrijkste verschil is, en het wordt overgedragen op het eindproduct. - Een opvallend korte kooktijd valt op te merken, maar uiteindelijk - dus - niet echt handig. Door het formaat van de rijstkoker werd - eindelijk - ook voor het kleine huishouden een goed alternatief gevonden.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 08.11.2020
Gecontroleerde beoordeling

Die Entscheidung zu diesem Reiskocher ist mir nicht leicht gefallen, weil nicht wenige Rezensenten meinen, der Reis brenne immer an. Letzten Endes habe ich es dann aber doch gewagt, ihn mir zu bestellen und bin bislang sehr zufrieden. Ich habe mir den 1,5 Liter-Kocher bestellt, da dieser auch einen Dampfgar-Aufsatz beinhaltet, welcher aus Aluminium besteht, und einen separaten An/Aus-Schalter hat. Nachdem ich sämtliche mit Lebensmittel in Berührung kommende Teile gründlich abgewaschen hatte, war der Reiskocher bereit für den ersten Test. Als erstes habe ich lediglich eine Portion Reis (1/2 Becher Reis und 1 Becher Wasser) nach gründlichem Reiswaschen und unter Hinzugabe von einer Prise Salz gekocht. Wäre der Test schief gegangen, hätte ich wenig Essen wegwerfen müssen. Zum Glück hat aber alles wunderbar funktioniert. Zwar sagte die Anleitung, man solle den Reis noch 15 Minuten im Warmhaltemodus belassen, aber davon habe ich Abstand genommen, ich ging davon aus, dass der Reis ansonsten zu sehr anbacken könnte, schließlich war nur 1/2 Becher trockener Reis in dem großen Topf. Meine Entscheidung war absolut richtig, denn der Reis war tatsächlich an der Unterseite ein wenig krosser und hatte eine leicht bräunliche Farbe. Ich konnte aber fast alles mit meinem Silikonlöffel von Kochblume aus dem Topf kratzen, ohne die Beschichtung des Topfes zu beschädigen und fand den Reis sehr wohlschmeckend. Der zweite Versuch beinhaltete 2 Portionen Reis (1 Becher) und 2 volle Becher Wasser mit einer Prise Salz. In den Dampfgar-Aufsatz habe ich 1 rote Paprikaschote und eine große Möhre in mundgerechten Stücken bereitet. Alles zusammen zum Kochen gebracht und danach noch 5 Minuten warmhalten lassen. Das Resultat war hervorragend. Nichts Krosses, nichts angebacken und das Gemüse gar, aber bissfest. Eine Linie Olivenöl darüber und fertig war mein Essen. Lecker! Heute habe ich den Reiskocher zum dritten Mal verwendet und 3 Portionen Reis (1,5 Becher Reis und 2 Becher Wasser) mit einer Tomate in der Mitte direkt im Topf nach einem Vorschlag von Chef John via YouTube bereitet sowie im Dampfgar-Aufsatz einen kleinen Brokkoli in Röschen und den Stiel in Stücken, 3 bunte Möhren und 1/2 rote Paprika in mundgerechten Stücken gleichzeitig gedämpft. Die "Kochzeit" lag bei etwa 20 Minuten, und ich habe das Ganze noch ca. 5 Minuten im Warmhaltemodus gelassen. Das Resultat ist einfach umwerfend! Eine Linie Olivenöl darüber und etwas Sojasoße, und fertig ist ein vollwertiges vegetarisches, vielleicht sogar veganes, Gericht. Nichts ist angebacken, der Reis ist genauso wie ich ihn haben wollte und durch die Tomate, die anschließend entweder mit dem mitgelieferten Reislöffel oder einem Kochlöffel aus Holz bzw. Silikon zerteilt und unter den Reis gemischt wird, ganz besonders schmackhaft. Hier habe ich auf die Prise Salz verzichtet, weil ich mit Sojasoße ergänzen wollte, die ohnehin salzig schmeckt. Kurz und gut: Ich kann diesen Reiskocher von Klarstein wirklich sehr empfehlen!

De beslissing om deze rijstkoker te kopen was voor mij niet makkelijk, omdat nogal wat recensenten denken dat de rijst altijd aanbrandt. Uiteindelijk heb ik het aangedurfd om het te bestellen en ben tot nu toe zeer tevreden. Ik heb de kookpan van 1,5 liter besteld omdat deze ook een stoomopzetstuk bevat, dat van aluminium is en een aparte aan/uit-schakelaar heeft. Na het grondig wassen van alle onderdelen die met voedsel in aanraking komen, was de rijstkoker klaar voor de eerste test. Eerst heb ik alleen een portie rijst gekookt (1/2 kopje rijst en 1 kopje water) nadat ik de rijst grondig had gewassen en een snufje zout had toegevoegd. Als de test was mislukt, had ik wat eten moeten weggooien. Gelukkig werkte alles wonderwel. Hoewel in de gebruiksaanwijzing stond dat je de rijst nog 15 minuten in de warme stand moest laten staan, heb ik daarvan afgezien, ik ging ervan uit dat de rijst anders teveel zou bakken, er zat tenslotte maar 1/2 kop droge rijst in de grote pot. Mijn beslissing was volkomen juist, want de rijst was eigenlijk een beetje krokant aan de onderkant en had een lichtbruine kleur. Ik kon echter bijna alles uit de pot schrapen met mijn siliconen lepel van Kochblume zonder de coating van de pot te beschadigen en vond de rijst erg lekker. De tweede proef omvatte 2 porties rijst (1 kopje) en 2 volle kopjes water met een snufje zout. In het stoomopzetstuk heb ik 1 rode paprika en een grote wortel in hapklare stukjes bereid. Breng alles aan de kook en laat het dan nog 5 minuten opwarmen. Het resultaat was uitstekend. Niets krokant, niets gebakken en de groenten zijn gaar, maar stevig van smaak. Een lijntje olijfolie erop en mijn maaltijd was klaar. Lekker! Vandaag heb ik voor de derde keer de rijstkoker gebruikt en 3 porties rijst bereid (1,5 kopjes rijst en 2 kopjes water) met een tomaat in het midden rechts in de pot naar aanleiding van een suggestie van Chef John via YouTube en een kleine broccoli erin het stomeropzetstuk in roosjes en de steel in stukjes, 3 kleurrijke wortels en 1/2 rode paprika in hapklare stukjes tegelijk gestoomd. De "kooktijd" was ongeveer 20 minuten en ik liet hem nog ongeveer 5 minuten in de warmhoudmodus staan. Het resultaat is gewoon verbluffend! Een likje olijfolie en wat sojasaus en je hebt een volwaardig vegetarisch, misschien zelfs vegan, gerecht. Er is niets aan gebakken, de rijst is precies zoals ik het wilde en de tomaat, die vervolgens met de meegeleverde rijstlepel of een houten of siliconen kooklepel wordt verdeeld en door de rijst wordt gemengd, is bijzonder lekker. Hier heb ik het snufje zout weggelaten omdat ik sojasaus wilde toevoegen, die toch al zout smaakt. Kortom: ik kan deze rijstkoker van Klarstein echt aanbevelen!

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 30.09.2020
Gecontroleerde beoordeling

Der Reiskocher tut absolut was er soll. Hier ein kleiner Tipp, wie man so einen Reiskocher benutzt: Jeden Reis vorher unbedingt waschen bis das Wasser fast klar ist und nicht mehr so weiß eintrübt. Dann bleibt auch der,von der Gröse genau richtige Deckel drauf und es gibt keine Sauerei. Den Behälter, BEVOR man ihn in das Gerät gibt, einmal mit dem Geschirrtuch trocknen, dann hällt das Gerät auch länger. ist schließlich ein Elektrogerät. Wenn der Schalter nach oben schnappt, mit dem Reislöffel mal ordentlich durchmischen, dass der Reis, der unten rum liegt, nicht anbrennt. Die Warmhaltefunktion ist gut, nur muss man den Reis gelegentlich durch mischen damit er nicht anbrennt. Mann muss halt richtig damit umgehen, notfalls im Internet etwas suchen.

De rijstkoker doet precies wat hij moet doen. Hier is een kleine tip voor het gebruik van zo'n rijstkoker: Zorg ervoor dat u elke rijst van tevoren wast totdat het water bijna helder is en niet langer troebel wit. Dan blijft de deksel, die precies de juiste maat heeft, erop zitten en is er geen rommel. Droog het bakje af met een theedoek VOORDAT je het in het apparaat zet, dan gaat het apparaat langer mee. is tenslotte een elektrisch apparaat. Als de schakelaar naar boven klikt, goed mengen met de rijstlepel zodat de rijst die op de bodem ligt niet aanbrandt. De warmhoudfunctie is goed, maar je moet de rijst af en toe roeren zodat hij niet aanbrandt. Je moet er gewoon goed mee omgaan, desnoods iets op internet zoeken.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 15.09.2020
Gecontroleerde beoordeling

An sich bin ich zufrieden .. also man kann das Produkt eigentlich kaufen. Aber lest weiter Jetzt ein bisschen Kritik. Das Gerät besitzt eine „Koch“ und eine „Warmhalte-Funktion“ Sofern ich das richtig verstehe sollte, sobald der Reis fertig ist die Warmhalte-Funktion an gehen. Das tut sie aber nicht. Ich muss das selbst machen sobald der Reis fertig ist. Sonst brennt er an. Wo ist jetzt der Vorteil zum Kochtopf ? Trotzdem ständig im Gebrauch und Verarbeitung etc. ist absolut akzeptabel. #Reiskocher

Op zich ben ik tevreden.. dus je kunt het product ook daadwerkelijk kopen. Maar lees verder Nu wat kritiek. Het apparaat heeft een "kook" en een "warmhoudfunctie" Als ik het goed begrijp gaat de warmhoudfunctie aan zodra de rijst klaar is. Maar dat doet ze niet. Dit moet ik zelf doen zodra de rijst klaar is. Anders zal het verbranden. Waar is nu het voordeel van de pan? Desalniettemin is constant gebruik en verwerking etc. absoluut acceptabel. #rijstkoker

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 06.08.2020
Gecontroleerde beoordeling

Ich habe nach einem kleinen Reiskocher für einen 2-Personen-Haushalt gesucht und bin auf dieses Gerät gestossen. Ich verwende überwiegend Oryza Langkornreis und hatte anfangs das Problem, das der Reis anfing zu schäumen und Wasser aus dem Entlüftungsloch des Deckels blubberte. Nachdem ich den Reis nun vorher wasche hat sich das Problem weitgehend erledigt. Angebrannt ist mir der Reis bisher nicht, es bildet sich aber eine dünne weiße Kruste am Boden. Der Topf ist leider aus recht dünnem Material. Nachdem er mit herunter fiel, war am oberen Seitenrand eine kleine Delle und der Deckel schließt nicht mehr ganz. Das betrachte ich aber angesichts der Preisklasse nicht als Mangel. Mein Fazit ist insgesamt positiv und ich würde das Gerät wieder kaufen.

Ik was op zoek naar een kleine rijstkoker voor een 2-persoonshuishouden en kwam dit apparaat tegen. Ik gebruik voornamelijk Oryza langkorrelige rijst en had aanvankelijk het probleem dat de rijst begon te schuimen en er water uit het ontluchtingsgat in het deksel borrelde. Na het vooraf wassen van de rijst is het probleem grotendeels verdwenen. De rijst is nog niet aangebrand, maar er vormt zich een dun wit korstje op de bodem. De pot is helaas gemaakt van vrij dun materiaal. Na het vallen zat er een klein deukje in de bovenrand en de deksel sluit niet meer helemaal. Maar gezien de prijsklasse zie ik dat niet als een mankement. Mijn conclusie is over het algemeen positief en ik zou het apparaat opnieuw kopen.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 22.02.2020
Gecontroleerde beoordeling

Ist zwar ein günstiger Reiskocher, aber der Reis brennt sich immer unten fest. Mich stört das aber nicht da man bei dem Preis nicht mehr erwarten darf. Ich nutze den Reiskocher generell für Reis, also mache den nicht im Kochtopf, und empfehle ihn weiter. Auch wenn der Reis sich festbrennt kann man ihn gut reinigen bzw. in die Maschine zum Spülen geben. Viel Spaß mit dem Gerät.

Het is een goedkope rijstkoker, maar de rijst brandt altijd aan onderin. Maar dat stoort me niet, want meer mag je niet verwachten voor de prijs. Ik gebruik over het algemeen de rijstkoker voor rijst, dus doe het niet in de pan, en ik raad het anderen aan. Ook als de rijst aanbrandt, kun je hem goed schoonmaken of in de machine doen om af te spoelen. Veel plezier met het apparaat.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 03.01.2019
Gecontroleerde beoordeling

Bei dem Preis ist klar, dass der Reiskocher kein Porsche ist. Komplizierte Sensorenelektronik gibt es erst in ganz anderen Preisklassen. Zur einfachen Reiszubereitung reicht der Topf aber völlig, und nach diesem Kriterium bewerte ich ihn auch. Beim ersten Einsatz war der Basmati-Reis nach dem Kochen und Ziehenlassen noch nicht ganz gar, also habe ich noch etwas Wasser zugegossen und erneut auf Kochen geschaltet. Danach war der Reis perfekt: körnig und kein bisschen klebrig, so wie ich ihn beim "freihändigen" Kochen nie hinbekomme. Unten war er etwas angehaftet und stellenweise leicht golden, ließ sich aber problemlos ablösen. Inzwischen gebe ich von vornherein mehr Wasser hinzu als angegeben, und das funktioniert prima. Vielleicht kommt es auch auf die Reissorte an, wie viel Wasser genau die richtige Menge ist - ausprobieren. Wichtig scheint mir, dass man den Reis vor dem Kochen gründlich wäscht, damit keine Stärke im Wasser herumschwimmt, die den Reis pappig macht und unten anhaften kann. Bin insgesamt sehr zufrieden!

Aan de prijs is duidelijk dat de rijstkoker geen Porsche is. Gecompliceerde sensorelektronica is alleen verkrijgbaar in totaal verschillende prijsklassen. Voor eenvoudige rijstbereiding is de pot echter volledig voldoende, en ik beoordeel hem volgens dit criterium. Toen ik het voor het eerst gebruikte, was de basmatirijst nog niet helemaal gaar nadat hij was gekookt en had laten staan, dus ik voegde wat water toe en zette het weer aan de kook. Daarna was de rijst perfect: korrelig en niet een beetje plakkerig, iets wat ik nooit krijg bij "handsfree" koken. Het zat een beetje vast aan de onderkant en was op sommige plaatsen licht goudkleurig, maar was gemakkelijk los te maken. Ik voeg nu vanaf het begin meer water toe dan aangegeven en het werkt prima. Misschien hangt het ook af van het type rijst, hoeveel water precies de juiste hoeveelheid is - probeer het eens. Het lijkt mij belangrijk dat je de rijst voor het koken goed wast zodat er geen zetmeel in het water rondzwemt waardoor de rijst plakkerig wordt en aan de bodem kan gaan plakken. Over het algemeen ben ik zeer tevreden!

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 23.02.2017
Gecontroleerde beoordeling

Bin bisher mit dem Produkt sehr zufrieden. Habe ihm im Einsatz mit Sushi- sowie langkörnigem Basmatireis getestet. Beim ersten Kochen pappte der Reis sehr stark an und ich war schon kurz davor das Gerät zurückgehen zu lassen. Dann habe ich dem Gerät aber noch eine 2. Chance gegeben und es hat sich gelohnt. Beim zweiten Kochen habe ich dann immermal umgerührt und nichts ist angebrannt. Nur ein paar Anhaftungen waren am Boden aber damit kann ich leben. Ich ziehe dennoch einen Punkt ab für die Bedienungsanleitung. Ich habe noch nie eine Anleitung gelesen die derart voll von Fehlern war. Nicht nur Satzfehler die durch schlechte Übersetzung entstehen können, sondern auch Fehler die eine Erkennbarkeit des Wortes schwer machen.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met het product. Ik heb het getest in gebruik met sushi en langkorrelige basmatirijst. De eerste keer dat de rijst gekookt werd, was hij erg plakkerig en ik stond op het punt het apparaat terug te sturen. Maar toen gaf ik het apparaat een tweede kans en het was het waard. Ik bleef roeren de tweede keer dat ik het kookte en niets verbrandde. Er waren slechts een paar opbouw op de vloer, maar daar kan ik mee leven. Ik neem echter een punt af voor de handleiding. Ik heb nog nooit een handleiding gelezen die zo vol fouten stond. Niet alleen typefouten die het gevolg kunnen zijn van een slechte vertaling, maar ook fouten die het moeilijk maken om het woord te herkennen.

van "Christophe " Beoordeeld op 27.03.2016
Gecontroleerde beoordeling

J'en suis très satisfait, Il fonctionne parfaitement et ne prend pas beaucoup de place. Côté finition et assemblage, il m'a l'air de très bonne qualité, son design en noir me plait bien. Son utilisation est très simple, il y a un seul bouton pour le mettre en route et ensuite il s'occupe lui même de la cuisson et garde au chaud une fois que c'est cuit. Côté nettoyage c'est top, la cuve est amovible, anti-adhésive (téflon) et passe au lave vaisselle. Il y a aussi une spatule en plastique et un doseur (dans la notice, en anglais ou allemand il y a les indications pour mettre les bonnes doses de riz par rapport à l'eau, ex : 2 en riz, 2/2.5 en eau, 4 en riz, 4/4.5 en eau etc..) Sur mon plan de travail, il tient bien en place et ne glisse pas. Une fois rangé, il ne prend pas trop de place dans l'armoire. J'en suis super content pour le moment, et je ne peux que le recommander..

Ik ben er zeer tevreden over, het werkt perfect en neemt niet veel ruimte in beslag. Qua afwerking en montage lijkt het mij van zeer goede kwaliteit, ik hou van het ontwerp in het zwart. Het gebruik is heel eenvoudig, er is een enkele knop om hem te starten en vervolgens zorgt hij voor het koken zelf en houdt hij hem warm als hij eenmaal gekookt is. Aan de reinigingskant is het geweldig, de tank is afneembaar, non-stick (teflon) en vaatwasmachinebestendig. Er is ook een plastic spatel en een maatbeker (in de instructies, in het Engels of Duits, staan instructies voor het toevoegen van de juiste doseringen rijst in relatie tot water, bijv.: 2 in rijst, 2/2,5 in water, 4 in rijst , 4/4,5 in water enz.) Op mijn werkoppervlak blijft het op zijn plaats en glijdt het niet weg. Eenmaal opgeborgen neemt het niet al te veel ruimte in beslag in de kledingkast. Ik ben er tot nu toe super blij mee en kan het alleen maar aanraden.

van simona Beoordeeld op 25.02.2016
Gecontroleerde beoordeling

Si presenta di colore rosso e le rifiniture nere ed ha una forma rotonda. Le dimensioni sono 28 x 21,5 x 23 cm (LxAxP) con un peso di circa 1,4 kg. Alla base presenta dei piedini che ne permettono la stabilità. Lateralmente vi sono due maniglie nere, nella parte frontale vi è il tasto cook per la cottura e il tasto warm per mantenere il riso caldo una volta cotto. Nella parte posteriore vi è il tasto di accensione. All'interno si trova una vaschetta antiaderente adatta ad ospitare il riso e l'acqua. Il cuociriso funziona con la corrente elettrica e il filo che ne permette il collegamento alla presa è abbastanza lungo da permetterne il posizionamento anche a distanza dalla presa. In dotazione vi è oltre al manuale d'istruzione in tedesco e inglese, un misurino e un cucchiaio in plastica. Questo è bianco e puntellato cosi' da facilitare il mescolamento durante la cottura. Il misurino, invece, è trasparente e da una parte sono indicate le dosi di riso ( 40- 80- 120-160) dall'altra le corrispondenti dosi d'acqua che vanno aggiunte ( 1/4, 1/2, 3/4 ). Infine il coperchio trasparente in vetro ne permette una cottura ottimale senza la necessità di dover alzarlo continuamente per vedere a che stato è la cottura. La capacità massima è di 1 litro riuscendo ad ospitare circa 6 tazze di riso. Bisogna fare attenzioni alle giuste dosi riso/acqua perchè rischierete o di far attaccare il riso sul fondo se l'acqua è troppo poca o di ottenere un riso scotto se l'acqua è troppa. Per regolarvi quanta acqua aggiungere in proporzione al riso potrete aiutarvi con la tabella presente nel manuale d'istruzioni: Per 2 tazze di riso bisogna aggiungere 2 tazze e 1/4 di acqua, per 4 tazze di riso bisogna aggiungere 4 tazze e 1/2 di acqua e cosi' via. Per una buona riuscita vi consiglio di provare più volte in modo da rendervi effettivamente conto delle giuste dosi. Il cuociriso ha una potenza di 400W ed è a basso consumo.. Per il funzionamento basta scegliere le giuste dosi di acqua e riso e inserirle nella vaschetta nera, poi inserire il coperchio e collegare la spina alla presa di corrente. Pigiando il tasto cook nella parte frontale della pentola, si accenderà il led sotto tale scritta e la levetta inferiore scatterà automaticamente verso il basso. Ciò indicherà l'inizio della cottura..Non appena il riso sarà cotto si spegnerà il pulsante cook e si accenderà warm e la levetta ritornerà nella sua posizione originaria. La caratteristica che più ha attirato la mia attenzione è la funzione warm in quanto non tutte le pentole permettono di mantenere il riso caldo una volta cotto...inoltre potrete cucinare senza dover star li a girare il riso ma potrete fare anche le faccende domestiche in tutta tranquillità perchè la pentola non permette che il riso si attacchi al fondo. Per quanto concerne la pulizia basta lavare la vaschetta con del sapone non aggressivo e una spugnetta non abrasiva per evitare che il materiale di cui è composta si graffi e danneggi perdendo le sue spiccate qualità! La Klarstein ha avuto un'ottima idea, facilitando la vita di noi donne!! Ne consiglio l'acquisto perchè mi sono trovata molto bene! https://www.youtube.com/watch?v=MAwQD661N-0

Het heeft een rode kleur en zwarte afwerkingen en heeft een ronde vorm. De afmetingen zijn 28 x 21,5 x 23 cm (BxHxD) met een gewicht van circa 1,4 kg. Aan de basis heeft het voeten die zorgen voor stabiliteit. Aan de zijkant zitten twee zwarte handgrepen, aan de voorkant zit de kookknop om te koken en de warmknop om de gekookte rijst warm te houden. Aan de achterkant zit de aan/uit-knop. Binnenin bevindt zich een bak met antiaanbaklaag die geschikt is voor rijst en water. De rijstkoker werkt op elektriciteit en de draad waarmee hij op het stopcontact kan worden aangesloten, is lang genoeg om hem zelfs op een afstand van het stopcontact te kunnen plaatsen. Naast de gebruiksaanwijzing in het Duits en Engels worden een maatbeker en een plastic lepel meegeleverd. Deze is wit en gestippeld om het mengen tijdens het koken te vergemakkelijken. De maatbeker daarentegen is doorzichtig en aan de ene kant staan de doseringen rijst aangegeven (40-80-120-160) aan de andere kant de overeenkomstige doseringen water die toegevoegd moeten worden (1/4, 1/2 , 3/4). Ten slotte maakt het doorzichtige glazen deksel optimaal koken mogelijk zonder dat je het constant hoeft op te tillen om te zien in welke staat het koken is. De maximale capaciteit is 1 liter en biedt plaats aan ongeveer 6 kopjes rijst. Je moet op de juiste dosering rijst/water letten, omdat je het risico loopt dat de rijst aan de bodem blijft plakken als er te weinig water is, of dat de rijst te gaar wordt als er te veel water is. Om te regelen hoeveel water je moet toevoegen in verhouding tot de rijst kun je jezelf helpen met de tabel in de gebruiksaanwijzing: Voor 2 kopjes rijst moet je 2 en 1/4 kopjes water toevoegen, voor 4 kopjes rijst moet je voeg 4 en 1/2 kopjes water toe enzovoort. Voor een goed resultaat raad ik aan om het meerdere keren te proberen om daadwerkelijk de juiste dosering te realiseren. De rijstkoker heeft een vermogen van 400 W en is laag in verbruik.Voor de bediening kiest u gewoon de juiste doseringen water en rijst en plaatst u deze in de zwarte bak, vervolgens plaatst u het deksel en steekt u de stekker in het stopcontact. Door op de kookknop aan de voorkant van de pan te drukken, gaat de led onder deze tekst branden en springt de onderste hendel automatisch naar beneden. Dit geeft aan dat het koken begint.Zodra de rijst gaar is, gaat de kookknop uit en gaat warm aan en keert de hendel terug naar de oorspronkelijke stand. Het kenmerk dat het meest mijn aandacht trok, is de warmhoudfunctie, aangezien je de rijst niet in alle pannen warm kunt houden als hij eenmaal gekookt is ... verder kun je koken zonder te hoeven staan om de rijst om te draaien, maar je kunt ook in alle rust huishoudelijke klusjes doen let op, want de pot laat de rijst niet aan de bodem kleven. Wat het schoonmaken betreft, wast u de bak gewoon met niet-agressieve zeep en een niet-schurende spons om te voorkomen dat het materiaal waarvan het is gemaakt bekrast en beschadigd raakt en zijn uitstekende eigenschappen verliest! Klarstein had een geweldig idee om het leven voor ons vrouwen gemakkelijker te maken!! Ik raad de aankoop aan omdat ik mezelf heel goed vond! https://www.youtube.com/watch?v=MAwQD661N-0

van lucia Beoordeeld op 08.02.2016
Gecontroleerde beoordeling

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Voor degenen die graag Japans eten en meer eten, is deze rijstkoker ideaal. Allereerst moet gezegd worden dat hij een vermogen heeft van 400 Watt en een inhoud van één liter, dus we kunnen er 6 kopjes rijst in koken. Het leent zich heel goed om comfortabel rijst voor sushi, witte rijst en zelfs risotto's te maken. Het wordt geleverd met een eenvoudig en kleurrijk ontwerp dat zich goed aanpast aan elk type keuken. In de verpakking die bij ons aankomt, vinden we: rijstkoker handleiding in het Engels een maatbeker een rijstlepel deksel Het gebruik is heel eenvoudig, plaats gewoon de rijst en het water of de bouillon die nodig is om het binnenin te koken, stel het koken in met de knop aan de voorkant van de rijstkoker en je bent klaar! Als de rijst gaar is, schakelt het apparaat automatisch uit en houdt het eten warm. Voor ontsteking heeft hij de AAN / UIT-knop aan de achterkant, hij heeft een kabel van 1 meter die het gebruik van een stopcontact mogelijk maakt, zelfs op afstand als we niet genoeg ruimte in de buurt hebben. Het meet 28 x 21,5 x 23 cm, voor een gewicht van 1,4 kg, dus niet overdreven omvangrijk. Aan de onderkant heeft hij rubberen voetjes waardoor hij stabiel op het keukenblad blijft staan.De spatel om de rijst om te draaien is van wit plastic met aan beide kanten verhoogde stippen, zodat we de rijst op de beste manier kunnen mengen. om het te gebruiken, zoals bij alle nieuwe dingen, moet je je een beetje laten meeslepen, vooral wat betreft de doses. In feite betekent elk een andere gram voor een dosis dan een ander, voor mij komt een portie rijst overeen met 80gr. De maatbeker in de verpakking heeft het gewicht van elke individuele portie al ingesteld, is in feite transparant en heeft inkepingen aan de zijkant die het gewicht voor elke individuele portie aangeven, dus 40 g, 80 g, 120 g en 160 g. Aan de andere kant heeft het echter inkepingen met het water dat voor elke individuele portie rijst moet worden gebruikt. In de rijstkoker kunnen we maximaal één liter water en één kilo rijst doen, maar we moeten heel voorzichtig zijn om beide goed te doseren, anders kan de rijst te veel of te weinig koken, dus het water goed doseren is essentieel. Juist hiervoor zijn er instructies die aangeven hoeveel water je moet gebruiken op basis van de hoeveelheid rijst. Voeg grofweg voor elke kop rijst 1 1/2 kopjes water toe, dan voor 2 kopjes rijst, 3 1/2 kopjes water, enzovoort. In het begin is het voldoende om naar de tabel in de handleiding te kijken en naarmate we de rijstkoker gebruiken, worden we experts en hoeven we niet langer te lezen. Simpel gezegd, we zullen het water altijd 2 cm hoger moeten maken dan de rijst. De rijstkoker bestaat uit een metalen ondergedeelte met een voorziening die dient om de warmte gelijkmatig uit te zetten en vast te houden ook als de rijst gaar is. Het werkt allemaal door het gewicht van de kom, wanneer we de rijst erin doen en het deksel erop doen, zakt de binnenkant van de pot en kan het interne apparaat beginnen met het koken van de rijst.In dit eerste apparaat zit een kom in antiaanbaklaag materiaal dat zal dienen om de rijst te bevatten en, ten slotte, het deksel van gehard glas waarmee we het koken ervan in de rijstkoker kunnen zien. Heel belangrijk, verwijder nooit het deksel tijdens het koken, zowel om brandwonden te voorkomen als voor het koken van de rijst zelf, het kan niet goed koken, waardoor de stoom binnenin verloren gaat. Klik op de AAN/UIT-knop, wanneer we de COOK- of WARM-modus instellen, gaat er een rode LED branden. Onder het schrift COOK en Warm vinden we een knop die automatisch zal vuren volgens de modus die op dat moment is ingesteld, dus als hij in de COOK-modus wordt aangezet, gaat de knop naar beneden, terwijl wanneer hij in de WARM-modus staat, de gaat de knop omhoog, dan gaan de LED's ook branden

van lucia Beoordeeld op 08.02.2016
Gecontroleerde beoordeling

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Voor degenen die graag Japans eten en meer eten, is deze rijstkoker ideaal. Allereerst moet gezegd worden dat hij een vermogen heeft van 400 Watt en een inhoud van één liter, dus we kunnen er 6 kopjes rijst in koken. Het leent zich heel goed om comfortabel rijst voor sushi, witte rijst en zelfs risotto's te maken. Het wordt geleverd met een eenvoudig en kleurrijk ontwerp dat zich goed aanpast aan elk type keuken. In de verpakking die bij ons aankomt, vinden we: rijstkoker handleiding in het Engels een maatbeker een rijstlepel deksel Het gebruik is heel eenvoudig, plaats gewoon de rijst en het water of de bouillon die nodig is om het binnenin te koken, stel het koken in met de knop aan de voorkant van de rijstkoker en je bent klaar! Als de rijst gaar is, schakelt het apparaat automatisch uit en houdt het eten warm. Voor ontsteking heeft hij de AAN / UIT-knop aan de achterkant, hij heeft een kabel van 1 meter die het gebruik van een stopcontact mogelijk maakt, zelfs op afstand als we niet genoeg ruimte in de buurt hebben. Het meet 28 x 21,5 x 23 cm, voor een gewicht van 1,4 kg, dus niet overdreven omvangrijk. Aan de onderkant heeft hij rubberen voetjes waardoor hij stabiel op het keukenblad blijft staan.De spatel om de rijst om te draaien is van wit plastic met aan beide kanten verhoogde stippen, zodat we de rijst op de beste manier kunnen mengen. om het te gebruiken, zoals bij alle nieuwe dingen, moet je je een beetje laten meeslepen, vooral wat betreft de doses. In feite betekent elk een andere gram voor een dosis dan een ander, voor mij komt een portie rijst overeen met 80gr. De maatbeker in de verpakking heeft het gewicht van elke individuele portie al ingesteld, is in feite transparant en heeft inkepingen aan de zijkant die het gewicht voor elke individuele portie aangeven, dus 40 g, 80 g, 120 g en 160 g. Aan de andere kant heeft het echter inkepingen met het water dat voor elke individuele portie rijst moet worden gebruikt. In de rijstkoker kunnen we maximaal één liter water en één kilo rijst doen, maar we moeten heel voorzichtig zijn om beide goed te doseren, anders kan de rijst te veel of te weinig koken, dus het water goed doseren is essentieel. Juist hiervoor zijn er instructies die aangeven hoeveel water je moet gebruiken op basis van de hoeveelheid rijst. Voeg grofweg voor elke kop rijst 1 1/2 kopjes water toe, dan voor 2 kopjes rijst, 3 1/2 kopjes water, enzovoort. In het begin is het voldoende om naar de tabel in de handleiding te kijken en naarmate we de rijstkoker gebruiken, worden we experts en hoeven we niet langer te lezen. Simpel gezegd, we zullen het water altijd 2 cm hoger moeten maken dan de rijst. De rijstkoker bestaat uit een metalen ondergedeelte met een voorziening die dient om de warmte gelijkmatig uit te zetten en vast te houden ook als de rijst gaar is. Het werkt allemaal door het gewicht van de kom, wanneer we de rijst erin doen en het deksel erop doen, zakt de binnenkant van de pot en kan het interne apparaat beginnen met het koken van de rijst.In dit eerste apparaat zit een kom in antiaanbaklaag materiaal dat zal dienen om de rijst te bevatten en, ten slotte, het deksel van gehard glas waarmee we het koken ervan in de rijstkoker kunnen zien. Heel belangrijk, verwijder nooit het deksel tijdens het koken, zowel om brandwonden te voorkomen als voor het koken van de rijst zelf, het kan niet goed koken, waardoor de stoom binnenin verloren gaat. Klik op de AAN/UIT-knop, wanneer we de COOK- of WARM-modus instellen, gaat er een rode LED branden. Onder het schrift COOK en Warm vinden we een knop die automatisch zal vuren volgens de modus die op dat moment is ingesteld, dus als hij in de COOK-modus wordt aangezet, gaat de knop naar beneden, terwijl wanneer hij in de WARM-modus staat, de gaat de knop omhoog, dan gaan de LED's ook branden

van lucia Beoordeeld op 08.02.2016
Gecontroleerde beoordeling

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Voor degenen die graag Japans eten en meer eten, is deze rijstkoker ideaal. Allereerst moet gezegd worden dat hij een vermogen heeft van 400 Watt en een inhoud van één liter, dus we kunnen er 6 kopjes rijst in koken. Het leent zich heel goed om comfortabel rijst voor sushi, witte rijst en zelfs risotto's te maken. Het wordt geleverd met een eenvoudig en kleurrijk ontwerp dat zich goed aanpast aan elk type keuken. In de verpakking die bij ons aankomt, vinden we: rijstkoker handleiding in het Engels een maatbeker een rijstlepel deksel Het gebruik is heel eenvoudig, plaats gewoon de rijst en het water of de bouillon die nodig is om het binnenin te koken, stel het koken in met de knop aan de voorkant van de rijstkoker en je bent klaar! Als de rijst gaar is, schakelt het apparaat automatisch uit en houdt het eten warm. Voor ontsteking heeft hij de AAN / UIT-knop aan de achterkant, hij heeft een kabel van 1 meter die het gebruik van een stopcontact mogelijk maakt, zelfs op afstand als we niet genoeg ruimte in de buurt hebben. Het meet 28 x 21,5 x 23 cm, voor een gewicht van 1,4 kg, dus niet overdreven omvangrijk. Aan de onderkant heeft hij rubberen voetjes waardoor hij stabiel op het keukenblad blijft staan.De spatel om de rijst om te draaien is van wit plastic met aan beide kanten verhoogde stippen, zodat we de rijst op de beste manier kunnen mengen. om het te gebruiken, zoals bij alle nieuwe dingen, moet je je een beetje laten meeslepen, vooral wat betreft de doses. In feite betekent elk een andere gram voor een dosis dan een ander, voor mij komt een portie rijst overeen met 80gr. De maatbeker in de verpakking heeft het gewicht van elke individuele portie al ingesteld, is in feite transparant en heeft inkepingen aan de zijkant die het gewicht voor elke individuele portie aangeven, dus 40 g, 80 g, 120 g en 160 g. Aan de andere kant heeft het echter inkepingen met het water dat voor elke individuele portie rijst moet worden gebruikt. In de rijstkoker kunnen we maximaal één liter water en één kilo rijst doen, maar we moeten heel voorzichtig zijn om beide goed te doseren, anders kan de rijst te veel of te weinig koken, dus het water goed doseren is essentieel. Juist hiervoor zijn er instructies die aangeven hoeveel water je moet gebruiken op basis van de hoeveelheid rijst. Voeg grofweg voor elke kop rijst 1 1/2 kopjes water toe, dan voor 2 kopjes rijst, 3 1/2 kopjes water, enzovoort. In het begin is het voldoende om naar de tabel in de handleiding te kijken en naarmate we de rijstkoker gebruiken, worden we experts en hoeven we niet langer te lezen. Simpel gezegd, we zullen het water altijd 2 cm hoger moeten maken dan de rijst. De rijstkoker bestaat uit een metalen ondergedeelte met een voorziening die dient om de warmte gelijkmatig uit te zetten en vast te houden ook als de rijst gaar is. Het werkt allemaal door het gewicht van de kom, wanneer we de rijst erin doen en het deksel erop doen, zakt de binnenkant van de pot en kan het interne apparaat beginnen met het koken van de rijst.In dit eerste apparaat zit een kom in antiaanbaklaag materiaal dat zal dienen om de rijst te bevatten en, ten slotte, het deksel van gehard glas waarmee we het koken ervan in de rijstkoker kunnen zien. Heel belangrijk, verwijder nooit het deksel tijdens het koken, zowel om brandwonden te voorkomen als voor het koken van de rijst zelf, het kan niet goed koken, waardoor de stoom binnenin verloren gaat. Klik op de AAN/UIT-knop, wanneer we de COOK- of WARM-modus instellen, gaat er een rode LED branden. Onder het schrift COOK en Warm vinden we een knop die automatisch zal vuren volgens de modus die op dat moment is ingesteld, dus als hij in de COOK-modus wordt aangezet, gaat de knop naar beneden, terwijl wanneer hij in de WARM-modus staat, de gaat de knop omhoog, dan gaan de LED's ook branden

van lucia Beoordeeld op 08.02.2016
Gecontroleerde beoordeling

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Voor degenen die graag Japans eten en meer eten, is deze rijstkoker ideaal. Allereerst moet gezegd worden dat hij een vermogen heeft van 400 Watt en een inhoud van één liter, dus we kunnen er 6 kopjes rijst in koken. Het leent zich heel goed om comfortabel rijst voor sushi, witte rijst en zelfs risotto's te maken. Het wordt geleverd met een eenvoudig en kleurrijk ontwerp dat zich goed aanpast aan elk type keuken. In de verpakking die bij ons aankomt, vinden we: rijstkoker handleiding in het Engels een maatbeker een rijstlepel deksel Het gebruik is heel eenvoudig, plaats gewoon de rijst en het water of de bouillon die nodig is om het binnenin te koken, stel het koken in met de knop aan de voorkant van de rijstkoker en je bent klaar! Als de rijst gaar is, schakelt het apparaat automatisch uit en houdt het eten warm. Voor ontsteking heeft hij de AAN / UIT-knop aan de achterkant, hij heeft een kabel van 1 meter die het gebruik van een stopcontact mogelijk maakt, zelfs op afstand als we niet genoeg ruimte in de buurt hebben. Het meet 28 x 21,5 x 23 cm, voor een gewicht van 1,4 kg, dus niet overdreven omvangrijk. Aan de onderkant heeft hij rubberen voetjes waardoor hij stabiel op het keukenblad blijft staan.De spatel om de rijst om te draaien is van wit plastic met aan beide kanten verhoogde stippen, zodat we de rijst op de beste manier kunnen mengen. om het te gebruiken, zoals bij alle nieuwe dingen, moet je je een beetje laten meeslepen, vooral wat betreft de doses. In feite betekent elk een andere gram voor een dosis dan een ander, voor mij komt een portie rijst overeen met 80gr. De maatbeker in de verpakking heeft het gewicht van elke individuele portie al ingesteld, is in feite transparant en heeft inkepingen aan de zijkant die het gewicht voor elke individuele portie aangeven, dus 40 g, 80 g, 120 g en 160 g. Aan de andere kant heeft het echter inkepingen met het water dat voor elke individuele portie rijst moet worden gebruikt. In de rijstkoker kunnen we maximaal één liter water en één kilo rijst doen, maar we moeten heel voorzichtig zijn om beide goed te doseren, anders kan de rijst te veel of te weinig koken, dus het water goed doseren is essentieel. Juist hiervoor zijn er instructies die aangeven hoeveel water je moet gebruiken op basis van de hoeveelheid rijst. Voeg grofweg voor elke kop rijst 1 1/2 kopjes water toe, dan voor 2 kopjes rijst, 3 1/2 kopjes water, enzovoort. In het begin is het voldoende om naar de tabel in de handleiding te kijken en naarmate we de rijstkoker gebruiken, worden we experts en hoeven we niet langer te lezen. Simpel gezegd, we zullen het water altijd 2 cm hoger moeten maken dan de rijst. De rijstkoker bestaat uit een metalen ondergedeelte met een voorziening die dient om de warmte gelijkmatig uit te zetten en vast te houden ook als de rijst gaar is. Het werkt allemaal door het gewicht van de kom, wanneer we de rijst erin doen en het deksel erop doen, zakt de binnenkant van de pot en kan het interne apparaat beginnen met het koken van de rijst.In dit eerste apparaat zit een kom in antiaanbaklaag materiaal dat zal dienen om de rijst te bevatten en, ten slotte, het deksel van gehard glas waarmee we het koken ervan in de rijstkoker kunnen zien. Heel belangrijk, verwijder nooit het deksel tijdens het koken, zowel om brandwonden te voorkomen als voor het koken van de rijst zelf, het kan niet goed koken, waardoor de stoom binnenin verloren gaat. Klik op de AAN/UIT-knop, wanneer we de COOK- of WARM-modus instellen, gaat er een rode LED branden. Onder het schrift COOK en Warm vinden we een knop die automatisch zal vuren volgens de modus die op dat moment is ingesteld, dus als hij in de COOK-modus wordt aangezet, gaat de knop naar beneden, terwijl wanneer hij in de WARM-modus staat, de gaat de knop omhoog, dan gaan de LED's ook branden

van lucia Beoordeeld op 08.02.2016
Gecontroleerde beoordeling

Per chi ama mangiare il cibo giapponese e non solo, questa pentola cuociriso è l'ideale. Innanzitutto c'è da dire che ha una potenza di 400 Watt e la capacità di un litro, quindi possiamo cuocere al suo interno 6 tazze di riso. Si presta molto bene per realizzare il riso per il sushi, il riso in bianco e anche i risotti in tutta comodità. Si presenta con un design semplice e colorato che si adatta bene ad ogni tipo di cucina, all'interno della confezione che ci arriva, troviamo: cuociriso manuale di istruzioni in lingua inglese un misurino un cucchiaio da riso coperchio Il suo utilizzo è molto semplice, basta inserire al suo interno il riso e l'acqua o il brodo necessario a farlo cuocere, impostare la cottura utilizzando la manopola che troviamo sulla parte anteriore del cuociriso e il gioco è fatto! Quando il riso sarà cotto, in automatico il dispositivo si spegne e mantiene in caldo il cibo. Per l'accensione porta il pulsante ON/OFF sulla parte posteriore, ha un cavo di 1 metro che permette l'utilizzo anche a distanza di una presa se non abbiamo abbastanza spazio vicino ad essa. Misura 28 x 21,5 x 23 cm, per un peso pari a 1,4 kg, quindi non eccessivamente ingombrante. Alla base ha dei piedini in gomma che ne permettono la stabilità sul piano della cucina La paletta per girare il riso è in platica bianca con dei puntini in rilievo su entrambi i lati, per permetterci di mescolare in modo migliore il riso Per poterlo utilizzare, come in tutte le cose nuove, bisogna un pò prenderci la mano, soprattutto per ciò che concerne le dosi. In effetti, ognuno per una dose intende grammi diversi rispetto ad un altro, per me una porzione di riso corrisponde a 80gr. Il misurino contenuto nella confezione, ha già predisposto il peso di ogni singola porzione, in effetti è trasparente e a lato ha delle tacche con indicato il peso per ogni singola porzione, quindi 40 gr, 80 gr, 120 gr e 160 gr. Dalla parte opposta invece ha delle tacche con su scritto l'acqua da utilizzare per ogni singola porzione di riso. All'interno del cuociriso possiamo mettere al massimo un litro di acqua e un chilo di riso, ma dobbiamo stare molto attenti a dosare bene entrambi, altrimenti il riso potrebbe cuocere troppo o troppo poco, quindi dosare bene l'acqua è indispensabile. Proprio per questo ci sono le istruzioni che indicano quanta acqua utilizzare in base alla quantità di riso. All'incirca, per ogni tazza di riso, bisogna aggiungere una tazza e 1/2 di acqua, quindi per 2 tazze di riso, 3 tazze e 1/2 di acqua e così via. Basterà all'inizio guardare la tabella sul manuale e man mano che utilizzeremo il cuociriso diventeremo esperte e non avremo più bisogno di leggere. In poche parole, dovremo sempre far sì che l'acqua sia 2 cm più alta del riso. Il cuociriso è compostoda una parte inferiore in metallo con un dispositivo che serve a espandere in modo uniforme il calore e a mantenerlo anche una volta che il riso è pronto. Funziona tutto tramite il peso della ciotola, quando introduciamo il riso e mettiamo il coperchio, la pentola all'interno si abbassa e permette al dispositivo interno di far partire la cottura del riso..All'interno di questo primo dispositivo, si trova una ciotola in materiale antiaderente che servirà a contenere il riso e, infine, il coperchio in vetro temperato che ci permetterà di vedere all'interno del cuociriso la cottura dello stesso. Importantissimo, non togliere mai il coperchio durante la cottura, sia per evitare di ustionarsi e sia per la cottura stessa del riso, potrebbe non cuocere bene perdendo il vapore all'interno. Si clicca sul pulsante ON/OFF, quando imposteremo la modalità COOK o WARM, si accenderà un led rosso. Sotto alla scritta COOK e Warm, troviamo un pulsante che in automatico scatterà in base alla modalità che è impostata in quel momento, per cui, se si accende in modalità COOK, il pulsante si abbassa, mentre quando è in modalità WARM, il pulsante si alza, quindi anche i led si accenderan

Voor degenen die graag Japans eten en meer eten, is deze rijstkoker ideaal. Allereerst moet gezegd worden dat hij een vermogen heeft van 400 Watt en een inhoud van één liter, dus we kunnen er 6 kopjes rijst in koken. Het leent zich heel goed om comfortabel rijst voor sushi, witte rijst en zelfs risotto's te maken. Het wordt geleverd met een eenvoudig en kleurrijk ontwerp dat zich goed aanpast aan elk type keuken. In de verpakking die bij ons aankomt, vinden we: rijstkoker handleiding in het Engels een maatbeker een rijstlepel deksel Het gebruik is heel eenvoudig, plaats gewoon de rijst en het water of de bouillon die nodig is om het binnenin te koken, stel het koken in met de knop aan de voorkant van de rijstkoker en je bent klaar! Als de rijst gaar is, schakelt het apparaat automatisch uit en houdt het eten warm. Voor ontsteking heeft hij de AAN / UIT-knop aan de achterkant, hij heeft een kabel van 1 meter die het gebruik van een stopcontact mogelijk maakt, zelfs op afstand als we niet genoeg ruimte in de buurt hebben. Het meet 28 x 21,5 x 23 cm, voor een gewicht van 1,4 kg, dus niet overdreven omvangrijk. Aan de onderkant heeft hij rubberen voetjes waardoor hij stabiel op het keukenblad blijft staan.De spatel om de rijst om te draaien is van wit plastic met aan beide kanten verhoogde stippen, zodat we de rijst op de beste manier kunnen mengen. om het te gebruiken, zoals bij alle nieuwe dingen, moet je je een beetje laten meeslepen, vooral wat betreft de doses. In feite betekent elk een andere gram voor een dosis dan een ander, voor mij komt een portie rijst overeen met 80gr. De maatbeker in de verpakking heeft het gewicht van elke individuele portie al ingesteld, is in feite transparant en heeft inkepingen aan de zijkant die het gewicht voor elke individuele portie aangeven, dus 40 g, 80 g, 120 g en 160 g. Aan de andere kant heeft het echter inkepingen met het water dat voor elke individuele portie rijst moet worden gebruikt. In de rijstkoker kunnen we maximaal één liter water en één kilo rijst doen, maar we moeten heel voorzichtig zijn om beide goed te doseren, anders kan de rijst te veel of te weinig koken, dus het water goed doseren is essentieel. Juist hiervoor zijn er instructies die aangeven hoeveel water je moet gebruiken op basis van de hoeveelheid rijst. Voeg ongeveer voor elke kop rijst 1 1/2 kopjes water toe, dan voor 2 kopjes rijst, 3 1/2 kopjes water, enzovoort. In het begin is het voldoende om naar de tabel in de handleiding te kijken en naarmate we de rijstkoker gebruiken, worden we experts en hoeven we niet langer te lezen. Simpel gezegd, we zullen het water altijd 2 cm hoger moeten maken dan de rijst. De rijstkoker bestaat uit een metalen ondergedeelte met een voorziening die dient om de warmte gelijkmatig uit te zetten en vast te houden ook als de rijst gaar is. Het werkt allemaal door het gewicht van de kom, wanneer we de rijst erin doen en het deksel erop doen, zakt de binnenkant van de pot en kan het interne apparaat beginnen met het koken van de rijst.In dit eerste apparaat zit een kom in antiaanbaklaag materiaal dat zal dienen om de rijst te bevatten en, ten slotte, het deksel van gehard glas waarmee we het koken ervan in de rijstkoker kunnen zien. Heel belangrijk, verwijder nooit het deksel tijdens het koken, zowel om brandwonden te voorkomen als voor het koken van de rijst zelf, deze kan niet goed koken en de stoom erin verliezen. Klik op de AAN/UIT-knop, wanneer we de COOK- of WARM-modus instellen, gaat er een rode LED branden. Onder de woorden COOK en Warm vinden we een knop die automatisch zal vuren volgens de modus die op dat moment is ingesteld, dus als hij is ingeschakeld in de COOK-modus, gaat de knop naar beneden, terwijl wanneer hij in de WARM-modus staat, de knop omhoog, dan gaan de LED's ook branden

van "Ugo " Beoordeeld op 04.02.2016
Gecontroleerde beoordeling

CUOCIRISO OSAKA La pentola cuociriso è un aiuto piacevole per chi si appresta a fare il sushi homemade. È proprio la cottura del riso la parte più difficile da fare a regola d’arte: la cuociriso è sicuramente comoda, ci metti il riso, lo copri d’acqua (due centimetri oltre il livello del riso stesso), metti il coperchio e accendi, la cottura inizia e, quando termina, passa automaticamente allo stato “Warm” cioè tiene il riso in temperatura. La cuociriso di Klarstein si chiama Osaka e si presenta con una dinamica livrea rossa. Consta di una parte esterna con i vari comandi e le spie di accensione, all’interno si trova il contenitore di alluminio in cui cuocere il riso e il coperchio in vetro con il foro di uscita del vapore. Nella confezione si trovano anche un misurino, per le giuste quantità di riso e acqua, e un cucchiaio in plastica per il riso. Il funzionamento della pentola Osaka è a pressione per cui vapore e acqua schiacciano la molla posta sotto il contenitore d’alluminio, quando il riso è cotto e il vapore è stato espulso dal foro del coperchio in vetro, in pratica la molla si estende e passa automaticamente allo stato warm, mantenendo il riso in temperatura. Un avvertimento importante per l’utilizzatore è quello di non aprire mai il coperchio durante la cottura, per evitare di ustionarsi con il vapore e per non bloccare la cottura, vista la perdita di pressione. Importantissima è la quantità d’acqua che si mette per la cottura, deve essere assolutamente quei due centimetri sopra il livello del riso, la grandezza della Osaka varia a seconda del contenuto che è pari a 0,6 – 1,0 e 1,5 litri a seconda della versione. Già la versione più piccola è sufficiente per 4 persone e si cuoce tranquillamente il riso occorrente per almeno una trentina di Hosomaki e quattro porzioni di Chirashi Zushi contemporaneamente. La cuociriso Osaka non è predisposta per la cottura al vapore. Quale riso usare con la cuociriso? Quello per il sushi, il Basmati, il Jasmine, quello glutinoso.

OSAKA RIJSTKOKER De rijstkoker is een prettig hulpmiddel bij het bereiden van zelfgemaakte sushi. De rijst koken is het moeilijkste onderdeel om perfect te doen: de rijstkoker is zeker handig, je doet de rijst erin, bedek hem met water (twee centimeter boven het niveau van de rijst zelf), doe de deksel erop en zet hem aan ., begint het koken en, wanneer het klaar is, schakelt het automatisch over naar de status "Warm", d.w.z. het houdt de rijst op temperatuur. De Klarstein rijstkoker heet Osaka en wordt geleverd in een dynamische rode kleurstelling. Het bestaat uit een extern deel met de verschillende bedieningselementen en de ontstekingslampjes, binnenin bevindt zich de aluminium bak om de rijst in te koken en het glazen deksel met het stoomuitlaatgat. In de verpakking zit ook een maatbeker, voor de juiste hoeveelheid rijst en water, en een plastic lepeltje voor de rijst. De werking van de Osaka-pot staat onder druk, zodat stoom en water de veer verpletteren die onder de aluminium container is geplaatst, wanneer de rijst gaar is en de stoom uit het gat in het glazen deksel is verdreven, in de praktijk schuift de veer uit en passeert automatisch in de warme staat, waardoor de rijst op de juiste temperatuur blijft. Een belangrijke waarschuwing voor de gebruiker is om nooit het deksel te openen tijdens het koken, om verbranding door de stoom te voorkomen en om het koken niet te blokkeren, gezien het drukverlies. De hoeveelheid water die wordt toegevoegd om te koken is erg belangrijk, het moet absoluut die twee centimeter boven het niveau van de rijst zijn, de grootte van de Osaka varieert afhankelijk van de inhoud die gelijk is aan 0,6 - 1,0 en 1,5 liter, afhankelijk van de versie. Zelfs de kleinste versie is genoeg voor 4 personen en de rijst die nodig is voor minstens dertig Hosomaki en vier porties Chirashi Zushi kunnen tegelijkertijd worden gekookt. De Osaka rijstkoker is niet ontworpen voor stoomkoken. Welke rijst gebruiken met de rijstkoker? Die voor sushi, de basmati, de jasmijn, de kleverige.

van Amazon-Benutzer Beoordeeld op 03.11.2015
Gecontroleerde beoordeling

Das ist ein Teil, was mir wirklich g r o ß e Freude macht! Mit zierlichen Außenmaßen , maximal 20 cm Durchmesser außen- innen etwa 18 cm , einer Außenhöhe von 15 cm, farblich und von der Form her ein Schmuckstück in einer kleinen Küche und mit sehr guter Isolierung nach außen hin stellt dieser Reiskocher auf bedienfreundliche Art ein sehr gutes Ergebnis für Liebhaber von Reisbeilagen dar. Begonnen habe ich mit Beutelreis , ich hatte einfach nichts anderes da, den ich natürlich heraus nahm, das Ergebnis war für meine Begriffe sehr gut beim Verwenden von 1 Teil auf 1,5 Teile Wasser. Für mich waren dann aber doch die Körner noch etwas zu klein, obwohl sie gar durch sind und auch schmecken- man ist ja erst mal den pappigen , größeren Reis aus dem Wassertopf gewöhnt und ich würde wahrscheinlich den gesamten Beutelinhalt ( 125 g Trocknreis ) verzehrt haben, von dem wir früher ( Wasserkochverfahren ) immer zu Zweit satt wurden- das wollte ich n i c h t ! Daher der zweite Versuch - erst einmal das Verhältnis 1:2 , der Reis, inzwischen Bioprodukt( nicht Arsen belastet-) von einem Drogeriemarkt, quoll sehr schön auf, es brannte nichts an, leichtes Ansetzen behob ich n i c h t mit dem dazu geliefertem Reislöffel aus Plastik sondern mit einem Teigschaber mit Stiel aus Weichplastik, weil ich die - von anderen Käufern erwähnte, empfindliche Beschichtung des herausnehmbaren Aluminium- Innentopfes nicht mutwillig ankratzen wollte. . Das Ergebnis des Quell-und Warmhaltevorganges war toll, die Körner hatten eine schöne Form, locker, pappten kaum aneinander, bei Salz würde man den Begriff "rieselfähig" verwenden- also prima. Nun interessierte mich natürlich, wie sich der Reis bei 1:3 verhält und wie der Topf damit klar(stein) kommt! Ich persönlich nehme einfach eine Tasse ( 150 g ) voll Reis, der Messbecher ist mir zu klein, sicher aber richtiges Maß für eine Mahlzeit einer einzigen Person sowie die gleiche Tasse, um das prozentual richtige Wassermaß zu haben. Mein nächster Versuch war folgender: Als der Reis 1:2 fertig war-wie gesagt-tolles Ergebnis-wartete ich einen Augenblick, bis sich die Cook-Taste ( BI - .Metall - Streifen-? ) wieder herunter drücken ließ und schüttete eine dritte Tasse heißes Wasser nach. Auch das nahm der Reis auf, es gluckste nichts, es spritzte nichts, das Wasser verzog sich in dem an sich fertigen, bissfestem Reis, dieser wurde noch fülliger, behielt die Konsistenz ansonsten , pappte kaum an und diese Variante gefällt m i r persönlich am besten. Im Kochtopf war bei mir das Verhältnis auch immer 1:3 Vielleicht sind Reisprofis nun erschüttert aber ich möchte wenig Kalorien für vollen Magen- also mehr oder weniger auch ab- und nicht zunehmen. Die weiteren Versuche: Ich schüttete gleich drei Tassen Wasser zu der einen Tasse Reis, der Prozess verlängert sich natürlich und dann kann es passieren, dass es nicht nur aus dem Abzugsloch des Deckels dampft sondern auch Spritzer von angereichertem Reiswasser mit entweichen und entsprechend , weiße Ablagerungen am Deckel und am Topf- Rand entstehen , das verschmutzt den Außenring des Innentopfes. Das passiert ansonsten überhaupt nicht.! Daher bleibe ich bei der vordem ausprobierten Variante. Dennoch war jedes Reisergebnis zum Schluss, nach dem Warm- Halten für mich und allgemein wieder absolut in Ordnung, unvergleichlich besser als in Wasser gekochter Reis. Der Geschmack ist köstlich- auch ungesalzen-, diese Bissfestigkeit des gedämpften Reises wie eben auch in einer entsprechenden Gaststätte, man fühlt sich richtig verwöhnt und versteht nun, dass de Reis in bestimmten Ländern auch einfach zwischen die Stäbchen genommen werden kann Der Innentopf lässt sich nach der Wärmephase leicht vom Reis trennen, die unteren Körner sind bei jeder Art der Wassermenge l e i c h t angesetzt, doch habe ich die Erfahrung gemacht, dass sich das , wenn man nicht sofort entnimmt, im Stück prima ablöst, als würde der Dampf sich noch einmal darunter setzen. Der Topf selber ist ebenfalls ein Leichtgewicht, wird außen kaum richtig heiß, was sich bei beim Vergleich des Innen-und Außenmaßes verstehen lässt, nur etwas warm und ich kann diesen Topf einem Ein- bis Zwei-Personenhaushalt empfehlen. Er ist für Singles optimal, für Paare müsste man dann die Reisportion erhöhen, ich denke, 200 Trockenreis, je nach Appetit, und die 1 1/2 bis doppelte Menge Wasser lassen zwei Personen diesen Kocher gut nutzen. Der Topf kann bis zu zwei Drittel an Gesamtfüllung verkraften, das bringt er sicher auch mit 200 g Trockenreis, wir haben 150 g schon ausprobiert und es war noch genügend Platz genug nach oben.... Was ich bei meinen Versuchen nicht beachtet und daher bisher noch nicht berücksichtigt habe, war die Zeit bis zur Gar Reife. Zum Schluss sei noch der moderate Preis bei lobenswertem Design und Gebrauchswert erwähnt. Einzige Angst bei mir- die Beschichtung, das wird die Zeit ergeben.... vielleicht melde ich mich dazu irgendwann noch einmal mit den Langzeiterfahrungen. Vielleicht gibt es sogar Einsätze zu kaufen, doch das ist erst einmal unwesentlich für mich. Nach dem heutigen Probieren scheínt es eine Möglichkeit zu geben, das "Ansetzen" zu verhindern. Ich habe zuerst das Wasser-2 Teile und etwas später erst den Reis- 1 Teil dazu gegeben, , somit rieselte er ein und lag nur locker auf der Bodenfläche, dadurch hatte ich in Folge k e i n e n angesetzten Reis mehr, die Bodenfläche war feucht aber sauber, also reisfrei. Vielleicht war es das....Dann gäbe es auch keine Kratzer im Topf, wäre doch toll!!!

Dit is een onderdeel waar ik echt van geniet! Met delicate buitenafmetingen, maximaal 20 cm diameter buiten en circa 18 cm binnen, een buitenhoogte van 15 cm, een pareltje qua kleur en vorm in een kleine keuken en met zeer goede isolatie naar buiten toe, deze gebruiksvriendelijke rijstkoker is een hele goede Resultaat voor liefhebbers van rijstbijgerechten Ik ben begonnen met rijstzakjes, had alleen niets anders bij me, die heb ik er natuurlijk uit gehaald, het resultaat was naar mijn mening erg goed met 1 deel tot 1,5 delen water. Voor mij waren de korrels nog iets te klein, hoewel ze gaar zijn en goed smaken - je bent gewend aan de plakkerige, grotere rijst uit de waterpot en ik zou waarschijnlijk de hele inhoud van de zak hebben opgegeten (125 g droge rijst ), waar we vroeger (kokend water) altijd genoeg van kregen voor twee - dat wilde ik niet! Vandaar de tweede poging - allereerst de verhouding 1:2, de rijst, nu een biologisch product (niet verontreinigd met arseen) uit een drogisterij, zwol heel mooi op, niets verbrandde, ik kon het niet repareren met de plastic rijstlepel dat zat erbij maar met een spatel met een zacht plastic handvat, want ik wilde geen krassen maken op de gevoelige coating van de verwijderbare aluminium binnenpot - genoemd door andere kopers. . Het resultaat van het zwel- en opwarmproces was geweldig, de korrels hadden een mooie vorm, los, nauwelijks aan elkaar geplakt, met zout zou je de term "vrij stromend" gebruiken - zo geweldig. Nu was ik natuurlijk geïnteresseerd in hoe de rijst zich gedraagt bij 1:3 en hoe de pot het aankan! Persoonlijk neem ik gewoon een kopje (150 g) rijst, de maatbeker is te klein voor mij, maar het is zeker de juiste maat voor een maaltijd voor één persoon en dezelfde kop om het juiste percentage water te hebben. Mijn volgende poging was als volgt: Toen de rijst 1:2 klaar was -zoals ik al zei-geweldig resultaat- heb ik even gewacht tot de kookknop (BI -.Metal - Stripes-?) weer ingedrukt kon worden en een derde ingeschonken daarna een kop heet water. De rijst nam dat ook op, niets borrelde, niets spetterde, het water verdween in de afgewerkte, al dente rijst, die nog voller werd, verder de consistentie behield, nauwelijks plakte en deze variant vind ik persoonlijk het lekkerst. In de pan was de verhouding voor mij altijd 1: 3. Misschien zijn rijstprofessionals nu geschokt, maar ik wil minder calorieën voor een volle maag - d.w.z. min of meer afvallen en niet aankomen. De andere experimenten: ik heb meteen drie kopjes water in de ene kop rijst gegoten, het proces wordt natuurlijk verlengd en dan kan het gebeuren dat er niet alleen stoom uit het ontluchtingsgat in het deksel komt, maar ook spatten verrijkte rijst water ontsnapt en daardoor witte aanslag op het deksel en op de rand van de pot, die de buitenste ring van de binnenpot vervuilt. Anders gebeurt het helemaal niet! Daarom blijf ik bij de eerder geprobeerde optie. Desalniettemin was elk rijstresultaat aan het einde absoluut goed, nadat het voor mij warm was gehouden en in het algemeen onvergelijkbaar beter dan rijst gekookt in water. De smaak is heerlijk - zelfs ongezouten - de al dente van de gestoomde rijst net als in een overeenkomstig restaurant, je voelt je echt verwend en snapt nu dat in bepaalde landen de rijst ook gewoon tussen de stokjes kan worden genomen De binnenpot slijt apart gemakkelijk uit de rijst tijdens de warme fase, de onderste korrels zijn enigszins gehecht aan elke soort hoeveelheid water, maar ik heb gemerkt dat als je het niet onmiddellijk verwijdert, het er heel uit komt, alsof de stoom bezinkt er weer onder. De pot zelf is ook licht van gewicht, wordt aan de buitenkant nauwelijks echt warm, wat te begrijpen is als je de binnen- en buitenafmetingen vergelijkt, alleen een beetje warm en ik kan deze pot aanbevelen aan een een- tot tweepersoonshuishouden. Het is ideaal voor alleenstaanden, voor koppels zou je het rijstgedeelte moeten verhogen, ik denk 200 droge rijst, afhankelijk van je eetlust, en de 1 1/2 om de hoeveelheid water te verdubbelen, zodat twee mensen dit fornuis goed kunnen gebruiken. De pot kan tot tweederde van de totale vulling aan, wat het zeker zal brengen met 200 g droge rijst, we hebben al 150 g geprobeerd en er was nog genoeg ruimte aan de bovenkant.... Wat ik niet deed rekening mee houden in mijn experimenten en daarom tot nu toe nog geen rekening gehouden met de tijd tot volle wasdom. Ten slotte moet de matige prijs met een lovenswaardig ontwerp en praktische waarde worden genoemd. De enige angst die ik heb is de coating, de tijd zal het leren... misschien kom ik ooit bij je terug met de langetermijnervaringen. Misschien kun je zelfs inserts kopen, maar dat is in eerste instantie niet belangrijk voor mij. Na het testen van vandaag lijkt het erop dat er een manier is om het "plakken" te voorkomen. Ik heb eerst de water-2 delen toegevoegd en even later de rijst-1 deel, zodat het naar binnen druppelde en alleen losjes op de vloer lag, dus ik had geen rijst meer die vast zat, de vloer was vochtig maar schoon, dus reisvrij. Misschien was dat het... Dan zouden er geen krassen in de pot komen, dat zou geweldig zijn!!!

van Philippe Beoordeeld op 12.09.2015
Gecontroleerde beoordeling

Ce charmant cuiseur de riz d’une puissance de 500 Watt avec mijoteuse est livré avec une cuillère à riz et un gobelet doseur. Le look année 50, couleur rouge vif lui va très bien. Le maniement est hyper simple avec un unique basculeur de mise en marche et 2 voyants pour la cuisson et un autre pour le maintien en température. Tout est automatique. La seule précaution est de bien le positionner pendant la cuisson car les pieds ont une tendance irrésistible à glisser sur un plan de travail. Le bol de cuisson est recouvert d’un célèbre revêtement anti-adhérant. Côté utilisation pour le riz, suivre la consigne du livret. Exemple pour 2 convives, on verse 2 doses de riz et 2 1/2 d’eau dans le bol de cuisson. On recouvre et on laisse faire le cuiseur. En fin de cuisson il passe automatiquement en mode maintien de température pour la durée que vous voulez. Pour des légumes on utilisera la mijoteuse après avoir versé de l’eau dans le bol. Placé le cuiseur de façon à ne pas être importuné par la vapeur qui sort du couvercle, puis enfoncez le basculeur. La suite est invariablement automatique. Passons à table. - Ajoutez une noix de beurre, le riz est prêt à être consommé. La cuisson est parfaite et confère au riz ses propriétés de base, à savoir goût authentique et texture. Le riz ne gonfle pas, ce mode de cuisson permet à un riz de conserver ses spécificités de terroir. - Les légumes sont savoureux et gardent leur qualités gustatives et nutritionnelles. C’est un vrai bonheur que de rechercher les arômes d’un met. Je conseille vivement ce cuiseur facile à vivre et l’indissociable mijoteuse proposé à un tarif très correct. Le cuiseur Osaka devient vite incontournable car tout le monde en redemande, à table bien sur.

Deze charmante 500 Watt rijstkoker met slowcooker wordt geleverd inclusief rijstschep en maatbeker. De jaren 50 look, knalrode kleur staat hem erg goed. De bediening is supereenvoudig met een enkele schakelaar aan en 2 lampen om te koken en een andere om de temperatuur te behouden. Alles is automatisch. De enige voorzorgsmaatregel is om het tijdens het koken correct te plaatsen, omdat de voeten de onweerstaanbare neiging hebben om op een werkoppervlak uit te glijden. De kookkom is voorzien van een befaamde anti-aanbaklaag. Volg aan de gebruikszijde voor rijst de instructies in het boekje. Voorbeeld voor 2 gasten, giet 2 doses rijst en 2 1/2 water in de kookkom. We dekken af en laten het fornuis het doen. Aan het einde van het koken schakelt het automatisch over naar de temperatuurbehoudmodus voor de gewenste duur. Gebruik voor groenten de slowcooker nadat je water in de kom hebt gegoten. Plaats het fornuis zo dat u geen last heeft van de stoom die uit het deksel komt en druk vervolgens op de tuimelaar. De volgorde is altijd automatisch. Laten we naar de tafel gaan. - Voeg een klontje boter toe, de rijst is klaar om te eten. De kooktijd is perfect en geeft de rijst zijn basiseigenschappen, namelijk authentieke smaak en textuur. De rijst zwelt niet op, deze kookmethode zorgt ervoor dat rijst zijn specifieke kenmerken van de regio behoudt. - De groenten zijn lekker en behouden hun smaak en voedingswaarde. Het is een waar genoegen om de geuren van een gerecht op te zoeken. Ik kan dit gemakkelijke fornuis en de onafscheidelijke slowcooker ten zeerste aanbevelen voor een zeer redelijke prijs. De Osaka cooker wordt al snel onmisbaar want iedereen wil meer, aan tafel natuurlijk.

Meer klantenbeoordelingen weergeven
Meningen van klanten
Osaka 1.5 Premium - Rijstkoker
  • rijstkoker met 500w vermogen
  • 1,5 liter capaciteit voor ca. 8 tassen rijst
  • incl. steamer voor het bereiden van vis, groenten enz.
37,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren