Klarstein

[B-artikel] Sapporo - Rijstkoker

van 4 Klanten
25,99
Levertijd: 4 - 6 dagen
Top features
  • rijstkoker met 400w vermogen
  • 1 liter capaciteit
  • container uit geborsteld roestvrij staal
B-artikel: Lichte slijtage zichtbaar
Let op! Het gaat hier om een artikel dat opnieuw verpakt is of lichte schade dan wel sporen van gebruik vertoont. Dit artikel is volledig getest op functionaliteit. U krijgt hier 1 jaar garantie op.
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
[B-artikel] Sapporo - Rijstkoker
25,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

Sapporo rijstkoker 1 liter warmhoudfunctie roestvrij staal

Professionele rijstkoker met behuizing uit roestvrijstaal en 400 watt vermogen.

Automatische warmhoudfunctie en comfortabele bediening.

Gebruikershandleiding in pdf formaat
Productdetails

Top features:

  • rijstkoker met 400w vermogen

  • 1 liter capaciteit

  • container uit geborsteld roestvrij staal

  • automatische warmhoudmodus

  • deksel met clipsluiting

  • inclusief gaarmand en maatbeker

Eigenschappen:
  • container uit roestvrij staal met applicaties uit kunststof en deksel
  • gemakkelijk gebruik en reiniging
  • inzetkom met antikleeflaag
  • bediening via slechts één knop
  • veiligheidscircuit
  • bescherming tegen droogkoken
  • LED-indicator
  • draaggreep
  • stroomvoorziening: 220-240V, 50/60 Hz
Omvang levering:
  • 1 x apparaat
  • 1 x inzetkom
  • 1 x rijstlepel
  • 1 x maatbekertje
  • duitse handleiding (verdere talen: engels)
Afmetingen:
  • 24 x 24 x 20 cm
  • gewicht: ongeveer 1,8 kg
Meningen van klanten
van 4 Klanten
3
1

Klantenmeningen uit andere landen

van andrea Beoordeeld op 11.08.2016
Gecontroleerde beoordeling

Bisogna calcolare bene i tempi di cottura e fare qualche prova, perché le istruzioni sono in inglese e per chi come i miei genitori sono intraducibili ed incomprensibili. Poi molto dipende dal tipo di riso che si usa. Il cuoci riso funziona bene senza dubbio e solo questione di fare delle prove, magari mettendo poca acqua e casomai aggiungerla sempre un pochino durante la cottura se risulta duro. Di solito ogni dose per una persona ha bisogno di una tazza di acqua. Il cucchiaio serve per girare e mantecare il riso. Grazie al cestello per le verdure si possono cuocere a vapore, ma anche lì bisogna sapere i tempi di cottura degli ortaggi. Io ho fatto la prova come si vede dalle foto, ma ho dovuto stare dietro la cottura come prima volta perché ignorante anche sui tempi del riso. Mia mamma sicuramente saprà usarlo meglio dopo qualche spiegazione sul funzionamento. Comoda la funzione Warm cioè di mantenimento a caldo E’ un ottimo regalo senza dubbio e lascia liberi dei fornelli che si possono usare per cucinare altro,poi e compatto e non ingombrante per essere messo in riposo ovunque. Le recensioni che faccio sono esclusivamente soggettive, quindi quello che piace a me, può non piacere ad altri, ma se percepisco della qualità nei prodotti le rendo volentieri disponibili a tutti. Spero di essere stato utile, se è così, ne sono felice. https://www.amazon.it/review/R10YGQBUDLGUOD/ref=cm_cr_rdp_perm

Je moet de kooktijden zorgvuldig berekenen en wat testen doen, want de instructies zijn in het Engels en voor mensen zoals mijn ouders zijn ze onvertaalbaar en onbegrijpelijk. Dan hangt veel af van het type rijst dat je gebruikt. De rijstkoker werkt zonder enige twijfel goed en het is gewoon een kwestie van wat testen, misschien een beetje water toevoegen en eventueel altijd een beetje toevoegen tijdens het koken als het moeilijk blijkt te zijn. Normaal gesproken heeft elke dosis voor één persoon een kopje water nodig. De lepel wordt gebruikt om de rijst te roeren en te roeren. Dankzij de groentemand kun je ze stomen, maar ook daar moet je de kooktijden van de groenten weten. Ik heb de test gedaan zoals je op de foto's kunt zien, maar ik moest voor de eerste keer achterblijven met koken omdat ik ook onwetend was over de timing van de rijst. Mijn moeder zal het zeker beter leren gebruiken na enige uitleg over de werking ervan. De Warm-functie is handig, d.w.z. warmhouden. Het is zonder twijfel een uitstekend cadeau en laat de kachel vrij die gebruikt kan worden voor het koken van andere dingen, dan is hij compact en niet omvangrijk om ergens op te bergen. De beoordelingen die ik doe zijn uitsluitend subjectief, dus wat ik leuk vind, zal anderen misschien niet bevallen, maar als ik kwaliteit in de producten waarneem, stel ik ze graag voor iedereen beschikbaar. Ik hoop dat ik je heb geholpen, zo ja, dan ben ik blij. https://www.amazon.it/review/R10YGQBUDLGUOD/ref=cm_cr_rdp_perm

van Rosario Beoordeeld op 09.08.2016
Gecontroleerde beoordeling

Quando ho ricevuto questo Sapporo Cuociriso pensavo di utilizzarlo per il solo riso, invece è stata una sorpresa quando l'ho potuto testare per molte altre cose. Arriva nella sua confezione bella serigrafata Klarstein al cui interno troviamo, oltre che il cuociriso, anche un mestolo in plastica bianca e il manuale d'istruzione. Il funzionamento è molto semplice, il manuale serve a poco o niente. Basterà accendere il cuociriso, inserire due scodelline d'acqua nella parte grande (scodellina inclusa nella confezione), inserire la parte circolare bianca e piazzarci il riso. Chiudere il coperchio in metallo, abbassare la levetta e aspettare 15 minuti. Al termine dei 15 minuti, si alzerà la levetta e il riso è pronto. Ovviamente non tutti i tipi di riso si fanno in 15 minuti, ci sono quelli che richiedono piu' tempo, tipo quello integrale o ai cereali. Io l'ho usato per una cosa piu' simpatica del riso, l'ho provato con gli xiaomai (ravioli cinesi) e sono venuti uno spettacolo. Per chi è interessato, contattatemi pure e vi spiegherò come li ho fatti. Una volta preparati, ho inserito i due misurini d'acqua, ho messo gli xiaomai sulla parte bianca e ho chiuso il coperchio. Per questi basteranno dieci minuti ed eccoli qui pronti. Mio marito, invece, ha provato a cucinarci pennette con il sugo... non sono venuti male. Fenomenale anche per le verdure a vapore, mangiamo spesso cucina cinese e con questo cuoci riso vengono uno spettacolo. Materiale favoloso, utilizzo ancora meglio... prezzo molto conveniente. Non consigliato, di piu'!

Toen ik deze Sapporo Rijstkoker ontving, dacht ik dat ik hem alleen voor rijst zou gebruiken, maar het was een verrassing toen ik hem voor nog veel meer dingen kon testen. Het wordt geleverd in de prachtige Klarstein-zeefdrukverpakking waarin we naast de rijstkoker ook een witte plastic pollepel en de handleiding vinden. De bediening is heel eenvoudig, de handleiding heeft weinig tot geen nut. Zet gewoon de rijstkoker aan, plaats twee kommen water in het grote deel (kom meegeleverd in de verpakking), plaats het witte ronde deel en plaats de rijst erin. Sluit het metalen deksel, laat de hendel zakken en wacht 15 minuten. Na 15 minuten gaat de hendel omhoog en is de rijst klaar. Het is duidelijk dat niet alle rijstsoorten in 15 minuten kunnen worden gemaakt, er zijn soorten die meer tijd nodig hebben, zoals volkorenrijst of graanrijst. Ik gebruikte het voor iets lekkerder dan rijst, ik probeerde het met xiaomai (Chinese dumplings) en ze waren geweldig. Voor geïnteresseerden, neem contact met mij op, dan leg ik uit hoe ik ze heb gemaakt. Toen ik klaar was, plaatste ik de twee maatbekers water, plaatste de xiaomai op het witte gedeelte en sloot het deksel. Tien minuten zijn hiervoor voldoende en hier zijn ze klaar. Mijn man daarentegen probeerde penne met saus te koken... het bleek niet slecht. Ook fenomenaal voor het stomen van groenten, wij eten vaak Chinese gerechten en met deze rijstkoker zijn ze een spektakel. Fantastisch materiaal, nog beter gebruik... zeer betaalbare prijs. Niet aanbevolen, meer!

van Vittorio Beoordeeld op 01.08.2016
Gecontroleerde beoordeling

E' un cuociriso abbastanza basilare, anzi, più che un cuociriso direi proprio un fornelletto elettrico predisposto a cuocere il riso. In realtà si può usare per cuocere praticamente qualsiasi cosa richieda una cottura in acqua (volendo anche un sughetto veloce). Non ha un timer, non ha dei programmi a seconda del riso da cuocere. Semplicemente un pulsante di accensione e spegnimento, e uno switch che ci consente di scegliere se cuocere, o tenere al caldo. Per il resto la costruzione della scocca esterna è quasi interamente in plastica (con qualche dettaglio plasticoso, che, per il prezzo, non possiamo non avere). All'interno poi troviamo: -Il serbatoio in alluminio con rivestimento in teflon (di alta qualità). E' molto sottile, quindi fate attenzione quando lo lavate a non esercitare troppa forza. Piegarlo è un attimo. -Il cestello cuoci verdure. E' in plastica. Il mio timore fosse che si fondesse, ma è plastica resistente, e per cuocere le verdure al vapore, o volendo anche piccoli pezzi di carne, va benissimo. -Il dosatore. -Un manuale di istruzioni. Scarno, molto scarno, e solo in inglese e tedesco. Altra piccola chicca il raccogli condensa, che fa in modo di raccogliere le gocce di vapore che si addensano sul coperchio in cottura e che sgocciolerebbero quando aperto. O almeno dovrebbe, dato che in pratica riesce a far confluire all'interno circa 1/3 della condensa totale. Consiglio? Usarlo con uno straccio al di sotto in modo da non sporcare altre superfici. Lasciate perdere le dosi prescritte all'interno del manuale, a meno che non abbiate un riso a cottura veloce. Piuttosto cercate online il tipo di riso che volete cuocere, e il quantitativo di acqua richiesto per la cottura di quel riso. Un segreto. La cottura del riso non è in realtà nulla di complicato. Il problema del riso è solo uno, si attacca facilmente perchè l'amido contenuto al suo interno tende a bruciare, per cui la difficoltà è non farlo attaccare, non cuocerlo. Per cuocerlo alla perfezione è necessario apportare il giusto quantitativo di acqua. Se ne metterete di meno risulterà crudo, di più risulterà scotto (p.s. faccio il cuoco, questi sono solo alcuni consigli, se poi non volete rischiare bollite il riso in abbondante acqua bollente e scolatelo, ma sappiate che quel tipo di cottura è troppo violenta e il chicco infine risulterà sfaldato e poco piacevole, sia al palato che alla vista). Quindi, come dicevo, per usare questo cuociriso dovrete: -Inserire il riso (ho provato con dello scotti per risotti, standard) -Inserire l'acqua (due tazze di riso sono circa 3 porzioni, e necessitano 3 tazze di acqua) -Accendere l'interruttore e lasciare fare Dopo circa 2 minuti l'acqua inizierà a bollire, e quando l'acqua sarà completamente assorbita (se avete messo il giusto quantitativo) il riso è cotto. A questo punto penso ci sia all'interno un sensore di temperatura che rileva un innalzamento della temperatura alla base (un pò di amido brucerà per cui avrete qualche chicco che si attaccherà), e fa scattare la sicura, ovvero passa alla modalità tenuta a caldo. Devo dire che funziona abbastanza bene, ma se volete un riso perfetto vi consiglio di starci comunque dietro. Il grosso vantaggio è che non dovrete star li a mescolare continuamente. Mi ha sorpreso il cucchiaio fornito, in plastica, che ha una trama che consente di non far attaccare il riso, quindi anche mescolare non sarà un problema. Volendo, una volta acquisita la tecnica, potrete anche utilizzarlo per fare dei risotti, facendo mantecare col burro alla fine con la modalità tenuta a caldo. Per concludere, devo dire che per il prezzo proposto ci sta, ma se volete una macchina che funzioni in completa autonomia questa non è quella che fa per voi. Diciamo che vi aiuta e vi consente di fare altro mentre il riso cuoce, ma non fa tutto da sola. Unica vera pecca? Il cavo troppo corto, ma peggiore è la scusa, ovvero: ""Per garantire la sicurezza abbiamo inserito un cavo corto, in modo da evitare corto circuiti

Het is een vrij eenvoudige rijstkoker, sterker nog, meer dan een rijstkoker zou ik eigenlijk zeggen een kleine elektrische kookplaat ontworpen om rijst te koken. In werkelijkheid kan het worden gebruikt om vrijwel alles te koken dat in water moet worden gekookt (zelfs als je een snelle saus wilt). Hij heeft geen timer en geen programma's afhankelijk van de te koken rijst. Gewoon een aan- en uitknop en een schakelaar waarmee we kunnen kiezen of we willen koken of warmhouden. Voor de rest is de constructie van de externe body vrijwel volledig van plastic (met enkele plastic details, die we gezien de prijs niet kunnen missen). Binnenin vinden we dan: -De aluminium tank met tefloncoating (hoge kwaliteit). Het is erg dun, dus wees voorzichtig bij het wassen en gebruik niet te veel kracht. Het opvouwen is een fluitje van een cent. -De groentekookmand. Het is gemaakt van plastic. Ik was bang dat het zou smelten, maar het is resistent plastic en voor het stomen van groenten, of zelfs kleine stukjes vlees, is het prima. -De automaat. -Een handleiding. Schaars, heel schaars, en alleen in het Engels en Duits. Een ander klein juweeltje is de condensopvangbak, die de stoomdruppels opvangt die zich tijdens het koken op het deksel verzamelen en die bij het openen zouden druppelen. Of dat zou in ieder geval moeten, aangezien hij er in de praktijk in slaagt ongeveer 1/3 van de totale condens naar binnen te laten stromen. Adviseren? Gebruik het met een doek eronder om andere oppervlakken niet vuil te maken. Vergeet de doseringen die in de handleiding worden voorgeschreven, tenzij je snelkookrijst hebt. Zoek in plaats daarvan online naar het type rijst dat je wilt koken en de hoeveelheid water die nodig is om die rijst te koken. Een geheim. Rijst koken is eigenlijk niets ingewikkelds. Het probleem met rijst is er maar één: het blijft gemakkelijk plakken omdat het zetmeel dat erin zit de neiging heeft te verbranden, dus de moeilijkheid is om het niet te laten plakken, niet te koken. Om het perfect te bereiden, moet je de juiste hoeveelheid water toevoegen. Als je er minder in doet, zal het rauw zijn, meer zal het te gaar zijn (ps ik ben een chef-kok, dit zijn slechts enkele tips, als je het risico niet wilt riskeren, kook de rijst dan in ruim kokend water en laat hem uitlekken, maar weet dat dit soort koken te gewelddadig is en dat het graan uiteindelijk schilferig en onaangenaam zal zijn, zowel voor het gehemelte als voor het oog). Dus, zoals ik al zei, om deze rijstkoker te gebruiken, moet je: -De rijst erin doen (ik heb het geprobeerd met standaard rijstkokers) -Het water erin doen (twee kopjes rijst zijn ongeveer 3 porties en vereisen 3 kopjes water) -Zet de schakelaar aan en laat het koken. Na ongeveer 2 minuten begint het water te koken, en wanneer het water volledig is opgenomen (als je de juiste hoeveelheid hebt toegevoegd) is de rijst gaar. Op dit punt denk ik dat er binnenin een temperatuursensor zit die een stijging van de temperatuur aan de basis detecteert (een beetje zetmeel zal verbranden, zodat je wat korrels overhoudt die blijven plakken), en de veiligheid activeert, d.w.z. hij schakelt over naar warmhouden modus. Ik moet zeggen dat het best goed werkt, maar als je perfecte rijst wilt, raad ik je aan er toch mee door te gaan. Het grote voordeel is dat je daar niet voortdurend hoeft te roeren. Ik was verrast door de meegeleverde lepel, gemaakt van plastic, die een textuur heeft die voorkomt dat de rijst blijft plakken, dus zelfs mengen is geen probleem. Als je wilt, kun je, als je de techniek eenmaal onder de knie hebt, deze ook gebruiken om risotto te maken, waarbij je op het einde de boter erdoor roert in de warmhoudmodus. Tot slot moet ik zeggen dat het voor de voorgestelde prijs oké is, maar als je een machine wilt die volledig autonoom werkt, is dit niet de machine voor jou. Laten we zeggen dat het je helpt en je in staat stelt andere dingen te doen terwijl de rijst kookt, maar dat het niet alles zelf doet. Het enige echte minpunt? De kabel is te kort, maar het excuus is nog erger, namelijk: "Om de veiligheid te garanderen hebben we een korte kabel erin gestoken, om kortsluiting te voorkomen

van Eleonora Beoordeeld op 29.07.2016
Gecontroleerde beoordeling

Cuociriso Sapporo Klarstein, ma quanto sei comodo? Mea culpa: ho sempre zittito mio marito che diceva di volere un cuociriso - ma è mai possibile che quest'uomo desideri un elettrodomestico per ogni minima azione che deve svolgere? ""Amore, ma che ci fai col cuociriso? Il riso è sempre venuto benissimo anche in pentola come lo facciamo noi!"" La comodità del cuociriso Klarstein Dunque più per curiosità che per vera necessità abbiamo scelto Sapporo Cuociriso Klarstein. Ed ecco che subito devo ricredermi: ma quanto è comodo il cuociriso? Non devi fare praticamente nulla se non versare la giusta quantità di acqua (c'è un misurino, ma solo l'esperienza potrà rivelare la quantità esatta), il riso (fino a quattro persone le ho sfamate, ma ho letto qua e là che se ne può preparare anche di più) e accendere l'interruttore sulla parte posteriore. E basta. Aspetti un po': guardi il TG o ti fai una doccia, prepari le cotolette o un dolce per il fine pasto... e intanto il cuociriso fa tutto. Senza che ci sia bisogno di mescolare, senza preoccuparsi della fiamma o di altro. Il riso non si attacca, non scuoce e rimane sempre caldo e al dente per ore. Sì, un po' si attacca sul fondo, ma che vuoi farci? A me mi si attaccava anche nella pentola. Sapporo Cuociriso Klarstein è un elettrodomestico estremamente compatto, piuttosto piccolo, ha praticamente la dimensione di una pentola cuocipasta classica (24x24x20 cm) e pesa meno di 2Kg per una potenza di 400 watt. Dal piacevolissimo design, è carino da tenere in cucina. Ha il contenitore in acciaio inox, coperchio e applicazioni in plastica. La padella interna è rivestita in materiale antiaderente per evitare che il riso si attacchi (troppo). Sul coperchio c'è una comoda maniglia sulla quale è presente un pulsante per aprire il coperchio. Per agevolare la rimozione del cestello è presente sulla parte anteriore un altro pulsante che fa scattare una molla al di sotto, sollevando il cestello. Il bello del cuociriso di cui vi parlo è che può usarlo chiunque, perché è semplicissimo da usare: una volta inseriti gli ingredienti non ci si può confondere fra i programmi, perché vi è un solo pulsante. Sapporo si accende, cuoce il riso e quando questo è pronto si spegne automaticamente e va in modalità di mantenimento del calore. Nella confezione ho trovato: Cuociriso Vassoio d'inserimento cucchiaio da portata Misurino Manuale in tedesco e inglese Nel vassoio in plastica ci si possono cucinare anche le verdure in maniera sana e gustosa. In questo modo può esser pronto tutto in una mezzoretta senza troppa fatica. Una manna dal cielo per chi ha poco tempo e deve ottimizzare facendo più cose contemporaneamente. E così, anche domani, risotto con zucchine e gamberetti!

Klarstein Sapporo rijstkoker, hoe comfortabel zit jij? Mea culpa: Ik heb mijn man altijd het zwijgen opgelegd als hij zei dat hij een rijstkoker wilde - maar is het mogelijk dat deze man voor elke kleine handeling die hij moet uitvoeren een apparaat wil? "" Liefs, wat doe je met de rijstkoker? Zelfs in een pan zoals wij die maken, komt de rijst er altijd heerlijk uit!"" Het gemak van de Klarstein rijstkoker Dus meer uit nieuwsgierigheid dan uit echte noodzaak hebben wij voor de Klarstein Sapporo rijstkoker gekozen. En nu moet ik van gedachten veranderen: hoe handig is de rijstkoker? Je hoeft vrijwel niets anders te doen dan de juiste hoeveelheid water erbij gieten (er is een maatbeker, maar alleen de ervaring leert de exacte hoeveelheid), rijst (ik had genoeg van vier personen, maar ik lees hier en daar zodat je nog meer kunt bereiden) en zet de schakelaar aan de achterkant aan. Stop. Je wacht even: je kijkt naar het nieuws of je neemt een douche, je maakt koteletten of een dessert klaar voor het einde van de maaltijd... en ondertussen doet de rijstkoker alles. Zonder dat je hoeft te mixen, zonder je zorgen te maken over de vlam of iets anders. De rijst plakt niet, wordt niet te gaar en blijft urenlang warm en beetgaar. Ja, het plakt een beetje aan de bodem, maar wat wil je doen? Het bleef zelfs aan mij plakken in de pan. De Sapporo Klarstein Rijstkoker is een uiterst compact apparaat, vrij klein, heeft praktisch het formaat van een klassieke pastakoker (24x24x20 cm) en weegt minder dan 2 kg bij een vermogen van 400 Watt. Met een zeer aangenaam ontwerp is het leuk om in de keuken te bewaren. Het heeft een roestvrijstalen container, deksel en kunststof toepassingen. De binnenpan is voorzien van een antiaanbaklaag, zodat de rijst niet (teveel) blijft plakken. Op de deksel zit een comfortabel handvat waarop een knop zit om de deksel te openen. Om het verwijderen van de mand te vergemakkelijken, bevindt zich aan de voorkant nog een knop die een veer eronder activeert, waardoor de mand omhoog komt. Het mooie van de rijstkoker waarover ik je vertel, is dat iedereen hem kan gebruiken, omdat hij heel eenvoudig te gebruiken is: zodra je de ingrediënten hebt ingevoerd, kun je niet meer in de war raken tussen de programma's, omdat er maar één knop is. Sapporo gaat aan, kookt de rijst en als deze klaar is, gaat hij automatisch uit en gaat hij in de warmhoudmodus. In het pakket vond ik: Rijstkoker Bakje voor het plaatsen van een opscheplepel Maatbeker Handleiding in het Duits en Engels Groenten kunnen ook op een gezonde en smakelijke manier in de plastic bak worden gekookt. Zo kan alles zonder al te veel moeite in een half uurtje klaar zijn. Een uitkomst voor wie weinig tijd heeft en moet optimaliseren door meerdere dingen tegelijk te doen. En dus morgen ook risotto met courgettes en garnalen!

Meer klantenbeoordelingen weergeven
Meningen van klanten
Sapporo - Rijstkoker
  • rijstkoker met 400w vermogen
  • 1 liter capaciteit
  • container uit geborsteld roestvrij staal
25,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren