Klarstein

Deepdive - Sous-vide Cooker

van 6 Klanten
99,99
Levertijd: 3 - 5 dagen
Top features
  • Sous vide en slow cooking zoals de professionals: urenlang gelijkmatige temperaturen voor perfecte resultaten
  • 550 W vermogen voor temperaturen tussen de 40 en 99 °C
  • Innovatief circulatiesysteem voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een max. temperatuurafwijking van 0,1°C
Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.
Deepdive - Sous-vide Cooker
99,99

U kunt op elk moment uw bestelling wijzigen.

DeepDive sous vide cooker vacuümkoker slowcooker 8l 550W geborsteld rvs

Vacuümkoken of slow cooking zoals de professionals: perfect gegaard vlees, vis of groente voorzien van alle waardevolle inhoudelijke stoffen en met het volle aroma.

Kinderlijk eenvoudig garen op lage temperatuur met temperatuurinstelling tussen 40 en 99°C, in te stellen in stappen van 0,5°C en een gaartijd tot maar liefst 24 uur.

Nauwkeurige gaartemperaturen gedurende uren dankzij de modernste watercirculatietechniek met een maximale temperatuurafwijking van 0,1°C.

Nu verandert uw keuken in een professionele kookstudio! Met de Klarstein DeepDive vacuümkoker & slowcooker tovert u perfecte steaks, knapperige groente en hoogaromatische visgerechten op tafel, zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.

De Klarstein DeepDive sous vide & slowcooker is het kinderlijk eenvoudige begin van een wereld vol gezonde en aromatische gerechten. Alles wat u hoeft te doen is de gewenste voedingsmiddelen - ongeacht of het vis, vlees, groente of fruit is - met de bijbehorende kruiden of marinade in een vacuümzak te sluiten en de passende gaartijd en -temperatuur in te stellen. Dankzij het geïntegreerde circulatiesysteem houdt de DeepDive gedurende de gehele gaartijd de ingestelde temperatuur aan met een maximale afwijking van 0,1°C. Alleen zo kan worden gegarandeerd dat bij het vacuümkoken of garen op lage temperatuur geen koudwaterzones vormen waarin de voedingsmiddelen niet correct stollen, te zacht gegaard worden of suikerverbindingen niet goed oplossen. Kort gezegd: de circulatietechniek is de garantie voor geslaagd slow cooking of sous vide garen.

Een vermogen van 550 W brengt de uitneembare, van een anti-aanbaklaag voorziene, 8 liter grote, aluminium gaarcontainer van de slowcooker naar een gelijkmatige temperatuur tussen 40-99°C en zorgen ervoor dat de ingelegde goederen rondom gaar worden. De temperatuur is in stappen van 0,5°C in te stellen. De gaartijd kan worden ingesteld in stappen van 10 minuten tussen 1 en 24 uur - perfect om de nauwkeurig bepaalde gaartoestand te bereiken. Alle instellingen zijn middels een eenvoudig bedieningsveld in te voeren en worden optisch ondersteund door een led display. Naast het vacuümkoken maakt de Klarstein DeepDive slow cooker ook normaal garen op een lage temperatuur mogelijk en is tevens te gebruiken voor het verwarmen of warm houden van gerechten. Niet alleen het koken, maar ook het reinigen van de Klarstein DeepDive vacuümkoker is kinderspel: de gaarcontainer en de deksel zijn geschikt voor de vaatwasmachine.

Verander ook in een keukenprofessional! Met de Klarstein DeepDive sous vide gaarder & slowcooker gaat een wereld van gezond, aromatisch koken open.

Productdetails

Top features:

  • Sous vide en slow cooking zoals de professionals: urenlang gelijkmatige temperaturen voor perfecte resultaten

  • 550 W vermogen voor temperaturen tussen de 40 en 99 °C

  • Innovatief circulatiesysteem voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een max. temperatuurafwijking van 0,1°C

  • Geschikt voor vacuümkoken, koken op lage temperatuur, opwarmen en warm houden

  • Grote gaarruimte (8 l) met anti-aanbaklaag voor eenvoudig reinigen

Eigenschappen:
  • Aan-/ uitschakelaar aan de voorzijde
  • Temperatuurinstelling in stappen van 0,5°C
  • Gaartijd sous vide modus:  1 - 24 uur
  • Instelling gaartijd sous vide modus: 10 minuten stappen
  • Gaartijd slow cooking modus: 4 - 16 uur
  • Instelling gaartijd slow cooking modus: 30 minuten stappen
  • Slow cooking modus met 3 opties: automatisch, warm houden (laag niveau), warm houden (hoog niveau)
  • Gaarcontainer (6 liter) met anti-aanbanklaag
  • Deksel en gaarcontainer zijn vaatwasmachinebestendig
  • Eenvoudig te bedienen met led display aan de voorzijde van het apparaat
  • Behuizing van geborsteld rvs
  • Separate inzet voor een eenvoudige en plaatsbesparende positionering van meerdere buidels
  • Gaartijden en -temperaturen voor diverse soorten vlees, vis en groente in het handboek
  • Stroomverzorging: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Omvang levering:
Afmetingen:
  • Externe afmeting basiselement: 45 x 26,5 x 29,5 cm (BxHxD)
  • Interne afmeting gaarcontainer (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (BxHxD)
  • Gewicht: ca. 4 kg
Meningen van klanten
van 6 Klanten
5
1

Klantenmeningen uit andere landen

van Anouck Beoordeeld op 15.12.2016
Gecontroleerde beoordeling

Ich habe viel Gutes über Fleisch aus dem Sous-vide Garer gehört und solche Geräte öfters auch mal in Kochsendungen gesehen. Ich musste das einfach auch mal ausprobieren. Der Klarstein Deepdive ist ein schöner Sous-vide Garer und hat mich optisch gleich angesprochen. Geliefert wird er gut verpackt, mit Styropor gesichert in einem stabilen Karton. Innen ist der Garer plus Deckel, einem Gareinsatz, 2 Gitter und einer Anleitung. Viele Geräte sind selbsterklärend, aber hier sollte man schon erst die Anleitung lesen, falls man noch nie einen Sous-vide Garer genutzt hat. Das wichtigste ist das man ein Vakumiergerät hat. Falls nicht am besten gleich mitbestellen. Die Lebensmittel werden nämlich erst vakuumiert und dann in den Garer gegeben. Ich habe so ein Gerät schon Zuhause gehabt und konnte deshalb gleich loslegen. Optisch ist der Garer sehr schön. Er ist außen aus gebürstetem Edelstahl. Das sieht gut aus und man hat nicht sofort Fingerabdrücke drauf. Der Deckel hat 2 stabile Griffe und mittig eine Scheibe. So kann während des Garens jederzeit rein schauen ohne den Deckel anzuheben. Es gibt ein flaches Gitter, das unten in den Garer passt und ein größeres Gitter, das höhere Wellen hat. So kann man kleine Beutel mit Inhalt in das Gitter stecken und mehrere Sachen gleichzeitig garen. Dank der Anleitung kann man sehen, was man alles machen kann und wie lange es benötigt. Natürlich kann man auch etwas googlen und findet so auch noch einige Angaben. Wenn man erst mal raus hat wie man den Garer bedient ist es sehr einfach. Man sagt dem Gerät, ob man Sous-vide oder Schongaren nutzen möchte. Das passiert durch drücken des Menü Knopfes. Man muss dann nur noch die Temperatur und die Zeit einstellen. Wenn man den Sous-vide Garer so nutzt, wie er ist hat man 8 Liter. Durch den kleinen Gareinsatz kann man das auf 6 Liter verringern. Das Fleisch wird gewürzt und mariniert und dann eingeschweißt. Der passende Gareinsatz wird mit Wasser bis zum MAX Linie gefüllt und das Gerät wird eingestellt. Erst noch ohne Gargut, denn das Wasser wird auf die passende Temperatur gebracht. Sobald das passiert ist, piepst das Gerät und man kann das Gargut einlegen. Wenn der Ultraschall einschaltet brummt das Gerät schon recht laut, was ich als kleinen Minus sehe. Ich habe eine offene Küche und wenn dann stundenlang so ein Gerät brummt ist das schon etwas störend. Das Fleisch nach dem Garen im Sous-vide Garer war einfach fantastisch. Es war zart und saftig und innen schön rosa. Speziell bei Filet finde ich Fleisch oft zu trocken, aber hier wird es einfach super saftig. Da ist es die Zeit die man benötigt, um es zuzubereiten auch wert. Ich werde öfters mal Fleisch darin machen.

Ik heb veel goede dingen gehoord over vlees uit de sous-vide-koker en heb dergelijke apparaten vaak gezien in kookprogramma's. Ik moest het gewoon uitproberen. De Klarstein Deepdive is een prachtige sous-vide kookplaat en sprak mij visueel meteen aan. Het wordt goed verpakt en beveiligd met piepschuim in een stevige doos geleverd. Binnenin zit het fornuis plus deksel, een kookinzet, 2 roosters en instructies. Veel apparaten spreken voor zich, maar als je nog nooit een sous-vide kookplaat hebt gebruikt, lees dan eerst de instructies. Het allerbelangrijkste is dat je een vacumeermachine hebt. Zo niet, dan kun je hem het beste meteen bestellen. Het voedsel wordt eerst vacuüm verpakt en vervolgens in de pan gedaan. Ik had thuis al zo'n apparaat en kon er meteen mee aan de slag. Visueel is het fornuis erg mooi. De buitenkant is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Het ziet er goed uit en er zitten niet meteen vingerafdrukken op. De deksel heeft 2 stevige handvatten en een schijf in het midden. Hierdoor kun je tijdens het koken op elk moment naar binnen kijken zonder de deksel op te tillen. Er is een plat rek dat in de bodem van het fornuis past en een groter rek met grotere golven. Hierdoor plaats je kleine zakjes met inhoud op het rooster en bereid je meerdere dingen tegelijk. Dankzij de instructies zie je wat je kunt doen en hoe lang het duurt. Je kunt natuurlijk ook iets googlen en wat informatie vinden. Als je eenmaal weet hoe je de oven moet gebruiken, is het heel eenvoudig. Je vertelt aan het apparaat of je sous-vide of slowcooking wilt gebruiken. Dit gebeurt door op de menuknop te drukken. Je hoeft dan alleen nog maar de temperatuur en de tijd in te stellen. Als je de sous-vide kookplaat zo gebruikt, heb je 8 liter. Dankzij het kleine kookinzetstuk verminder je dit tot 6 liter. Het vlees wordt gekruid, gemarineerd en vervolgens geseald. Het betreffende kookinzetstuk wordt tot aan de MAX-lijn met water gevuld en het apparaat wordt ingesteld. Eerst zonder dat er voedsel gekookt hoeft te worden, omdat het water op de juiste temperatuur wordt gebracht. Zodra dit gebeurt, piept het apparaat en kunt u het voedsel erin plaatsen. Als de echografie aangaat, zoemt het apparaat behoorlijk luid, wat ik als een klein minpuntje zie. Ik heb een open keuken en als een apparaat urenlang zoemt, is dat een beetje vervelend. Het vlees na het koken in de sous vide-cooker was gewoonweg fantastisch. Het was zacht en sappig en mooi roze van binnen. Ik vind het vlees vaak te droog, zeker bij filet, maar hier is het gewoon super sappig. Het is de tijd waard die het kost om het voor te bereiden. Ik ga er vaker vlees in maken.

van Laura Beoordeeld op 19.11.2016
Gecontroleerde beoordeling

Da tempo vedevo molti video online sulla cottura particolare di cibi di vario genere, incuriosita e alla ricerca di un buon modo di preparare i pasti alla famiglia, in primis per mio figlio, ho acquistato questo prodotto. La spedizione è stata velocissima, addirittura anticipando di quasi una settimana la data prevista d'arrivo, l'imballaggio impeccabile, per cui la pentola elettrica è arrivata perfettamente integra. Ogni pezzo ben posizionato e protetto da fermi di polistirolo e imbustato separatmente. Anche se la confezione sembra molto ingombrante, vi assicuro che la pentola non la è. Per farvi un esempio vi basti sapere che il mio piano cottura è piccolo, per cui lo spazio adiacente non è molto ma sono riuscita a posizionala di fianco ai fornelli ugualmete, in modo da averla sempre a portata di mano per ogni evenienza. La sua funzionalità e la sua semplice struttura facilitano moltissimo anche le persone che come me si approcciano ad un nuovo tipo di cucina. Con l'ausilio di poca acqua e di cibi ed aromi imbustati e sottovuoto nei sacchetti a seconda del proprio gusto si possono preparare veri e propri manicaretti. Per essere sicura di abbinare bene gli alimenti e per provarla le prime volte ho seguito delle video ricette. Il risultto è stato sorprendente: la carne e le verdure hanno un sapore pieno e completamente genuino, esattamente quello che cercavo per l'alimentazione di mio giglio che in questo modo assimila tutte le proteine e le vitamine che i cibi non disperdono in cottura. I pezzi smontabili sono in resistente acciaio inox e il coperchio, la pentola (parte immersa) e le griglie dopo averle usate le ho lavate in lavastoviglie e non hanno subito nessun cambiamento. Mi piace moltissimo e ne sono pienamente soddisfatta.

Ik had al een tijdje online veel video's gezien over het specifieke koken van verschillende soorten voedsel. Geïntrigeerd en op zoek naar een goede manier om maaltijden voor het gezin te bereiden, vooral voor mijn zoon, kocht ik dit product. De verzending was erg snel, er werd zelfs bijna een week vooruitgelopen op de verwachte aankomstdatum, de verpakking was onberispelijk, dus de elektrische pan arriveerde perfect intact. Elk stuk goed gepositioneerd en beschermd door polystyreen stops en afzonderlijk verpakt. Ook al lijkt de verpakking erg omvangrijk, ik verzeker je dat de pot dat niet is. Om je een voorbeeld te geven: weet dat mijn kookplaat klein is, dus de aangrenzende ruimte is niet veel, maar ik ben erin geslaagd om hem gelijk naast de kachel te plaatsen, zodat ik hem altijd bij de hand heb voor het geval dat. De functionaliteit en eenvoudige structuur vergemakkelijken ook enorm mensen zoals ik die een nieuwe manier van koken naderen. Met behulp van een beetje water en voedsel en aroma's, naar eigen smaak verpakt en vacuüm verpakt in zakjes, kunt u echte delicatessen bereiden. Om er zeker van te zijn dat ik de voedingsmiddelen goed combineerde en om het de eerste paar keer te proberen, volgde ik enkele videorecepten. Het resultaat was verrassend: het vlees en de groenten hebben een volle en volkomen authentieke smaak, precies wat ik zocht om mijn lelie te voeden, die op deze manier alle eiwitten en vitamines opneemt die het voedsel tijdens het koken niet verliest. De verwijderbare onderdelen zijn gemaakt van resistent roestvrij staal en het deksel, de pot (ondergedompeld deel) en de roosters, na gebruik heb ik ze in de vaatwasser gewassen en ze hebben geen veranderingen ondergaan. Ik vind het erg leuk en ben er helemaal tevreden mee.

van Giovanni Beoordeeld op 17.11.2016
Gecontroleerde beoordeling

Sicuramente stando spesso fuori la mia alimentazione non è delle migliori, quindi quando mi si è presentata l’occasione di prendere questo prodotto non ho esitato, cosi da bilanciare un po’ la mia dieta. Per quanto riguarda la confezione nulla da eccepire: l’imballo è ben curato, la pentola è protetta da spessi cuscinetti di polistirolo, e i singoli pezzi sono a loro volta imbustati e protetti dal cartoncino. All’interno troviamo la pentola, una casseruola più piccola, il cavo di alimentazione, 2 griglie di diversa forma ed una manuale d’istruzione. Come specifico nel video, il manuale di istruzione è solo in inglese e tedesco, ma si può scaricare gratuitamente il pdf in italiano dal sito dell’azienda Electronic Star. La pentola serve per preparare carne, pesce o verdure con spezie ed aromi vari inseriti nei loro sacchetti sottovuoto. Il tutto si gestisce tramite un display LCD frontale ed i gradi appaiono sul display con una scritta rossa che si legge bene. Durante l’utilizzo è importante inserire la pentola in postazioni dove sia garantito il ricircolo d’aria cosi da fare lavorare al meglio le prese d’aria ed evitare il surriscaldamento del prodotto. Le dimensione sono simili a quelle di un piccolo forno a microonde, mentre il peso è abbastanza contenuto, sicuramente meno di 5 kg, quindi la maneggevolezza è garantita. La casseruola supplementare da 6 litri e il coperchio possono essere pulite tranquillamente con la lavastoviglie. Tutti gli accessori sono di buona qualità a partire dal cavo di alimentazione molto robusto: in questo caso è consigliabile utilizzare una presa di corrente a sfuso, dato che si parla di un elettrodomestico che ha una potenza di 550 W. Le griglie sono resistenti e le varie bacchette sembrano ben saldate. La casseruola da 6 litri e quella interna da 8, sono fatte con rivestimento antiaderente e quindi facili da pulire, inoltre maneggiandole ho potuto notare che non sono sottili ma piuttosto resistenti e robuste. La struttura della pentola è fatta in acciaio inox con rifiniture in plastica di qualità, cosi come il coperchio che ha sempre una struttura in acciaio con un oblo centrale trasparente che ci permette di avere sotto controllo la cottura dei nostri cibi. Mi ritengo abbastanza soddisfatto del prodotto che è di qualità ed al momento non mostra difetti o problema alcuno di funzionamento.

Natuurlijk is mijn dieet niet het beste als ik vaak buiten ben, dus toen de gelegenheid zich voordeed om dit product te nemen, aarzelde ik niet om mijn dieet een beetje in evenwicht te brengen. Wat de verpakking betreft, valt er niets te klagen: de verpakking is goed verzorgd, de pot wordt beschermd door dikke piepschuimkussentjes en de afzonderlijke stukken worden op hun beurt verpakt en beschermd door karton. Binnenin vinden we de pot, een kleinere pan, het netsnoer, 2 verschillend gevormde grills en een handleiding. Zoals aangegeven in de video is de handleiding alleen in het Engels en Duits, maar u kunt de pdf gratis in het Italiaans downloaden van de website van het bedrijf Electronic Star. De pot wordt gebruikt om vlees, vis of groenten te bereiden met verschillende kruiden en aroma's in vacuümzakken. Alles wordt beheerd via een LCD-display aan de voorkant en de graden verschijnen op het display met rode letters die gemakkelijk te lezen zijn. Tijdens gebruik is het belangrijk om de pan op plaatsen te plaatsen waar de luchtcirculatie gegarandeerd is, zodat de ventilatieopeningen optimaal werken en oververhitting van het product wordt voorkomen. De afmetingen zijn vergelijkbaar met die van een kleine magnetron, terwijl het gewicht vrij laag is, zeker minder dan 5 kg, waardoor een gemakkelijke bediening gegarandeerd is. De extra pan en het deksel van 6 liter kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Alle accessoires zijn van goede kwaliteit, te beginnen met de zeer stevige stroomkabel: in dit geval is het raadzaam een los stopcontact te gebruiken, aangezien we het hebben over een apparaat met een vermogen van 550 W. De roosters zijn resistent en de verschillende staven lijken goed gelast. De pan van 6 liter en de interne pan van 8 liter zijn gemaakt met een antiaanbaklaag en daarom gemakkelijk schoon te maken. Bovendien merkte ik bij het hanteren ervan dat ze niet dun zijn, maar eerder resistent en robuust. De structuur van de pan is gemaakt van roestvrij staal met hoogwaardige kunststof afwerkingen, net als het deksel dat altijd een stalen structuur heeft met een centrale transparante patrijspoort waarmee we het koken van ons voedsel kunnen volgen. Ik ben redelijk tevreden met het product dat van hoge kwaliteit is en momenteel geen defecten of operationele problemen vertoont.

van stefania Beoordeeld op 15.11.2016
Gecontroleerde beoordeling

Klarstein deepvide è una pentola che cucina sottovuoto e anche una slow cooker cioè una pentola professionale per cucinare sottovuoto ma anche una cucina lenta,cucina tutti gli alimenti come la carne, il pesce,le verdure o tanti altri alimenti, ha una cottura lenta e a basse temperature, perfetta e ideale per avere alimenti sani e nutrienti. La pentola deepvide arriva nei tempi stabiliti, con un imballaggio perfetto e preciso, nella confezione troviamo una pentola, una casseruola e il manuale di istruzioni in tedesco e in inglese. Bellissima ha un design moderno, è in acciaio inox e di colore argent, pesa 4 k, le dimensioni esterne della pentola sono: 45 x 26,5 x 29,5 cm (LxAxP), mentre quelle interne della casseruola sono (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (LxAxP), gli accessori che sono il coperchio e la casseruola possono essere lavabili anche il lavastoviglie. Klarstein deepvide pentola sottovuoto sous vide. cucina in modo costante e perfetto tutti i nostri piatti. Vediamo le sue caratteristiche e come funziona la pentola! Klarstein deepvide da 550 W con la capacità di 8 litri ha l'interruttore frontale,potrete impostare la temperatura ogni 0,5 °C , essa è compresa da 40 ai 99 °C, il tempo della cottura sottovuoto degli alimenti varia da 1 ora a 24 ore, ed ogni 10 minuti potrete impostarela cottura , dipende dagli alimenti che dovete cuocere, e ha anche la casseruola separata per posizionare tempi e più impostazioni. Mentre se volete cuocere gli alimenti in modalità lenta il tempo va dalle 4 alle 16 ore e l'impostazione ogni 30 minuti, la cottura lenta ha 3 livelli di cotture,quello automatico,il mantenimento del calore al livello più basso, e il mantenimento calore al livello più alto. Facilissima da usare,ha un pannello con un display LCD frontale dove dovete impostare il tempo e le cotture, sul display ci sono vari tasti, il tasto d'accensione,il tasto start cancell e il menu per la cottura Sous vide e quello per la cottura Slow cook, usarla sarà un gioco. Con questa pentola in alluminio antiaderente avrete cibi sani e una cucina professionale con le cotture lente slow cooker e per le cotture sottovuoto,i cibi saranno cotti a punto giusto,e gli ingredienti avranno i loro aromi e i loro sapori naturali,con cotture perfette, sane e precise, perchè gli alimenti cuociono in modo uniforme e a lungo grazie al sistema di circolazione integrato che mantiene in modo costante la temperatura massima di 0,1 °C. Un'acquito favoloso,la mia cucina non è mai stata così buona,i piatti sono davvero saporiti e gustosi, con questa meraviglia si cucina di tutto, crne, frutta, verdura, pesce, ortaggi, insomma basta avere un pochino di fantasia. Con la cucina lenta basta aggiungere tutti gli ingredienti nella pentola e far cuocere lentamente,anche lo spezzatino sarà un piatto perfetto e saporito, mentre per la cottura sottovuoto basta aggiungere gli alimenti già speziati o marinati nei sacchetti sottovuoto e poi impostare il giusto tempo di cottura e la temperatura sul Deepvide e aspettare, se volete è possibile anche modificare tramite il pannello dei comandi sulla parte frontale Consigliatissima,davvero favolosa,per una cucina sana, salutare, aromatica e una cottura ideale e precisa,mi piace anche per la facilità della usa pulizia.

Klarstein deepvide is een pan die sous vide kookt en ook een slowcooker, dat wil zeggen een professionele pan voor het sous vide koken maar ook een slowcooker, hij kookt alle levensmiddelen zoals vlees, vis, groenten of vele andere levensmiddelen, hij heeft slowcooker en lage kooktemperaturen, perfect en ideaal voor gezond en voedzaam eten. De diepvide-pot wordt op tijd geleverd, met een perfecte en nauwkeurige verpakking, in de verpakking vinden we een pot, een pan en de handleiding in het Duits en Engels. Bellissima heeft een modern design, is gemaakt van roestvrij staal en zilver van kleur, weegt 4k, de buitenafmetingen van de pot zijn: 45 x 26,5 x 29,5 cm (BxHxD), terwijl de binnenafmetingen van de pan (6 l) zijn: 26,5 x 14 x 17,5 cm (BxHxD), de accessoires namelijk het deksel en de pan kunnen ook in de vaatwasser worden gewassen. Klarstein diepvide sous vide vacuümkoker. hij kookt al onze gerechten consistent en perfect. Laten we eens kijken naar de kenmerken ervan en hoe de pot werkt! De Klarstein deepvide 550 W met een inhoud van 8 liter heeft een schakelaar aan de voorkant, je kunt de temperatuur per 0,5 °C instellen, deze varieert van 40 tot 99 °C, de vacuümkooktijd van levensmiddelen varieert van 1 uur tot 24 uur en elke 10 minuten, je kunt de kooktijd instellen, deze hangt af van het voedsel dat je moet koken, en hij heeft ook een aparte pan voor het plaatsen van tijden en meer instellingen. Terwijl als je voedsel in de langzame modus wilt koken, de tijd varieert van 4 tot 16 uur en de instelling elke 30 minuten, heeft langzaam koken 3 kookniveaus: automatisch, warmtebehoud op het laagste niveau en warmtebehoud op het hoogste niveau. Zeer eenvoudig te gebruiken, het heeft een paneel met een LCD-display aan de voorkant waarop je de tijd en kooktijden moet instellen, op het display bevinden zich verschillende knoppen, de aan / uit-knop, de startannuleringsknop en het menu voor Sous vide koken en de één voor Slow Cook-koken, het gebruik ervan zal een spel zijn. Met deze aluminium pan met antiaanbaklaag krijgt u gezond voedsel en professioneel koken met langzaam koken en sous vide koken, het voedsel wordt precies goed gekookt en de ingrediënten krijgen hun natuurlijke aroma's en smaken, met perfect, gezond koken en nauwkeurig, omdat voedsel gelijkmatig en langdurig gaart dankzij het geïntegreerde circulatiesysteem dat constant de maximale temperatuur van 0,1 °C handhaaft. Een fantastische aankoop, mijn kookkunsten zijn nog nooit zo goed geweest, de gerechten zijn echt smakelijk en smakelijk, met dit wonder kun je alles koken, vlees, fruit, groenten, vis, groenten, kortom, je hebt alleen een beetje fantasie nodig. Bij langzaam koken hoeft u alleen maar alle ingrediënten in de pan te doen en langzaam te laten koken, zelfs de stoofpot zal een perfect en smakelijk gerecht zijn, terwijl u bij sous vide koken gewoon het reeds gekruide of gemarineerde voedsel in de vacuümzakken hoeft te doen en vervolgens de juiste kooktijd instelt. en de temperatuur op de Deepvide en wachten, als je wilt kun je deze ook wijzigen via het bedieningspaneel aan de voorkant Echt een aanrader, werkelijk fantastisch, voor gezond, gezond, aromatisch koken en ideaal en nauwkeurig koken, ik vind het ook leuk voor de gebruiksgemak schoonmaken.

van stefania Beoordeeld op 15.11.2016
Gecontroleerde beoordeling

Klarstein deepvide è una pentola che cucina sottovuoto e anche una slow cooker cioè una pentola professionale per cucinare sottovuoto ma anche una cucina lenta,cucina tutti gli alimenti come la carne, il pesce,le verdure o tanti altri alimenti, ha una cottura lenta e a basse temperature, perfetta e ideale per avere alimenti sani e nutrienti. La pentola deepvide arriva nei tempi stabiliti, con un imballaggio perfetto e preciso, nella confezione troviamo una pentola, una casseruola e il manuale di istruzioni in tedesco e in inglese. Bellissima ha un design moderno, è in acciaio inox e di colore argent, pesa 4 k, le dimensioni esterne della pentola sono: 45 x 26,5 x 29,5 cm (LxAxP), mentre quelle interne della casseruola sono (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (LxAxP), gli accessori che sono il coperchio e la casseruola possono essere lavabili anche il lavastoviglie. Klarstein deepvide pentola sottovuoto sous vide. cucina in modo costante e perfetto tutti i nostri piatti. Vediamo le sue caratteristiche e come funziona la pentola! Klarstein deepvide da 550 W con la capacità di 8 litri ha l'interruttore frontale,potrete impostare la temperatura ogni 0,5 °C , essa è compresa da 40 ai 99 °C, il tempo della cottura sottovuoto degli alimenti varia da 1 ora a 24 ore, ed ogni 10 minuti potrete impostarela cottura , dipende dagli alimenti che dovete cuocere, e ha anche la casseruola separata per posizionare tempi e più impostazioni. Mentre se volete cuocere gli alimenti in modalità lenta il tempo va dalle 4 alle 16 ore e l'impostazione ogni 30 minuti, la cottura lenta ha 3 livelli di cotture,quello automatico,il mantenimento del calore al livello più basso, e il mantenimento calore al livello più alto. Facilissima da usare,ha un pannello con un display LCD frontale dove dovete impostare il tempo e le cotture, sul display ci sono vari tasti, il tasto d'accensione,il tasto start cancell e il menu per la cottura Sous vide e quello per la cottura Slow cook, usarla sarà un gioco. Con questa pentola in alluminio antiaderente avrete cibi sani e una cucina professionale con le cotture lente slow cooker e per le cotture sottovuoto,i cibi saranno cotti a punto giusto,e gli ingredienti avranno i loro aromi e i loro sapori naturali,con cotture perfette, sane e precise, perchè gli alimenti cuociono in modo uniforme e a lungo grazie al sistema di circolazione integrato che mantiene in modo costante la temperatura massima di 0,1 °C. Un'acquito favoloso,la mia cucina non è mai stata così buona,i piatti sono davvero saporiti e gustosi, con questa meraviglia si cucina di tutto, crne, frutta, verdura, pesce, ortaggi, insomma basta avere un pochino di fantasia. Con la cucina lenta basta aggiungere tutti gli ingredienti nella pentola e far cuocere lentamente,anche lo spezzatino sarà un piatto perfetto e saporito, mentre per la cottura sottovuoto basta aggiungere gli alimenti già speziati o marinati nei sacchetti sottovuoto e poi impostare il giusto tempo di cottura e la temperatura sul Deepvide e aspettare, se volete è possibile anche modificare tramite il pannello dei comandi sulla parte frontale Consigliatissima,davvero favolosa,per una cucina sana, salutare, aromatica e una cottura ideale e precisa,mi piace anche per la facilità della usa pulizia.

Klarstein deepvide is een pan die sous vide kookt en ook een slowcooker, dat wil zeggen een professionele pan voor het sous vide koken maar ook een slowcooker, hij kookt alle levensmiddelen zoals vlees, vis, groenten of vele andere levensmiddelen, hij heeft slowcooker en lage kooktemperaturen, perfect en ideaal voor gezond en voedzaam eten. De diepvide-pot wordt op tijd geleverd, met een perfecte en nauwkeurige verpakking, in de verpakking vinden we een pot, een pan en de handleiding in het Duits en Engels. Bellissima heeft een modern design, is gemaakt van roestvrij staal en zilver van kleur, weegt 4k, de buitenafmetingen van de pot zijn: 45 x 26,5 x 29,5 cm (BxHxD), terwijl de binnenafmetingen van de pan (6 l) zijn: 26,5 x 14 x 17,5 cm (BxHxD), de accessoires (deksel en pan) kunnen ook in de vaatwasser worden gewassen. Klarstein diepvide sous vide vacuümkoker. hij kookt al onze gerechten consistent en perfect. Laten we eens kijken naar de kenmerken ervan en hoe de pot werkt! De Klarstein deepvide 550 W met een inhoud van 8 liter heeft een schakelaar aan de voorkant, je kunt de temperatuur per 0,5 °C instellen, deze varieert van 40 tot 99 °C, de vacuümkooktijd van levensmiddelen varieert van 1 uur tot 24 uur en elke 10 minuten, je kunt de kooktijd instellen, deze hangt af van het voedsel dat je moet koken, en hij heeft ook een aparte pan voor het plaatsen van tijden en meer instellingen. Terwijl als je voedsel in de langzame modus wilt koken, de tijd varieert van 4 tot 16 uur en de instelling elke 30 minuten, heeft langzaam koken 3 kookniveaus: automatisch, warmtebehoud op het laagste niveau en warmtebehoud op het hoogste niveau. Zeer eenvoudig te gebruiken, het heeft een paneel met een LCD-display aan de voorkant waarop je de tijd en kooktijden moet instellen, op het display bevinden zich verschillende knoppen, de aan / uit-knop, de startannuleringsknop en het menu voor Sous vide koken en de één voor Slow Cook-koken, het gebruik ervan zal een spel zijn. Met deze aluminium pan met antiaanbaklaag beschikt u over gezond voedsel en een professionele keuken met langzaam koken en sous vide koken, het voedsel wordt precies goed gaar en de ingrediënten krijgen hun natuurlijke aroma's en smaken, met perfect, gezond koken en nauwkeurig , omdat het voedsel gelijkmatig en langdurig gaart dankzij het geïntegreerde circulatiesysteem dat constant de maximale temperatuur van 0,1 °C handhaaft. Een fantastische aankoop, mijn kookkunsten zijn nog nooit zo goed geweest, de gerechten zijn echt smakelijk en smakelijk, met dit wonder kun je alles koken, vlees, fruit, groenten, vis, groenten, kortom, je hebt alleen een beetje fantasie nodig. Bij langzaam koken hoeft u alleen maar alle ingrediënten in de pan te doen en langzaam te laten koken, zelfs de stoofpot zal een perfect en smakelijk gerecht zijn, terwijl u bij sous vide koken gewoon het reeds gekruide of gemarineerde voedsel in de vacuümzakken hoeft te doen en vervolgens de juiste kooktijd instelt. en de temperatuur op de Deepvide en wachten, als je wilt kun je deze ook wijzigen via het bedieningspaneel aan de voorkant Echt een aanrader, werkelijk fantastisch, voor gezond, gezond, aromatisch koken en ideaal en nauwkeurig koken, ik vind het ook leuk voor de gebruiksgemak schoonmaken.

van Nicole Beoordeeld op 12.11.2016
Gecontroleerde beoordeling

In meiner Küche gibt es immer sehr viel zu tun, klar man kocht ja, aber man möchte ja auch gesund kochen. Daher gucke ich immer das ich einiges auch Gare, schonend koche, teilweise auch im Wasserbad im Topf usw. Ich finde es aber viel zu aufwendig und so richtig teure Geräte kommen für mich nicht in Frage. Durch eine Freundin bin ich dann auf eine Art Damfgarer gekommen, den ich interessant fand, nur nicht das klobige Teil von ihr. Zumindest mit diesem Ansatz bin ich dann auf die Suche gegangen. Nach einer Weile wurde ich dann auch schon fündig und ich entschied mich für den Klarstein Deepdive Sous-vide Garer Schongarer 81 550 W Edelstahl gebürstet. Mein Wahl war gut überlegt, denn ich suchte ja etwas was nicht zu klobig ist und zu meiner Küche passt. Da ich einiges an Edelstahl habe, war auch die Optik ein wichtiger Grund. Die Maße sind daher auch genau passend, denn ich möchte das Gerät nicht ständig hin und her räumen. Mit 45cm breite, 26,5 cm Höhe und einer Tiefe von 29,5 cm passte er perfekt in einer Nische, die auf der Arbeitsplatte frei war. Von Gewicht her, auch absolut im Rahmen, denn er wiegt nur 4 kg. Mit diesem Gerät soll man fast wie die Profis kochen können, die alles auch im großen Stil vorbereiten und dann punkt genau servieren können. Dies passiert indem man seine Speisen vorkocht, brät oder sonstiges und es dann in einem Beutel gibt. Es gibt dafür spezielle Vakuumbeutel, die mittels eines Schweißgerätes die Luft entzogen wird. So ist das vorgekochte schneller und schonender warm zu halten oder fertig zu kochen. Da ich so ein Schweißgerät besitze, war es klar, das muss man nun noch intensiver nutzen. Mit diesem Gerät kann man die Temperatur frei wählen, von 40 bis 99 Grad, die Schritten kann man stufen weisen in 0,5 Grad Schritten erhöhen. Beim Niedrigtemperatur garen kommt es nicht auf die Hitze an, denn die zerstört ja die Vitamine und Nährstoffe oder es gibt zu viele Röstaromen. Mit dem Niedrigtemperatur gare, braucht man Zeit, das bedeutet, ich stelle Nachts das Gerät ein, fülle den 8 Liter Garraum mit dem was ich essen möchte und stelle eine gewünschte Zeit ein. Die Zeit kann ich von 4- 16 Stunden im Schongar Modus einstellen, oder im Sous vide Modus von 1 – 24 Stunden. Die Stufen kann ich in 30 min Schritten erhöhen, oder absenken. Die Zubereitung direkt im Beutel geht sehr einfach, man macht einfach alles in diesem Beutel, z.B. marinierte Steaks, also Steaks schneiden, oder fertige kaufen, dann marinieren und ab in den Beutel mit allen Gewürzen. Dann sollte man sich die Bedienungsanleitung nehmen und gucken was wann wie viel Zeit benötigt. Z.B Fleisch Medium, 2- 8 Stunden, je nachdem wie dick das Fleisch ist. Hier ist aber alles immer nur eine ca. Zeitangabe, d.h gerade am Anfang muss man viel austesten. Wichtig ist Zeit, Dicke des Fleisches und was man gerade macht. Gemüse, Fisch, Kartoffeln, usw. alles kann man fertig stellen und das schonend. Ich habe Steaks darin gemacht, vorgebraten um warm zu halten, aber auch komplett in diesem Gerät. Vorgebraten waren die Röstaromen und das Fleisch war perfekt war gehalten bei 65 Grad. Dann habe ich es komplett mariniert eingeschweißt 6 Stunden bei 49 Grad garen lassen, das Fleisch hatte eine Dicke von etwa 4 cm. Nach den 6 Stunden habe ich das Fleisch aus dem Schongarer genommen, den Beutel geöffnet und das Fleisch rausgeholt. Das Fleisch war geschmacklich richtig gut geworden, da es ja komplett mariniert war. Erst dachte ich es würden die Röstaromen fehlen, das Fleisch nicht so wirklich gut schmecken, doch es war richtig lecker, es schmeckte nicht gekocht, sondern wie ein Steak. Gemüse ist darin auch kein Thema, wenn man zartes Gemüse macht, sollte man schon 83 Grad nehmen und das ganze 1 – 2 Stunden in dem Schongarer zubereiten. Meine zarten Möhren aber auch Kohlrabi und viele andere Gemüsesorten, waren einfach viel besser vom Geschmack her. Klar ich kann nun nicht sagen ob alle Vitamine erhalten blieben, denn das kann ich ja nicht messen. Fakt ist aber, s

In mijn keuken is altijd veel te doen, je kookt natuurlijk, maar je wilt ook gezond koken. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik sommige dingen voorzichtig kook, soms in een waterbad in een pan, enz. Maar ik vind het veel te tijdrovend en echt dure apparatuur is voor mij uitgesloten. Via een vriendin kwam ik een soort stoomboot tegen die ik interessant vond, alleen niet het onhandige deel van de hare. Met deze aanpak begon ik tenminste te zoeken. Na een tijdje vond ik wat ik zocht en koos voor de Klarstein Deepdive Sous-vide Cooker Slowcooker 81 550 W geborsteld roestvrij staal. Mijn keuze was goed doordacht omdat ik op zoek was naar iets dat niet te omvangrijk was en bij mijn keuken paste. Omdat ik veel RVS heb, was de look ook een belangrijke reden. De afmetingen kloppen dan ook precies omdat ik het toestel niet voortdurend heen en weer wil bewegen. Met een breedte van 45 cm, een hoogte van 26,5 cm en een diepte van 29,5 cm paste hij perfect in een nis die vrij was op het werkblad. Qua gewicht zit hij ook absoluut binnen het frame, want hij weegt slechts 4 kg. Met dit apparaat kook je bijna als een professional, die alles op grote schaal kan bereiden en vervolgens met precisie kan serveren. Dit gebeurt door uw eten voor te koken, te braden of anderszins en vervolgens in een zak te doen. Hiervoor bestaan speciale vacuümzakken, waaruit met een lasapparaat de lucht wordt verwijderd. Dit maakt het sneller en voorzichtiger om het voorgekookte voedsel warm te houden of af te maken. Omdat ik zelf zo'n lasapparaat bezit, was het duidelijk dat ik hem nog intensiever moest gebruiken. Met dit apparaat kun je de temperatuur vrij kiezen, van 40 tot 99 graden, de stappen kunnen geleidelijk worden verhoogd in stappen van 0,5 graden. Bij het koken op lage temperaturen is de hitte niet belangrijk omdat deze de vitamines en voedingsstoffen vernietigt of er te veel geroosterde smaken zijn. Koken op lage temperaturen kost tijd, waardoor ik het apparaat 's nachts instel, de kookruimte van 8 liter vul met wat ik wil eten en een gewenste tijd instel. Ik kan de tijd instellen van 4 tot 16 uur in de slowcooker modus, of van 1 tot 24 uur in de sous vide modus. Ik kan de niveaus in stappen van 30 minuten verhogen of verlagen. Bereiding direct in de zak is heel eenvoudig, je doet gewoon alles in deze zak, bijvoorbeeld gemarineerde steaks, dat wil zeggen steaks snijden, of kant-en-klare kopen, deze vervolgens marineren en met alle kruiden in de zak doen. Neem dan de gebruiksaanwijzing en kijk wat, hoe lang en wanneer duurt. Bv. vlees medium, 2-8 uur, afhankelijk van hoe dik het vlees is. Maar hier is alles slechts een geschatte tijd, wat betekent dat je veel moet testen, vooral in het begin. Tijd, dikte van het vlees en wat je doet zijn belangrijk. Groenten, vis, aardappelen, enz. alles kan en voorzichtig worden afgewerkt. Ik heb er steaks in gekookt, voorgebakken om warm te houden, maar ook volledig in dit apparaat. De geroosterde aroma's waren voorgebakken en het vlees was perfect en op 65 graden bewaard. Daarna liet ik het geheel gemarineerd en afgesloten koken op 49 graden gedurende 6 uur. Het vlees was ongeveer 4 cm dik. Na de 6 uur haalde ik het vlees uit de slowcooker, opende de zak en haalde het vlees eruit. Het vlees smaakte erg goed omdat het volledig gemarineerd was. In eerste instantie dacht ik dat de geroosterde smaken ontbraken en dat het vlees niet echt zo lekker smaakte, maar het was echt lekker, het smaakte niet gekookt, maar als een biefstuk. Groenten zijn ook geen probleem; als je malse groenten maakt, gebruik dan een temperatuur van 83 graden en kook ze in de slowcooker gedurende 1 - 2 uur. Mijn malse wortelen, maar ook koolrabi en vele andere groenten, smaakten gewoon veel lekkerder. Of alle vitamines behouden zijn kan ik uiteraard niet zeggen, want dat kan ik niet meten. Maar het feit is, ziet u

Meer klantenbeoordelingen weergeven
Meningen van klanten
Deepdive - Sous-vide Cooker
  • Sous vide en slow cooking zoals de professionals: urenlang gelijkmatige temperaturen voor perfecte resultaten
  • 550 W vermogen voor temperaturen tussen de 40 en 99 °C
  • Innovatief circulatiesysteem voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een max. temperatuurafwijking van 0,1°C
99,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Topsellers
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren