van 13 Klanten
159,99
Op dit moment zijn er geen artikelen beschikbaar!

Kies a.u.b. een variant:

Verzendkosten: Vanaf 0,00
Dit artikel is klaar voor verzending en zal na ontvangst van de betaling per omgaande worden verzonden.

Productdetails

Meningen van klanten

van 13 Klanten
9
4
van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 30.08.2021
Gecontroleerde beoordeling

De Maxfresh-luchtkoeler werkt relatief stil en stoort dus niet bij het werk in het thuiskantoor. De lucht wordt aangenaam gekoeld, mede dankzij de grote watertank en de twee meegeleverde koelbatterijen. De afstandsbediening is zeer praktisch en met de timerfunctie kan het toestel zichzelf uitschakelen, bv. als u het 's nachts laat draaien in de zomer. Waar voor je geld.

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 13.08.2021
Gecontroleerde beoordeling

De luchtkoeler is niet alleen visueel mooi, hij ziet er ook goed uit voor zijn grootte. Hij is licht in gewicht, nog praktischer met de coole draaggreep, maar je kunt me ook comfortabel van A naar B rollen.
Hij is gemakkelijk te bedienen, u hoeft niet eens de gebruiksaanwijzing te lezen, en met de afstandsbediening kunt u hem vanuit uw luie stoel bedienen.

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 28.07.2021
Gecontroleerde beoordeling

Een geweldig apparaat, overtreft mijn verwachtingen. Het toestel is nauwelijks hoorbaar op de twee lagere ventilatieniveaus, waardoor het geschikt is voor mijn slaapkamer.
Het ventilatorgeluid is hoorbaar op de twee hoogste ventilatieniveaus, maar het stoort me niet, zelfs niet als ik TV kijk.
Zeer goede ventilatie en goede koeling. Natuurlijk kan het toestel niet vergeleken worden met een airconditioner.
Maar, ik ben er vol van.

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 23.07.2021
Gecontroleerde beoordeling

Ik heb het product een paar dagen geleden ontvangen. De levering was snel.
Na de afgelopen zomer, toen de temperatuur in mijn flat zelfs 's nachts meer dan 30 graden bedroeg, besloot ik iets te kopen om te voorkomen dat mijn flat naar de hel zou gaan.
De machine is zeer gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een afstandsbediening. In principe is het een luchtkoeler, ventilator en luchtbevochtiger. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen en te beheren. Het geeft een lekkere verkoeling, kan ook schommelen en brengt een lekker windje mee. Er was een beetje een geur in het begin, maar alleen omdat het voor de eerste keer werd gebruikt. Het is ook rustig. Hij heeft ook een mooi design en dankzij de wieltjes kan hij gemakkelijk worden verplaatst. De watertank is vrij groot, dus ik hoop dat ik hem niet te vaak hoef te vullen. Er zijn ook twee extra ijsboxen. Het doet zijn werk. Ik ben nu klaar voor de zomer. 5 sterren van mij.

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 16.07.2021
Gecontroleerde beoordeling

De ventilator met koelfunctie ziet er zeer onopvallend uit.
Ik heb het toestel geïnstalleerd en aangezet met behulp van de bijgeleverde instructies. Voor het vullen van het water beschikt het toestel over een grote lade die zeer gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen is. Ik had eerder de bijgeleverde batterijen in de vriezer gelegd. Toen ik hem voor het eerst aanzette, probeerde ik eerst de functie alleen ventilator, en ik vond het resultaat erg goed. Na het plaatsen van de batterijen, was het tijd voor de koelfunctie. Je hebt verschillende niveaus. Ik vond het koelresultaat ook erg goed en aangenaam. Precies zoals beschreven is het toestel gemaakt voor kleinere kamers, en daar voldoet het heel goed voor.
Ik vind het ook heel positief dat het toestel heel licht is en wieltjes heeft. U kunt het dus gemakkelijk door de kamer verplaatsen naargelang uw behoeften. Het materiaal is licht en zeer netjes afgewerkt.
Ik kijk nu al uit naar de niet zo hete dagen!

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 07.07.2021
Gecontroleerde beoordeling

De ventilator houdt zijn belofte. Het waterreservoir is al meer dan een week gevuld en de lucht is super fris. mijn planten lijken het sinds een week beter te doen en de vochtige lucht maakt het voor hen veel gemakkelijker om te ademen. Ik kijk er naar uit om de koelfunctie in de zomer uit te proberen.

Het product zelf ziet er goed uit en lijkt van hoge kwaliteit te zijn. Zou het zeker aanbevelen

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 06.07.2021
Gecontroleerde beoordeling

We gebruiken de Maxfresh nu al 2 weken dagelijks.
Het verschil met conventionele fans is erg groot, denk ik.
Dankzij het waterreservoir, dat ik altijd vul met goed gekoeld water en ijsblokjes,
onze slaapkamer koelt al zeer snel en goed af, zodat je een aangename temperatuur in de kamer hebt en het slapen draaglijk wordt.
Ik vind het toestel ook zeer aangenaam qua geluidsniveau. Je merkt het, maar het is nog steeds stil.
Een groot pluspunt aan de unit zijn de lamellen. Zo kunt u de luchtcirculatie goed regelen en hoeft u niet aan te waaien. Er is ook een afstandsbediening. Als de luchtkoeler me 's nachts te veel wordt, kan ik hem met de afstandsbediening uitschakelen zonder dat ik uit bed hoef te komen.
Mijn conclusie:
Een TOP apparaat dat ik zo weer zou bestellen

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 14.06.2021
Gecontroleerde beoordeling

Deze luchtkoeler is zeer effectief, met een eenvoudig waterkoelsysteem dat goed werkt. Zeer gemakkelijk te gebruiken en goed om rond het huis te dragen.
Ik zou het alleen een langer netsnoer geven.

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 24.05.2021
Gecontroleerde beoordeling

Wij hebben deze luchtkoeler gekozen vanwege zijn prijs/prestatieverhouding. Onze kinderen zijn astmapatiënten met een allergie en verdragen de verwarmingslucht slecht.
Dus hadden we een apparaat nodig om de lucht te verbeteren. De luchtbevochtiger is hier ideaal voor. Onze kinderen kunnen weer ademen. Onze aanvankelijke vrees dat het toestel te veel elektriciteit zou verbruiken, bleek ongegrond.
De koeler verbruikt evenveel als een gewone gloeilamp. Absoluut aanbevolen aankoop.

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 30.04.2021
Gecontroleerde beoordeling

We hebben deze airconditioner gekocht omdat onze slaapkamer onder het dak ligt en in de zomer maakt dat het slapen soms ondraaglijk.
Het toestel is gemakkelijk te gebruiken en erg handig omdat het op 4 wielen staat en je het overal naartoe kunt duwen. In het onderste gedeelte van het apparaat bevindt zich een lade waarin u koud water vult om te koelen en waarin u 2 diepvriesbatterijen plaatst. Het toestel maakt een licht windgeruis op niveau 1, wat ik niet storend vind, maar je kunt het op verschillende niveaus zetten, waardoor het wat luider wordt. U kunt de lamellen op "wind" zetten en de lucht zal in verschillende richtingen waaien. Er is ook een timer zodat hij automatisch uitschakelt en natuurlijk een afstandsbediening.

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 24.03.2021
Gecontroleerde beoordeling

Ik heb hem in de slaapkamer staan, het geluidsniveau is aangenaam, hij maakt super frisse koele lucht, de afstandsbediening is geweldig en je kunt de lichten uitdoen.
Mijn slaapkamer is 20 vierkante meter en heeft een aangename 18 graden als hij goed werkt

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 23.03.2021
Gecontroleerde beoordeling

Ik ben helemaal in de wolken

van Amazon-gebruiker Beoordeeld op 16.03.2021
Gecontroleerde beoordeling

Omdat we een ongeïsoleerde zolderflat hebben en de lucht er 's zomers ondraaglijk benauwd is, ondanks de airconditioning, besloten we deze luchtverfrisser aan te schaffen.
De ijspacks in combinatie met de nachtstand zorgen voor een aangename verkoeling. Ondanks de vele instellingen en programmeringen, is alles eenvoudig en netjes gepresenteerd op een mooi display met weinig knoppen. Het volume is prima en op de laagste stand kunnen we hem 's nachts laten draaien zonder mijn geluidsgevoelige partner wakker te maken.
Ik zou zeggen dat de zomer kan komen!

Meningen van klanten

159,99
incl. BTW
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren